GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

A ja powróciłem do najlepszej gry na świecie...
vLqZv56.png

• Like
Reactions: cRe
Gramy z dziewczyną bardzo często. Wszystkie dodatki wraz z Hota
Ja też właśnie pykam ze znajomymi na hot seat albo przez Gamerangera (coś ala hamaczi, czyli przez neta). Jedyna, ale dosyc spora wada to ogromna czasoochlonnosc takich potyczek... Dlatego w sumie preferuję 1vs1 na smallu.

Ja też właśnie pykam ze znajomymi na hot seat albo przez Gamerangera (coś ala hamaczi, czyli przez neta). Jedyna, ale dosyc spora wada to ogromna czasoochlonnosc takich potyczek... Dlatego w sumie preferuję 1vs1 na smallu.
Ja wolę 2vs6 na największej z podziemiami :fingers::fingers:

Ja wolę 2vs6 na największej z podziemiami :fingers::fingers:
To wyobraź sobie taki meczyk z 4 znajomymi... Co swoją turę można iść obiad ugotować :D
Jest taka mapka, z podstawki. Nazywa się (chyba) Królestwo Chaosu gdzie są 3 sojusze na 8 graczy (królestwa dobra, zła i neutralne). Zdecydowanie moja ulubiona mapa, polecam.

To wyobraź sobie taki meczyk z 4 znajomymi... Co swoją turę można iść obiad ugotować :D
Jest taka mapka, z podstawki. Nazywa się (chyba) Królestwo Chaosu gdzie są 3 sojusze na 8 graczy (królestwa dobra, zła i neutralne). Zdecydowanie moja ulubiona mapa, polecam.
Lubię jak dochodzi do walk gdzie są wymaksowani bohaterowie z milionem smoków itd. Heros nawala czarami, wodotryski i inne. Partyjka na kilka posiedzeń.

Nie grałem i raczej nie prędko zagram, a chodziło mi o pierwsze, miażdżące opinie płynące z netu.
Ostatnio kierując się opiniami na necie zakupiłem Torment.
Liczyłem, że kupi mnie podobnie jak przedlaty Planescape - niestety pomijając aspekt mechaniki, który czyni tą pozycje niegrywalną, tak fabularnie jest nudno, nieciekawie i ... bardzo nudno.
A przy ME: Andromeda bawię się świetnie(w sumie to już nie bo mi trial minął).

Eh niestety, gry z roku na rok sa coraz mniej dopracowane... Taka era od kiedy ludzie zaczęli kupować pre-ordery zamiast poczekać, sprawdzić i bojkotować produkt. Po diablo 3 powiedziałem sobie, że nigdy nie kupie gry na premierę.

W ogolę ostatnio większość gier jest jakaś nijaka. Niestety polityka chce wkraść się również w świat gier co widać w coraz większym stopniu. Tutaj jeden z przykładów w najnowszym dziele Bioware....

Co to kurwa za błazen? Dla mnie Bioware już dawno umarło (chociaż pierwszy Dragon Age rozpalił nadzieję), niezły PR sobie robią.

Co to kurwa za błazen? Dla mnie Bioware już dawno umarło (chociaż pierwszy Dragon Age rozpalił nadzieję), niezły PR sobie robią.
Ten typ pracował tam od 6 lat. Dopiero z miesiąc temu, cichaczem został zwolniony, bo ta dość stara afera z nim związana ostatnio zaczęła przybierać na sile przy okazji internetowego rage'u, dotyczącego animacji twarzy i celowego "oszpecenia" postaci kobiecych w Andromedzie, by przypodobać się obrońcom moralności i feministkom.
Gdyby wypisywał takie rzeczy o czarnych, czy gejach, to zostałby wypierdolony na zbity ryj następnego dnia, zaraz po internetowym linczu tolerancyjnych lewaków. A że sprawa dotyczyła białych (w szczególności mężczyzn), to EA nie reagowało i koleś przepracował sobie 6 lat. :DC:

Podobno BioWare zatrudniło jakąś młodą siksę-cosplayerkę jako animatorkę przy nowym Mass Effeccie i m.in. dzięki niej możemy podziwiać teraz to: :DC:

tumblr_ohl5rqfodC1qj73soo1_250.gif
giphy.gif

Rq9zqLP.gif

giphy.gif
giphy.gif

giphy.gif
giphy.gif

giphy.gif
giphy-downsized-large.gif

Mass-Effect-Andromeda-GIF-5.gif

Tu owa Pani animator:

mass-effect-andromeda.jpg

Last edited:
Jak to jest GOTY ile trzeba czekać na wydanie gry + DLC i czy cena takiej edycji jest niższa od nowej podstawki?
Pytam się bo juz od jakiegos czasu przymierzam się do kupna nowego Deus Ex i Dishonored 2 a GOTY nic nie widać i chyba się nie doczekam. A dzisiaj była fajna promka na x-kom, obie gry za 79 złotych ... oczywiście jak zajrzałem to już wyprzedane.

Jak to jest GOTY ile trzeba czekać na wydanie gry + DLC i czy cena takiej edycji jest niższa od nowej podstawki?
Edycje GOTY ukazują się zazwyczaj rok po premierze danej gry lub chwilę po tym, gdy wszystkie dodatki DLC już się do niej ukażą.
Myślę, że przed tegorocznym okresem świątecznym Deus Ex:MD w wersji GOTY powinien być dostępny (wszystkie DLC wchodzące w skład season passa zostały już wydane). Z kolei co do Dishonred 2.... Sądzę, że grzebią teraz nad dodatkiem/dodatkami do gry w stylu tych do pierwszej części. Jeśli wydadzą je gdzieś w połowie roku, to GOTY pod koniec 2017 będzie realne.

Cena takiej wersji jest zazwyczaj zbliżona do ceny w dniu premiery gry. Dla przykładu, Wiedźmin 3 na PC w wersji GOTY kosztował $49,99 (nie pamiętam jaka była polska cena).

Last edited:
Jak tam @jurasmma Ghost Recon Wildlands? Widzę, że też mocno unicestwiasz motherfuckers sicarios :D Dobra gra. Lepsza od Division?

Dla tych którzy się dalej zastanawiają :) Mam na koncie 27h gry, zrobione na 100% 7 prowincji - wszystkie misje fabularne, poboczne i znajdźki. Miałem jedną sytuację kiedy za szybko podczas lądowania opuściłem helikopterm i zaczął się on poruszać w niewytłumaczalny sposób po czym wydarło go w kosmos. Poza tym żadnych problemów. Jak dla mnie gra jest zarąbista, mimo że schematyczna,bywa też powtarzalna i tak wciąga i ciężko się oderwać. Bawię się świetnie, tylko żona się wku*wia :)

Last edited:
A ja powróciłem do najlepszej gry na świecie...
vLqZv56.png

Gramy z dziewczyną bardzo często. Wszystkie dodatki wraz z Hota

ja tez, chyba dzisiaj inastaluje
Gram z mniejszymi lub większymi przerwami od jakichś 14 lat. Ostatnio w końcu wziąłem się za kampanie. RoE już rozjebałem, teraz jestem na przedostatniej AB, potem cisnę SoD. Niedawno dzięki CDA odkryłem HotA - jaki to jest kurwa zajebisty mod, wszystko pięknie chodzi i wygląda jak oficjalny dodatek... Ze swojej strony gorąco polecam zainstalowanie HD Mod który współpracuje także z HotA. Nie dość że grafika sporo zyskuje, to jeszcze jest kilka bardzo fajnych usprawnień w interfejsie, jak np. zarządzanie armią z poziomu ekranu głównego, opcja szybkiej walki oraz szereg innych drobnych usprawnień które razem sprawiają, ze gra jest jeszcze przyjemniejsza. Dzisiaj wieczorem moja dziewczyna idzie do kina na "Piękną i bestię", więc ja będę mógł w ciszy i spokoju całe popołudnie poświęcić na Hirołsów :happy dance:

Gram z mniejszymi lub większymi przerwami od jakichś 14 lat. Ostatnio w końcu wziąłem się za kampanie. RoE już rozjebałem, teraz jestem na przedostatniej AB, potem cisnę SoD. Niedawno dzięki CDA odkryłem HotA - jaki to jest kurwa zajebisty mod, wszystko pięknie chodzi i wygląda jak oficjalny dodatek... Ze swojej strony gorąco polecam zainstalowanie HD Mod który współpracuje także z HotA. Nie dość że grafika sporo zyskuje, to jeszcze jest kilka bardzo fajnych usprawnień w interfejsie, jak np. zarządzanie armią z poziomu ekranu głównego, opcja szybkiej walki oraz szereg innych drobnych usprawnień które razem sprawiają, ze gra jest jeszcze przyjemniejsza. Dzisiaj wieczorem moja dziewczyna idzie do kina na "Piękną i bestię", więc ja będę mógł w ciszy i spokoju całe popołudnie poświęcić na Hirołsów :happy dance:
hd mod śmiga już od dawna. :beer:

JA odrazu zainstalowalem z hd ale kurwa dodatkow tam nie ma :/ musze na nowo

Macie jakiś link do HoM&M3 z tymi wszystkimi dodatkami i modami w hd? Może być torrent.
Odświeżyłbym sobie po kilku latach :smile:

Back