Shajs
UFC Middleweight
Też mam to w planie, najpierw jednak dokończę Resident Evil 7. Cudowna gra.Wszyscy tak zachwalają Horizon Zero Dawn, że chyba trzeba sprawdzić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też mam to w planie, najpierw jednak dokończę Resident Evil 7. Cudowna gra.Wszyscy tak zachwalają Horizon Zero Dawn, że chyba trzeba sprawdzić.
Wszyscy tak zachwalają Horizon Zero Dawn, że chyba trzeba sprawdzić.
Pierwszy człowiek zadowolony z preordera UbisoftuA ja grałem w Ghost Recon Wildlands pierwszą betę, drugą betę a teraz w oficjalną grę ... tak z ubisoftu. Jeżeli chodzi o ubisoft ... grałem w assasiny, watch dogsów 2 ... Wildlands jest dobre, jak dla mnie nawet bardzo dobre. Polecam !!!
A powiedz jak wygląda strona graficzna między trailerami, gameplayami(tymi pierwszymi), a oficjalną grą już po premierze?Pierwszy człowiek zadowolony z preordera Ubisoftu![]()

A powiedz jak wygląda strona graficzna między trailerami, gameplayami(tymi pierwszymi), a oficjalną grą już po premierze?
Tylko, że jest problem, bo Ubi robi dobre gry, ale bugowane i w tym jest największa bolączka tej firmy. Nawet Unity było ciekawą odskocznią, ale zawalili z tymi bykami.
Prowincja która jest na samym początku to ta sama co w becie, więc mniej więcej wiem co gdzie i jak. Po 3 godzinach wykonywania misji jedna za drugą: żadnego buga, glitcha błędu, problemu, itd.. To co mnie irytowało to brak płynności grafiki na xboxie w momencie przemieszczania się na dużych odległościach np. helikopterem, było to widoczne (ale świat jest OGROMNY !!!!!!!!!!)Pierwszy człowiek zadowolony z preordera UbisoftuA powiedz jak wygląda strona graficzna między trailerami, gameplayami(tymi pierwszymi), a oficjalną grą już po premierze?
Tylko, że jest problem, bo Ubi robi dobre gry, ale bugowane i w tym jest największa bolączka tej firmy. Nawet Unity było ciekawą odskocznią, ale zawalili z tymi bykami.
kurwa nawet takiej gry nie zrobia w split screenie
teraz juz w ogole takich gier nie robia, bo trzeba 2x gre sprzedac, 2x konsole i jeszcze 2x tv od sony najlepiej
jedynie EA cos robi w tym kierunku, to trzeba im oddac, chociaz mogliby duzo wiecej
chce sobie pograc z kims na kanapnie to 90% produkcji odpada, chociaz nie widze problemu, zeby taki bf4 czy uncharted byl w split screenie
wiem, ale mowie tu o U4Uncharted ma splirt Screena. Bodajże 2 na ps3
No jest taka chujowa tendencja, już od paru lat. Np. w far cry 3 można było robić jakieś misje na split screenie i grało się zajebiście. Chyba już w następnej części z tego zrezygnowali.wiem, ale mowie tu o U4
mogliby zrobic tez , ale oczywiscie sie im nie oplaca, bo chca jak najwiecej kabzy napchac
wiem, ale mowie tu o U4
mogliby zrobic tez , ale oczywiscie sie im nie oplaca, bo chca jak najwiecej kabzy napchac
akurat EA robi w niektorych grach split screen, a naughy dogs usuwa, chociaz obiecywali, ze bedzie np w U4Naughty dog nie jest jak EA, tacy zachłanni na kase nie są, a ich produkty są zawsze najwyższych lotów. Prawdą jest to, że splirt screen jest na wymarciu. Jedynie na konsolach jakoś się trzyma
Zapowiada się kozacko!

http://www.gram.pl/artykul/2017/03/...-9-przeklenstwo-poprawnosci-politycznej.shtml(...)Wiedźmin jest słowiański i dlatego wszyscy mają być biali. Nie, nie mają. Mają być tacy, by nikt nie poczuł się wykluczony i dyskryminowany.
w Outlascie brakowalo mi wlasnie murzynow i kobiet....
Karnego kutasa? Najlepiej murzyńskiego, jak taki tolerancyjny"A na dodatek twórcy gry mają święte prawo zrobić ją w taki sposób, jak chcą, prawda? Nie. Nie prawda."
Normalnie jakąś nagrodę powinien dostać ten kolo za takie kwiatki.

Grałeś?Czyli co? Wychodzi na to, że nowy Mass Effect to wielki kupsztalBioWare się skończyło.