GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Wszyscy tak zachwalają Horizon Zero Dawn, że chyba trzeba sprawdzić.

Też się nad tym zastanawiam. Gameplaye nie zrobiły na mnie niesamowitego wrażenia, ale gra zebrała świetne recenzje, zestawiają ją z Wiedźminem i podobnież najlepiej wyglądająca gra na ps4 do tej pory.

Poczekam, aż poprzechodzą i kupię używkę :) Bo w tym miesiącu jeszcze Mass Effect..

Może pamiętacie jak pisałem, że po Tyranny czułem się wydymany na hajs. Teraz byłem ostrożniejszy i przy okazji nowego Tormenta postanowiłem sprawdzić zanim kupię. I BARDZO KURWA DOBRZE! Grę porzucam po 2h rozgrywki bo w ogóle mnie nie zaciekawiła pod żadnym względem i jest nudna w chuj.
Jeżeli ktoś ma ochotę pohejtować to dodam że grałem w baldury, icewindejly, falołty, pilarsy, wejsledny i inne i dlatego sięgnąłem po tormenta. Myślałem, że będę miał nowe rpg do grania ale niestety jak dla mnie gra daje pisiorem i to takim przynajmniej 48 godzinnym. Już lepiej wydać hajs na książkę bo właściwie tym ta gra jest albo wesprzeć tego ziomeczka co jedzie na mistrzostwa mma w grecji.

A ja grałem w Ghost Recon Wildlands pierwszą betę, drugą betę a teraz w oficjalną grę ... tak z ubisoftu. Jeżeli chodzi o ubisoft ... grałem w assasiny, watch dogsów 2 ... Wildlands jest dobre, jak dla mnie nawet bardzo dobre. Polecam !!!

A ja grałem w Ghost Recon Wildlands pierwszą betę, drugą betę a teraz w oficjalną grę ... tak z ubisoftu. Jeżeli chodzi o ubisoft ... grałem w assasiny, watch dogsów 2 ... Wildlands jest dobre, jak dla mnie nawet bardzo dobre. Polecam !!!
Pierwszy człowiek zadowolony z preordera Ubisoftu:joe: A powiedz jak wygląda strona graficzna między trailerami, gameplayami(tymi pierwszymi), a oficjalną grą już po premierze?

Tylko, że jest problem, bo Ubi robi dobre gry, ale bugowane i w tym jest największa bolączka tej firmy. Nawet Unity było ciekawą odskocznią, ale zawalili z tymi bykami.

Pierwszy człowiek zadowolony z preordera Ubisoftu:joe:
hqdefault.jpg

:mjsmile:

A powiedz jak wygląda strona graficzna między trailerami, gameplayami(tymi pierwszymi), a oficjalną grą już po premierze?

Tylko, że jest problem, bo Ubi robi dobre gry, ale bugowane i w tym jest największa bolączka tej firmy. Nawet Unity było ciekawą odskocznią, ale zawalili z tymi bykami.

Szczerze? Oficjalną wersję odpaliłem wczoraj. Na pierwszy rzut oka grafika nie różni się niczym od tej z bety ... gra jest bardzo ładna. Na pewno nie jest tak ładna jak tutaj na pierwszym trailerze z 2015 roku:

ale to już było wiadome na pierwszej becie. W betę grało mi się bardzo dobrze, gra się ani razu nie scrashowała, na bugi nie trafiłem. Co do oficjalnej wersji dam znać za parę dni, po weekendzie jak siądę na dłużej.

Na Uplay, PS4 i XBOX darmowy weekend(10-13) z grą STEEP. Przyznam się bez bicia, że mega mnie zainteresowała ta gierka. Chyba brak pada jednak nieco ostudzi moje zapędy, ale pobieram na PC.

Pierwszy człowiek zadowolony z preordera Ubisoftu:joe: A powiedz jak wygląda strona graficzna między trailerami, gameplayami(tymi pierwszymi), a oficjalną grą już po premierze?

Prowincja która jest na samym początku to ta sama co w becie, więc mniej więcej wiem co gdzie i jak. Po 3 godzinach wykonywania misji jedna za drugą: żadnego buga, glitcha błędu, problemu, itd.. To co mnie irytowało to brak płynności grafiki na xboxie w momencie przemieszczania się na dużych odległościach np. helikopterem, było to widoczne (ale świat jest OGROMNY !!!!!!!!!!)

Pobrałem STEEP i zrobiłem wielkie oczy. Super gierka, nawet skusiłem się na multiplayer, czego zwykle nie robię. Szkoda, że cena taka okrutna, bo my ją zachował. Ehh, taki Dirt na śniegu ;) Gram na wysokich i klatki w granicach 75-90FPS, a na ultra potrafiły spaść do ok. 30-45, trochę karta z 4GB pamięci VRAM jednak na ultra nie jest, ale jeździło się dość płynnie. Na klawie da się grać, ale jednak to pad jest tu wymagany. Oczywiście nie jest to gra wybitna, ale idealna, żeby pograć ze znajomymi(na konsoli pewnie jeszcze lepiej) i się zrelaksować w weekend. Aż chce się pobijać rekordy i powtarzać kolejne triki i trasy. Dawno takiej frajdy nie miałem.

kurwa nawet takiej gry nie zrobia w split screenie
teraz juz w ogole takich gier nie robia, bo trzeba 2x gre sprzedac, 2x konsole i jeszcze 2x tv od sony najlepiej

jedynie EA cos robi w tym kierunku, to trzeba im oddac, chociaz mogliby duzo wiecej
chce sobie pograc z kims na kanapnie to 90% produkcji odpada, chociaz nie widze problemu, zeby taki bf4 czy uncharted byl w split screenie

kurwa nawet takiej gry nie zrobia w split screenie
teraz juz w ogole takich gier nie robia, bo trzeba 2x gre sprzedac, 2x konsole i jeszcze 2x tv od sony najlepiej

jedynie EA cos robi w tym kierunku, to trzeba im oddac, chociaz mogliby duzo wiecej
chce sobie pograc z kims na kanapnie to 90% produkcji odpada, chociaz nie widze problemu, zeby taki bf4 czy uncharted byl w split screenie

Uncharted ma splirt Screena. Bodajże 2 na ps3

wiem, ale mowie tu o U4
mogliby zrobic tez , ale oczywiscie sie im nie oplaca, bo chca jak najwiecej kabzy napchac
No jest taka chujowa tendencja, już od paru lat. Np. w far cry 3 można było robić jakieś misje na split screenie i grało się zajebiście. Chyba już w następnej części z tego zrezygnowali.

wiem, ale mowie tu o U4
mogliby zrobic tez , ale oczywiscie sie im nie oplaca, bo chca jak najwiecej kabzy napchac

Naughty dog nie jest jak EA, tacy zachłanni na kase nie są, a ich produkty są zawsze najwyższych lotów. Prawdą jest to, że splirt screen jest na wymarciu. Jedynie na konsolach jakoś się trzyma

Naughty dog nie jest jak EA, tacy zachłanni na kase nie są, a ich produkty są zawsze najwyższych lotów. Prawdą jest to, że splirt screen jest na wymarciu. Jedynie na konsolach jakoś się trzyma
akurat EA robi w niektorych grach split screen, a naughy dogs usuwa, chociaz obiecywali, ze bedzie np w U4

Wkręciłem się w Fallot New Vegas, w ch*j lepszy od nowego Fallout 4. Tylko jedna rzecz mnie wkurza, powinno dać się biegać :)

"A na dodatek twórcy gry mają święte prawo zrobić ją w taki sposób, jak chcą, prawda? Nie. Nie prawda."
:applause:Normalnie jakąś nagrodę powinien dostać ten kolo za takie kwiatki.

"A na dodatek twórcy gry mają święte prawo zrobić ją w taki sposób, jak chcą, prawda? Nie. Nie prawda."
:applause:Normalnie jakąś nagrodę powinien dostać ten kolo za takie kwiatki.
Karnego kutasa? Najlepiej murzyńskiego, jak taki tolerancyjny :bayan:

ja czekam na Outlast 2, niby zakazany w Australii już jest
podobno przez przemoc do kobiet :mamed: jak widac ta na mezczyznach im nie przeszkadza

Back