GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

@HubiSSJ3
Nie działa, bo musisz być zarejestrowany.
Polecam to zrobić, bo sprzedają tam zazwyczaj o 50zł taniej niż w sklepie, więc się opłaca.
Parę gier już kupiłem i bez problemów :)

jak ktos gdzies wyhaczy oferte do 70 zl za arkham knight na pieca to bede wdzieczny za info

Przecież AK na PC jest spierdolone, wycofali z steam i ze sklepów

Dopiero na jesieni ma być poprawiona wersja

@HubiSSJ3
Nie działa, bo musisz być zarejestrowany.
Polecam to zrobić, bo sprzedają tam zazwyczaj o 50zł taniej niż w sklepie, więc się opłaca.
Parę gier już kupiłem i bez problemów :)

Na tym forum jest jakas gwarancja, że mnie nie zrobią w ciula ze sprzedażą?

Ale jak tak patrzę, to na allegro taniej wychodzi i tak..

Last edited:
Na tym forum jest jakas gwarancja, że mnie nie zrobią w ciula ze sprzedażą?

Ale jak tak patrzę, to na allegro taniej wychodzi i tak..
Za pobraniem zawsze chciałem, żeby mi wysyłali.
Masz tam jakby opinie użytkownika i widać czy ktoś jest uczciwy

Pany, może ktoś się orientuje w dwóch rzeczach:
Planuje kupić PS4 w sierpniu. Wszędzie widzę zestawy z grami, ale mnie najbardziej ciekawi zestaw z TLOU, Little Big Planet 3 i (niestety) Drive Club. Są to kody do gier cyfrowych jak w XO czy to edycje pudełkowe (bo bym wymienił DriveClub w takiej wersji)
Druga rzecz: planuję zakup Wiedźmina 3, Dark Souls 2 Schollar of the First sin i Bloodborne. Długo mi zejdzie granie?

Planuje kupić PS4 w sierpniu. Wszędzie widzę zestawy z grami, ale mnie najbardziej ciekawi zestaw z TLOU, Little Big Planet 3 i (niestety) Drive Club. Są to kody do gier cyfrowych jak w XO czy to edycje pudełkowe (bo bym wymienił DriveClub w takiej wersji)
Druga rzecz: planuję zakup Wiedźmina 3, Dark Souls 2 Schollar of the First sin i Bloodborne. Długo mi zejdzie granie?
Odpowiedz na pierwsze pytanie: w ps3 zawsze były pudełkowe, wiec w ps4 pewnie tez.
Odpowiedz na drugie pytanie: w chuj długo

Ja kupiłem wersję z TLoU - normalna pudełkowa wersja.

Około 5 miesięcy.

Wszedłem w weekend na Tibię. Kurde, programowanie jakieś umysłu - za małolata całe wakacje się katowało i na starość człowiek też ma takie poczucie, że by 'pograł'... xD

Każdy zestaw PS4 jaki widziałem miał pudełkowe wersje gier.
Sam chciałem ogarniać te trzy gry, ale wiedziałem, że nie zdążę przejść DS i Bloodborne przed premierą Wiecha, więc wolałem nie zaczynać, a w Wiechu jeszcze mi została przynajmniej połowa (przynajmniej tak mi się wydaje) i chcę go przechodzić jeszcze przynajmniej raz, więc jeżeli grasz z taką intensywnością jak ja, to te trzy gry starczą Ci spokojnie na rok :crazy:

Panowie, jakoś mnie naszło na nadrobienie w te wakacje odcinków DB których nie widziałem i jednocześnie przypomniała mi się pewna gierka. Z jakieś dobre 12-13 lat temu grałem u kumpla w gre bijatyke z postaciami Dragon Balla. Pamiętam, ze dało się tam walczyć na "kamehameha" i przez klikanie przesuwać falę uderzeniową w stronę przeciwnika. Nie wiem czy to był jakiś MUGEN, ale z tego co kojarze i z doświadczeń lat późniejszych to w te mugeny co grałem takich akcji robić się nie dało. Ktoś coś kojarzy? Gra bankowo ma swoje lata i była w 2D, więc żadne Tenkaichi Budokaie to to nie były i oczywiscie gra na PC. Jeśli ktoś coś wie, lub może pomóc to bylbym wdzięczny.

//Pamietam że fale dało się też krzyżować po przekątnej. Czyli gdy jeden latał i był w prawym górnym rogu, a drugi stał na ziemi w lewym dolnym.

Last edited:
Panowie, jakoś mnie naszło na nadrobienie w te wakacje odcinków DB których nie widziałem i jednocześnie przypomniała mi się pewna gierka. Z jakieś dobre 12-13 lat temu grałem u kumpla w gre bijatyke z postaciami Dragon Balla. Pamiętam, ze dało się tam walczyć na "kamehameha" i przez klikanie przesuwać falę uderzeniową w stronę przeciwnika. Nie wiem czy to był jakiś MUGEN, ale z tego co kojarze i z doświadczeń lat późniejszych to w te mugeny co grałem takich akcji robić się nie dało. Ktoś coś kojarzy? Gra bankowo ma swoje lata i była w 2D, więc żadne Tenkaichi Budokaie to to nie były i oczywiscie gra na PC. Jeśli ktoś coś wie, lub może pomóc to bylbym wdzięczny.

//Pamietam że fale dało się też krzyżować po przekątnej. Czyli gdy jeden latał i był w prawym górnym rogu, a drugi stał na ziemi w lewym dolnym.
Kiedyś listę wszystkich gier o DB znałem chyba na pamięć, ale teraz musiałem trochę poszukać, żeby przypomnieć sobie tytuł. Myślę, że chodzi o DB Super Butoden na SNESa, były tego trzy części. Ewentualnie Hyper Dimension - pamietam że grafika była moim zdaniem fajniejsza niż w Butodenach, ale chyba gameplay słabszy.

Każdy zestaw PS4 jaki widziałem miał pudełkowe wersje gier.
Sam chciałem ogarniać te trzy gry, ale wiedziałem, że nie zdążę przejść DS i Bloodborne przed premierą Wiecha, więc wolałem nie zaczynać, a w Wiechu jeszcze mi została przynajmniej połowa (przynajmniej tak mi się wydaje) i chcę go przechodzić jeszcze przynajmniej raz, więc jeżeli grasz z taką intensywnością jak ja, to te trzy gry starczą Ci spokojnie na rok :crazy:
Gram różnie. Jak mnie wkręci to zapierdalam byleby więcej odkryć.

http://dbnao.net/inne/gry

Dopiero dorwałem Fifę 15 na next genie. WTF, nie mogę wycelować w bramkę, nawet Cristiano napierdala z 10 metrów 3 metry obok bramki... A w 14 jak tyle przytrzymałem przycisk, to nawet do rogu zbyt mocno nie dociągał..

Jako ze pracuje w sklepie zgrani dam ci pewien myk, Kup zestaw z wyżej wymienionymi grami i wymień je na używki z tytułami które chcesz zagrać, jako że masz nówki będą wysoko warte przy wymianie dopłacić za używanego wieśka, darka i bloda może z 30-50 zł. Co do gier: Wieśka masz na około 200-250 godzin jeśli jesteś graczem który lubi zwiedzać, wykonywać wszystko pod misje. Co do darka i bloda, zależy od twojego skilla a dark z wszystkami i blod z średnim skillem to 500h grania.

Mam problem - dodałem do portfelan PSN 100 zł i chce dodać jeszcze 20 - wyskakuje mi komunikat,że nie mogę dodać środków do portfela. O co chodzi?

Jako ze pracuje w sklepie zgrani dam ci pewien myk, Kup zestaw z wyżej wymienionymi grami i wymień je na używki z tytułami które chcesz zagrać, jako że masz nówki będą wysoko warte przy wymianie dopłacić za używanego wieśka, darka i bloda może z 30-50 zł. Co do gier: Wieśka masz na około 200-250 godzin jeśli jesteś graczem który lubi zwiedzać, wykonywać wszystko pod misje. Co do darka i bloda, zależy od twojego skilla a dark z wszystkami i blod z średnim skillem to 500h grania.
Jeśli dobrze pamiętam dyskusje o pierwszym Dark Souls to @Miszon akurat raczej wymiatał i nie miał wielkich problemów z ukończeniem tej gry. Także jeśli ostro nie poszaleje z multi, to mniej mu zejdzie.

BTW - Wiesiek 3 to pierwsza gra, w której na tyle wczułem się w klimat, że po mapie nie biegam, tylko chodzę jak człowiek. No, z wyjątkiem sytuacji, w których pośpiech jest uzasadniony :P

Arkham Knight ukończony. Mam mieszane uczucia - z jednej strony gra zyskała przy bliższym poznaniu, ma co najmniej dobrą historię, sporo mniejszych nowości i różnych urozmaiceń wydłużających rozgrywkę (42h wg Steam zajęło mi ukończenie gry + 80%pobocznych), z drugiej zaniedbano wiele podstawowych rzeczy i coraz bardziej w grze czuć odgrzewanego kotleta, gdyż ogół rozgrywki + lokacja pozostały praktycznie te same.

Jak ktoś lubi poprzednie części, w tą powinien zagrać. W innym wypadku można odpuścić i nie zawali się świat.

Głupia sprawa. BF4 mam z US Ps Store a Premium z Pl PS Store. Co teraz? Jestem zmuszony kupić kolejny raz BF4 aby grać w Premium? Czy jest możliwość scalenia obu wersji w jakiś magiczny sposób ?

masz przejebane yagielu.

ja koncze za niedlugo front mission 3, wie ktos w ogole co to? sa tu jacys milosnicy wanzerow?

Panowie, najlepszy monitor z wejściem HDMI do 400/500zł ? W necie polecają sporo w tych cenach, ale nic z wejsciem HDMI, a na tym mi zależy.

Back