Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@HubiSSJ3
Nie działa, bo musisz być zarejestrowany.
Polecam to zrobić, bo sprzedają tam zazwyczaj o 50zł taniej niż w sklepie, więc się opłaca.
Parę gier już kupiłem i bez problemów :)
Za pobraniem zawsze chciałem, żeby mi wysyłali.Na tym forum jest jakas gwarancja, że mnie nie zrobią w ciula ze sprzedażą?
Ale jak tak patrzę, to na allegro taniej wychodzi i tak..
chce kupic tanio poki jest spierdolone wlasnie :DPrzecież AK na PC jest spierdolone, wycofali z steam i ze sklepów
Dopiero na jesieni ma być poprawiona wersja
jak ktos gdzies wyhaczy oferte do 70 zl za arkham knight na pieca to bede wdzieczny za info
Odpowiedz na pierwsze pytanie: w ps3 zawsze były pudełkowe, wiec w ps4 pewnie tez.Pany, może ktoś się orientuje w dwóch rzeczach:
Planuje kupić PS4 w sierpniu. Wszędzie widzę zestawy z grami, ale mnie najbardziej ciekawi zestaw z TLOU, Little Big Planet 3 i (niestety) Drive Club. Są to kody do gier cyfrowych jak w XO czy to edycje pudełkowe (bo bym wymienił DriveClub w takiej wersji)
Druga rzecz: planuję zakup Wiedźmina 3, Dark Souls 2 Schollar of the First sin i Bloodborne. Długo mi zejdzie granie?
Planuje kupić PS4 w sierpniu. Wszędzie widzę zestawy z grami, ale mnie najbardziej ciekawi zestaw z TLOU, Little Big Planet 3 i (niestety) Drive Club. Są to kody do gier cyfrowych jak w XO czy to edycje pudełkowe (bo bym wymienił DriveClub w takiej wersji)
Druga rzecz: planuję zakup Wiedźmina 3, Dark Souls 2 Schollar of the First sin i Bloodborne. Długo mi zejdzie granie?
Każdy zestaw PS4 jaki widziałem miał pudełkowe wersje gier.Pany, może ktoś się orientuje w dwóch rzeczach:

Kiedyś listę wszystkich gier o DB znałem chyba na pamięć, ale teraz musiałem trochę poszukać, żeby przypomnieć sobie tytuł. Myślę, że chodzi o DB Super Butoden na SNESa, były tego trzy części. Ewentualnie Hyper Dimension - pamietam że grafika była moim zdaniem fajniejsza niż w Butodenach, ale chyba gameplay słabszy.Panowie, jakoś mnie naszło na nadrobienie w te wakacje odcinków DB których nie widziałem i jednocześnie przypomniała mi się pewna gierka. Z jakieś dobre 12-13 lat temu grałem u kumpla w gre bijatyke z postaciami Dragon Balla. Pamiętam, ze dało się tam walczyć na "kamehameha" i przez klikanie przesuwać falę uderzeniową w stronę przeciwnika. Nie wiem czy to był jakiś MUGEN, ale z tego co kojarze i z doświadczeń lat późniejszych to w te mugeny co grałem takich akcji robić się nie dało. Ktoś coś kojarzy? Gra bankowo ma swoje lata i była w 2D, więc żadne Tenkaichi Budokaie to to nie były i oczywiscie gra na PC. Jeśli ktoś coś wie, lub może pomóc to bylbym wdzięczny.
//Pamietam że fale dało się też krzyżować po przekątnej. Czyli gdy jeden latał i był w prawym górnym rogu, a drugi stał na ziemi w lewym dolnym.
Gram różnie. Jak mnie wkręci to zapierdalam byleby więcej odkryć.Każdy zestaw PS4 jaki widziałem miał pudełkowe wersje gier.
Sam chciałem ogarniać te trzy gry, ale wiedziałem, że nie zdążę przejść DS i Bloodborne przed premierą Wiecha, więc wolałem nie zaczynać, a w Wiechu jeszcze mi została przynajmniej połowa (przynajmniej tak mi się wydaje) i chcę go przechodzić jeszcze przynajmniej raz, więc jeżeli grasz z taką intensywnością jak ja, to te trzy gry starczą Ci spokojnie na rok![]()
http://dbnao.net/inne/gryPanowie, jakoś mnie naszło na nadrobienie w te wakacje odcinków DB których nie widziałem i jednocześnie przypomniała mi się pewna gierka. Z jakieś dobre 12-13 lat temu grałem u kumpla w gre bijatyke z postaciami Dragon Balla. Pamiętam, ze dało się tam walczyć na "kamehameha" i przez klikanie przesuwać falę uderzeniową w stronę przeciwnika. Nie wiem czy to był jakiś MUGEN, ale z tego co kojarze i z doświadczeń lat późniejszych to w te mugeny co grałem takich akcji robić się nie dało. Ktoś coś kojarzy? Gra bankowo ma swoje lata i była w 2D, więc żadne Tenkaichi Budokaie to to nie były i oczywiscie gra na PC. Jeśli ktoś coś wie, lub może pomóc to bylbym wdzięczny.
//Pamietam że fale dało się też krzyżować po przekątnej. Czyli gdy jeden latał i był w prawym górnym rogu, a drugi stał na ziemi w lewym dolnym.
Jako ze pracuje w sklepie zgrani dam ci pewien myk, Kup zestaw z wyżej wymienionymi grami i wymień je na używki z tytułami które chcesz zagrać, jako że masz nówki będą wysoko warte przy wymianie dopłacić za używanego wieśka, darka i bloda może z 30-50 zł. Co do gier: Wieśka masz na około 200-250 godzin jeśli jesteś graczem który lubi zwiedzać, wykonywać wszystko pod misje. Co do darka i bloda, zależy od twojego skilla a dark z wszystkami i blod z średnim skillem to 500h grania.Pany, może ktoś się orientuje w dwóch rzeczach:
Jeśli dobrze pamiętam dyskusje o pierwszym Dark Souls to @Miszon akurat raczej wymiatał i nie miał wielkich problemów z ukończeniem tej gry. Także jeśli ostro nie poszaleje z multi, to mniej mu zejdzie.Jako ze pracuje w sklepie zgrani dam ci pewien myk, Kup zestaw z wyżej wymienionymi grami i wymień je na używki z tytułami które chcesz zagrać, jako że masz nówki będą wysoko warte przy wymianie dopłacić za używanego wieśka, darka i bloda może z 30-50 zł. Co do gier: Wieśka masz na około 200-250 godzin jeśli jesteś graczem który lubi zwiedzać, wykonywać wszystko pod misje. Co do darka i bloda, zależy od twojego skilla a dark z wszystkami i blod z średnim skillem to 500h grania.