Luke
ONE FC Light Heavyweight
Pewnie nawet sam Kojima tego nie wie.O co biega w nowym MGS? Fabula wyglada na oparta o koncepcje memow czy nawet NLP, ale jak zwykle jest zakrecona do tego stopnia, ze nie mam pojecia kto z kim i jak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pewnie nawet sam Kojima tego nie wie.O co biega w nowym MGS? Fabula wyglada na oparta o koncepcje memow czy nawet NLP, ale jak zwykle jest zakrecona do tego stopnia, ze nie mam pojecia kto z kim i jak...
Zagraj i sam zrozumiesz ;)Panowie, wszyscy się tak okropnie jaraja FFVII i tym remejkiem. Czy słusznie jest to taki wielki klasyk?
Zagraj i sam zrozumiesz ;)
@Mort tzn nie musisz wchodzić co 3 minuty, bo jak wyłączysz to ci nie schodzą suplies. I wysyłaj od razu typów, zeby szukali broni i innego badziewia, nawet jak zgina , mozesz ich wskrzesić i nie tracą inwentarza. Niestety co chwile wywala z gry, musza to poprawić
ja gralem na konsoli Sega Dreamcast, strasznie bylem zajarany ta gierka. Do dzisiaj jest moja jedna z lepszych EVER,jedna z wiekszych wkretek jakie mialem w gry. To byly czasy gdy Sega byla konsola next gen.Grał ktoś kiedyś w Shenmue? Będzie 3! Po 14 latach...
Nie wiem czy ktoś już wrzucał bo rzadko tu wchodzę, ale... kto wie czy dla tej gry nie kupię jakiegoś next-gena i nie zacznę znowu "grać w gry" jak za małolata
Poczekaj jeszcze, każdego wywala. Na początku było ok, teraz nawet wejść nie mogemi wszystko dziąła cacy na iphonie
Pany, @cRe chce zlozyc kompa do grania, w tej chwili zaklada budzet 2tys. Co poradzicie (oprocz zwiekszenia budzetu :) )?
Oby trzymalo poziom Kijka Prawdy![]()
Dziwne bo ja slyszalem od poczatku, ze beda robic dwojke i to wlasnie z Coonem i resztą...Rok temu twórcy zarzekali się, że nie będzie kontynuacji gry. Mam nadzieję, że kontynuacji nie robią na siłę i pod wpływem ewentualnych zysków, tylko podejdą do tematu z entuzjazmem i dostaniemy świetny produkt.
Sluchaj, ja przeszedlem wszystkie czesci i dalej nie do konca rozumiem o co tam chodzi ;) Tak bardziej na powaznie to zacznij od jedynki (najlepsza czesc), pozniej dwojka, trojka i peace walker. Peace walker bedzie najwazniejszy dla zrozumienia 5tki, bo akcja dzieje sie bezposrednio po wydarzeniach z tej czesci, a takze sam gameplay (rozbudowa bazy) będzie podobny. Jak dla mnie Peace Walker stoi bardzo wysoko (na pewno wyzej niz dwojka i moze nawet 4ka), wiec nie zrazaj sie kiepska grafiką:)
Final Fantasy to gra, która weszła jako pożegnanie Square (która wtedy inaczej się nazywała) i była kompletną historią, ale jej sukces sprawił, że firma przetrwała, weszła kolejna część, która z oczywistych względów musiała być niezależną opowieścią. I tak narodził się cykl gier niepowiązanych ze sobą, poza kilkoma motywami, które się powtarzają. Dla wielu FFVII było pierwszym Finalem i wtedy się dało połapać, to będzie się dało i terazRozumiem,że aby zagrać w Finala to nie trzeba znać całej serii?:)
Po targach jestem zadowolony - dużo gier mnie czeka, Fallout 4, Deus Ex, Mad Max, Battlefront, Fifa 16, Mass Effect 4, Horizon coś tam Dawn, Final Fantasy i pewnie coś tam, co jeszcze mi nie przychodzi teraz do głowy. Tak czy inaczej, konsola cały czas będzie eksploatowana. Troszkę, szkoda,że nie powiedzieli nic o nowym Battlefield, ale w sumie to logiczne, skoro teraz robią Star Wars.
BTW. wsteczna kompatybilność XBOX One niby fajna sprawa, tylko czy tak na prawdę potrzebna? Fani Xboxa i tak pewnie mają swoje 360 na półkach, aczkolwiek dla nowych graczy to będzie wypas sprawa.