GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Fenomenalne 25 minut z nowego Deusa!!

Co do kompatybilności wstecznej, dobra wiadomość dla posiadaczy XO.. kolejnym kąskiem ma być RDR, pozycja obowiązkowa jeśli ktoś nie grał :)
http://xbox.uservoice.com/forums/298503-backwards-compatibility tu można głosować na tytuły, w które chcielibyście zagrać.

Wygląda świetnie, ale wstrzymam się z hurraoptymizmem do momentu wyjścia gry :)
Nauczył mnie tego choćby przykład wiedźmina 3, który w materiałach wypuszczanych rok od premiery wyglądał trochę inaczej niż obecnie ;)

Nauczył mnie tego choćby przykład wiedźmina 3, który w materiałach wypuszczanych rok od premiery wyglądał trochę inaczej niż obecnie ;)

Fakt, niemniej widać, że twórcy dołożyli sporo nowych ciekawych opcji do rozgrywki a to ona jest najmocniejszą stroną tej serii :D

Pełna zgoda. Oby im wyszło, bo poprzednia część była świetna. Tyle gier przed nami, a ja jeszcze nie skończyłem Wiedźmina 3 :D

Bylo juz o tym kilka razy. Jest patch/mod ktory odblokowuje wyglad jak na materialach z przed roku ale wymaga monstrualnego PC.

Dlatego właśnie nie brałem Wieśka na premierę.. poczekam aż go porządnie spaczują i dopiero a w między czasie ogram Bloodborna bo wczoraj nie wytrzymałem i już mam :D
Jak ktoś chciałby pograć w Tomb Raider: Definitive Editon to w przyszłym tygodniu możemy się dogadać.

Wczoraj na Polsat Sport na żywo leciał mecz w LOLa :) Czekam na transmisje z CSa a w przyszłości może i z BFa :)

Panowie jest sprawa:
Pokończyłem wszystkie gry na PS3 jakie miałem (poza Bordelandsami, ale gram w coopie z bratem więc to tylko pod wieczory). Myślałem nad kupnem Obcy:Izolacja, ale... w sierpniu najpewniej kupię PS4. Więc pytanie do was - kupować teraz wersje PS3 czy poczekać i kupić na PS4?

lipa jest, fpsy potrafią do 3 fps spadać i jest limit max 30 fps nawet na najlepszych kartach

Dzięki. Czytam o tym właśnie i cóż... poprzedni Batman też był skopany i raczej następnych części nie będę kupował.

Jak ktoś gra i by chciał zagrać to nick podać,mój nick:Barristan
A Jedi academy czy dobre i wrażenia itd.

Świetne wrażenia! Zapamiętałem tą grę jako jedną z fajniejszych. Tylko...ona już ma 12 lat i przyjemność z grania może być ograniczona.

Ja w ramach powrotu do klasyki RPG katuje pierwszą część "Dungeon Siege". Pomijając fakt, że gra nie wyświetla się tak dokładnie idealnie jak powinna, to pomimo tego faktu, daje radę. Nie mogę powiedzieć, że jest jakaś super, gdyż uważam, że jest strasznie nierówna i wiele elementów nie idzie ze sobą w parze niestety. Przykładem jest fabuła, która przysłowiowego tyłka mi nie urwała, jednakże mocną stroną jest charakter gry, czy action rpg. Jest dużo walki, chwilami wręcz idzie się całą ekipą np. podziemiach i co krok toczy się walkę z hordami pająków itp.

Jak skończę "Dungeon Siege", to w kolejce czeka "Pillars of Eternity".

Coś jeszcze mocnego ze star warsó jest?
Tak na szybko to KOTOR, ale w to pewnie grałeś bo to bym polecił każdemu (nie tylko fanom Star Wars), pewnie coś tam jeszcze się znajdzie, ale ostatnio moja pamięć szwankuje, a nie mam czasu teraz poszukać.

Back