TheChosen1
M-1 Global Heavyweight
Dobre?Ale sie wjebalem w fallout shelter dzisas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobre?Ale sie wjebalem w fallout shelter dzisas
Na moje dobre, ale wiadomo kto co lubi. Simsy w świecie fallouta :)Dobre?
Ale sie wjebalem w fallout shelter dzisas
iPadSkąd to masz? W google play nie widzę
Moja ulubiona gra. Oby nie spieprzyli.
Najlepsze zostawili na sam koniec:Konfa Ubi - nic jakoś mnie nie podjarało. Póki co dalej jedyne plusy E3 to Dishonored 2 i wsteczna kompatybilność Xpudła.
Dla mnie Microsoft wygrał to E3 i nie wiem co musiałoby zrobić Sony, żeby go przebić.
Reamake FFVII zjada kompatybilość wsteczną XOJuz wiemy, że Microsoft długo nie cieszył się wygraną - konferencja PS4 pozamiatala.
Jest kilka opcji:W jaki sposób niby znaleźliśmy się w Andromedzie skoro przekaźniki masy zostały zniszczone? Ktoś mógłby mi to wyjaśnić?
Najlepsza gra targów, must have!konferencja PS4 pozamiatala
Gaara, albo jesteś mym mentalnym bratem albo nie wiem, bo taką samą reakcję miałem podczas ogłaszania.KIEDY REMAKE FF VII? KURWA DAWAĆ JUZ TO POBIEGNĘ PO KONSOLE DO SKLEPU
W którym miejscu? FF7 to smaczny, ale odgrzewany kotlet, Shenmue to multiplatforma, Last Guardian jest spoko, ale pewnie dalej będą robić przez 20 lat, Horizon wstępnie okej, NMS wygląda na grę, która znudzi się po 2 godzinach. Wsteczna kompatybilność wygrywa. Mówię to w dodatku jako osoba, która dotychczas była skłonna zainwestować raczej w PS4.Juz wiemy, że Microsoft długo nie cieszył się wygraną - konferencja PS4 pozamiatala.
Spoiler : będzie DLC, w którym wiadoma postać przeżywa.Gaara, albo jesteś mym mentalnym bratem albo nie wiem, bo taką samą reakcję miałem podczas ogłaszania.
Edit: ciekawe czy znowu ludzie się popłaczą na FFVII :(
Kurde, faktycznie, znajac Square moga sie do czegos takieho posunac...Spoiler : będzie DLC, w którym wiadoma postać przeżywa.
Pierwszy JRPG w pol (chyba, nie pamietam czy bylo u nas cos wczesniej), pierwszy final w 3d wspaniala historia i postaci(Ja czekam na scene w burdelu), 100 godzin rozgrywki(ja przynajmniej tyle miałem)... no troche zaslug jestPanowie, wszyscy się tak okropnie jaraja FFVII i tym remejkiem. Czy słusznie jest to taki wielki klasyk?
W którym miejscu? FF7 to smaczny, ale odgrzewany kotlet, Shenmue to multiplatforma, Last Guardian jest spoko, ale pewnie dalej będą robić przez 20 lat, Horizon wstępnie okej, NMS wygląda na grę, która znudzi się po 2 godzinach. Wsteczna kompatybilność wygrywa. Mówię to w dodatku jako osoba, która dotychczas była skłonna zainwestować raczej w PS4.
Mnie to nie rusza bo mam też PS3, zresztą ta kompatybilność będzie tylko dla wybranych tytułów. Nie zmienia to faktu, że funkcja świetna i w jakiś sposób MS musi szukać potencjalnej klienteli. Jednak dla mnie emocjonalnie Sony rozbiło bank, do tego Uncharted znowu sprawiło, że wreszcie można poczuć nową generację, a na XONE będą mogli tylko o tym pomarzyć. A przecież jest jeszcze
Znając Micro$oft, ta wsteczna kompatybilność odbije się czkawką, najpewniej zamknął multi X360 tych gier, by dać go tylko na XO.W którym miejscu? FF7 to smaczny, ale odgrzewany kotlet, Shenmue to multiplatforma, Last Guardian jest spoko, ale pewnie dalej będą robić przez 20 lat, Horizon wstępnie okej, NMS wygląda na grę, która znudzi się po 2 godzinach. Wsteczna kompatybilność wygrywa. Mówię to w dodatku jako osoba, która dotychczas była skłonna zainwestować raczej w PS4.
Mnie multi nie jest potrzebne, także z mojej perspektywy dalej mi to nie przeszkadza. Byle ta kompatybilność faktycznie objęła wszystko, bo Dragon Dogma/Lost Odyssey>>>>>jakieś gry AAA.Znając Micro$oft, ta wsteczna kompatybilność odbije się czkawką, najpewniej zamknął multi X360 tych gier, by dać go tylko na XO.
Ps. Dopóki Microsift nie wprowadzi gier w 1080p, nie ma co szukać mojego portfela
Wlaśnie głownie idzie o gry multi i gry AAA. W Dragons Dogma powątpiewam.Mnie multi nie jest potrzebne, także z mojej perspektywy dalej mi to nie przeszkadza. Byle ta kompatybilność faktycznie objęła wszystko, bo Dragon Dogma/Lost Odyssey>>>>>jakieś gry AAA.
Ja, jako dzieciak z 12 lat tenu. Musze sobie przypomniec o co tam chodziloGrał ktoś kiedyś w Shenmue? Będzie 3! Po 14 latach...
Nie wiem czy ktoś już wrzucał bo rzadko tu wchodzę, ale... kto wie czy dla tej gry nie kupię jakiegoś next-gena i nie zacznę znowu "grać w gry" jak za małolata