GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Konfa Ubi - nic jakoś mnie nie podjarało. Póki co dalej jedyne plusy E3 to Dishonored 2 i wsteczna kompatybilność Xpudła.

Konfa Ubi - nic jakoś mnie nie podjarało. Póki co dalej jedyne plusy E3 to Dishonored 2 i wsteczna kompatybilność Xpudła.
Najlepsze zostawili na sam koniec:

Żeby tylko tego nie zjebali, czego można się spodziewać będzie wiadomo po premierze The Division.

W jaki sposób niby znaleźliśmy się w Andromedzie skoro przekaźniki masy zostały zniszczone? Ktoś mógłby mi to wyjaśnić?

W jaki sposób niby znaleźliśmy się w Andromedzie skoro przekaźniki masy zostały zniszczone? Ktoś mógłby mi to wyjaśnić?
Jest kilka opcji:
1. Akcja nowego ME dzieje się na długo przed wydarzeniami z trylogii.. może będzie to okres walki protean ze żniwiarzami ?
2. Wybieramy się w przyszłość gdzie przekaźniki zostały naprawione i mamy całkowicie nowe otwarcie. :D
3. Może być też tak, że będą to wydarzenia towarzyszące znanym galaktycznym sporom np. krogan z salarianami albo quarian z gethami.

Myślę, że najbliżej twórcom będzie jednak do bramki nr 2 ;)
konferencja PS4 pozamiatala
Najlepsza gra targów, must have!

KIEDY REMAKE FF VII? KURWA DAWAĆ JUZ TO POBIEGNĘ PO KONSOLE DO SKLEPU
Gaara, albo jesteś mym mentalnym bratem albo nie wiem, bo taką samą reakcję miałem podczas ogłaszania.
Edit: ciekawe czy znowu ludzie się popłaczą na FFVII :(

Last edited:
Juz wiemy, że Microsoft długo nie cieszył się wygraną - konferencja PS4 pozamiatala.
W którym miejscu? FF7 to smaczny, ale odgrzewany kotlet, Shenmue to multiplatforma, Last Guardian jest spoko, ale pewnie dalej będą robić przez 20 lat, Horizon wstępnie okej, NMS wygląda na grę, która znudzi się po 2 godzinach. Wsteczna kompatybilność wygrywa. Mówię to w dodatku jako osoba, która dotychczas była skłonna zainwestować raczej w PS4.

Gaara, albo jesteś mym mentalnym bratem albo nie wiem, bo taką samą reakcję miałem podczas ogłaszania.
Edit: ciekawe czy znowu ludzie się popłaczą na FFVII :(
Spoiler : będzie DLC, w którym wiadoma postać przeżywa.

OMG Elena :heart::heart::heart:
659216293.jpg

Panowie, wszyscy się tak okropnie jaraja FFVII i tym remejkiem. Czy słusznie jest to taki wielki klasyk?
Pierwszy JRPG w pol (chyba, nie pamietam czy bylo u nas cos wczesniej), pierwszy final w 3d wspaniala historia i postaci(Ja czekam na scene w burdelu), 100 godzin rozgrywki(ja przynajmniej tyle miałem)... no troche zaslug jest

W którym miejscu? FF7 to smaczny, ale odgrzewany kotlet, Shenmue to multiplatforma, Last Guardian jest spoko, ale pewnie dalej będą robić przez 20 lat, Horizon wstępnie okej, NMS wygląda na grę, która znudzi się po 2 godzinach. Wsteczna kompatybilność wygrywa. Mówię to w dodatku jako osoba, która dotychczas była skłonna zainwestować raczej w PS4.

Mnie to nie rusza bo mam też PS3, zresztą ta kompatybilność będzie tylko dla wybranych tytułów. Nie zmienia to faktu, że funkcja świetna i w jakiś sposób MS musi szukać potencjalnej klienteli. Jednak dla mnie emocjonalnie Sony rozbiło bank, do tego Uncharted znowu sprawiło, że wreszcie można poczuć nową generację, a na XONE będą mogli tylko o tym pomarzyć. A przecież jest jeszcze (oczywiście wyjdzie też na Xone)

Last edited:
Mnie to nie rusza bo mam też PS3, zresztą ta kompatybilność będzie tylko dla wybranych tytułów. Nie zmienia to faktu, że funkcja świetna i w jakiś sposób MS musi szukać potencjalnej klienteli. Jednak dla mnie emocjonalnie Sony rozbiło bank, do tego Uncharted znowu sprawiło, że wreszcie można poczuć nową generację, a na XONE będą mogli tylko o tym pomarzyć. A przecież jest jeszcze

Tzn. same gry Sony pokazało lepsze, ale poza Horizon i TLG nie niczego, co nie miałoby się doczekać wersji na PC - więc nie czuję się przekonany do nabycia PS4. Jakby Sony też rzuciło wsteczną kompatybilnością, to bym z kolei w jego stronę się przechylał.

Znając Micro$oft, ta wsteczna kompatybilność odbije się czkawką, najpewniej zamknął multi X360 tych gier, by dać go tylko na XO.
Ps. Dopóki Microsift nie wprowadzi gier w 1080p, nie ma co szukać mojego portfela

Znając Micro$oft, ta wsteczna kompatybilność odbije się czkawką, najpewniej zamknął multi X360 tych gier, by dać go tylko na XO.
Ps. Dopóki Microsift nie wprowadzi gier w 1080p, nie ma co szukać mojego portfela
Mnie multi nie jest potrzebne, także z mojej perspektywy dalej mi to nie przeszkadza. Byle ta kompatybilność faktycznie objęła wszystko, bo Dragon Dogma/Lost Odyssey>>>>>jakieś gry AAA.

Mnie multi nie jest potrzebne, także z mojej perspektywy dalej mi to nie przeszkadza. Byle ta kompatybilność faktycznie objęła wszystko, bo Dragon Dogma/Lost Odyssey>>>>>jakieś gry AAA.
Wlaśnie głownie idzie o gry multi i gry AAA. W Dragons Dogma powątpiewam.

Grał ktoś kiedyś w Shenmue? Będzie 3! Po 14 latach... :heart:
Nie wiem czy ktoś już wrzucał bo rzadko tu wchodzę, ale... kto wie czy dla tej gry nie kupię jakiegoś next-gena i nie zacznę znowu "grać w gry" jak za małolata

Grał ktoś kiedyś w Shenmue? Będzie 3! Po 14 latach... :heart:
Nie wiem czy ktoś już wrzucał bo rzadko tu wchodzę, ale... kto wie czy dla tej gry nie kupię jakiegoś next-gena i nie zacznę znowu "grać w gry" jak za małolata
Ja, jako dzieciak z 12 lat tenu. Musze sobie przypomniec o co tam chodzilo :lol:

O co biega w nowym MGS? Fabula wyglada na oparta o koncepcje memow czy nawet NLP, ale jak zwykle jest zakrecona do tego stopnia, ze nie mam pojecia kto z kim i jak...

Back