GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

I jeden. To musi powstać. Bo w części poniżej dwa nie da się grać. Czekam
Podobno właśnie jedynka póki co nie jest w planach.
Były spekulacje,że jedynka i piątka, ale sporo głosów fanów było za Code Veronica.
Piątkę to musieliby całkowicie przebudować włącznie z fabułą bo to cholernie nijaka gra.

Podobno właśnie jedynka póki co nie jest w planach.
Były spekulacje,że jedynka i piątka, ale sporo głosów fanów było za Code Veronica.
Piątkę to musieliby całkowicie przebudować włącznie z fabułą bo to cholernie nijaka gra.
Siła piątki to granie w coop po sieci. Spędziłem tam setki godzin ze znajomymi. Fabuła? Proszę Cię. Widziałeś Residenta z choć namiastką ambitnej fabuły?

Siła piątki to granie w coop po sieci. Spędziłem tam setki godzin ze znajomymi. Fabuła? Proszę Cię. Widziałeś Residenta z choć namiastką ambitnej fabuły?
W sumie zle się wyraziłem - nie tyle co scenariusz a bardziej atmosfera/klimat - te lokacje i postacie z piątki były takie bez wyrazu.
To był mój pierwszy RE i do czasu nadrobienia remaku 2 dwa lata temu odbiłem się od serii.

W sumie zle się wyraziłem - nie tyle co scenariusz a bardziej atmosfera/klimat - te lokacje i postacie z piątki były takie bez wyrazu.
To był mój pierwszy RE i do czasu nadrobienia remaku 2 dwa lata temu odbiłem się od serii.
Mi tam się bardzo podobało. Tyle że od razu grałem po sieci na PS3. Najsłabsze części wg mnie to Siódemka i szóstka. Vll zmiany kompletnie nie w tym kierunku a VI to taki zjazd do bazy że nawet nie pamiętam o czym to było.

Jak tu się nie wkurwić? 12 kończyi się subskrypcja. :eddieconspiracy:
Mnie to wkurwia, że te cwele prawie nigdy nie docenią kogoś kto z nimi jest w chuj lat i ma ciągiem te subskrypcje. Co by im szkodziło żeby każdy skorzystał z promki. Ale wiadomo jak ktoś gra online to o tak kupi za pełną kwotę nie trzeba go zachęcać

Panowie, jakiego polecacie pierwszego souls like'a?
@vitas chyba i @ninja wy lubicie takie gierki
Całą trylogie Dark Souls można wyrwać w pudle za ok 140 zł i jest to opłacalne w tym wydaniu.

Fajną alternatywą natomiast jest Bloodborne jeśli lubisz klimaty wiktorianskie - mi kiedyś siadła bardzo i można ją wyrwać dość tanio.

Edit: Dark Souls obojętnie na czym byle na padzie.

Chuj już w tego Hollow Knighta na razie. Odkryłem dwa ostatnie biomy i już się zmęczyłem.
Chyba przerzucam się na Mario 3d World na WiiU. W ogóle fajna konsola, za połowę ceny Switcha można dorwać już przerobioną.

Chuj już w tego Hollow Knighta na razie. Odkryłem dwa ostatnie biomy i już się zmęczyłem.
Chyba przerzucam się na Mario 3d World na WiiU. W ogóle fajna konsola, za połowę ceny Switcha można dorwać już przerobioną.
Mariana kupiłem na Switcha i czeka na swoją kolej. Póki co cisnę w Zeldę Tears of the Kingdom z przerwami na No Man's Sky.

A WiiU to fajny sprzęt który niestety furory nie zrobił a szkoda

Mariana kupiłem na Switcha i czeka na swoją kolej. Póki co cisnę w Zeldę Tears of the Kingdom z przerwami na No Man's Sky.

A WiiU to fajny sprzęt który niestety furory nie zrobił a szkoda
I jak wrażenia z Zeldy do czego byś porównał?
Elden ring podobno dość przystępny dla początkujących w soulsy. Ja na razie grałem w dwa - bloodborne i sekiro. Było trudno, ale jakoś ogarnąłem. I obie te gry są świetne, ale całkiem w różnym klimacie i stylu grania.
Ja się tak brutalnie odbiłem od bloodborna, a lubię trudne gierki. Sekiro może kiedyś zacznę.

I jak wrażenia z Zeldy do czego byś porównał
Ciężko do czegoś porównać, może trochę do No Man's Sky właśnie pod kątem swobody rozgrywki albo do skyrim też pod kątem wolności wyborów. Ale to mocno naciągane porównania

Najpierw ogrywałem Breath of the Wild i było rewelacyjne a Tears of the Kingdom wszystko robi lepiej. Ogólnie to taka wielka piaskownica gdzie w sumie dają Ci pełną swobodę .Nie jest to na pewno tytuł dla wszystkich bo jednak nie każdy się w takiej rozgrywce odnajdzie.

@Risky @vitas Was Panowie kojarzę, więc pytanko, jeśli pojebałem użytkowników to sorry. Kupiłem w końcu plejaka 5, i chcę ograć jeszcze raz Last of us 2. Jest sens aktualizować wersje do ps5? Bo mam 4, ale właśnie nie wiem czy jest sens, czy mocno się różni? I jeszcze kupiłem dodatek do Cyberpunka tego Phantom Liberty, ale w zwykłą wersje gałem dawno temu, jest sens ogrywać od razu dodatek jak podstawy nie pamiętam? Czy lepiej podstawkę jeszcze raz najpierw skończyć?

@Risky @vitas Was Panowie kojarzę, więc pytanko, jeśli pojebałem użytkowników to sorry. Kupiłem w końcu plejaka 5, i chcę ograć jeszcze raz Last of us 2. Jest sens aktualizować wersje do ps5? Bo mam 4, ale właśnie nie wiem czy jest sens, czy mocno się różni? I jeszcze kupiłem dodatek do Cyberpunka tego Phantom Liberty, ale w zwykłą wersje gałem dawno temu, jest sens ogrywać od razu dodatek jak podstawy nie pamiętam? Czy lepiej podstawkę jeszcze raz najpierw skończyć?
Tlou warto ograć wersję ps5. Naprawdę robi wrażenie. Co do cp2077 to jeslj grałeś dawno to graj od początku. To kompletnie inna gra niż jeszcze rok temu. Dodatek 2.0 i 2.1 wprawadzily ogromne zmiany. Co więcej wolałbym najpierw ogarnąć całą podstawkę z misjami pobocznymi i kontraktami. Zrobienie niektórych z tych zadań przez rozpoczęciem dlc powoduje kilka ciekawych możliwości fabularnych np interakcja z Sandrą Dorsett.

Tlou warto ograć wersję ps5. Naprawdę robi wrażenie. Co do cp2077 to jeslj grałeś dawno to graj od początku. To kompletnie inna gra niż jeszcze rok temu. Dodatek 2.0 i 2.1 wprawadzily ogromne zmiany. Co więcej wolałbym najpierw ogarnąć całą podstawkę z misjami pobocznymi i kontraktami. Zrobienie niektórych z tych zadań przez rozpoczęciem dlc powoduje kilka ciekawych możliwości fabularnych np interakcja z Sandrą Dorsett.
Dzięki przyjacielu. Z tego co widziałem aktualizacja TLOU do ps5 to tam chyba z 50 złoty, więc żadne pieniądze, jak mówisz, że warto, to trzeba będzie to zrobić.

Back