Risky
UFC Middleweight
I jeden. To musi powstać. Bo w części poniżej dwa nie da się grać. CzekamCapcom ponoć pracuje nad remakami RE Code Veronica i RE 0.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I jeden. To musi powstać. Bo w części poniżej dwa nie da się grać. CzekamCapcom ponoć pracuje nad remakami RE Code Veronica i RE 0.
Podobno właśnie jedynka póki co nie jest w planach.I jeden. To musi powstać. Bo w części poniżej dwa nie da się grać. Czekam
Siła piątki to granie w coop po sieci. Spędziłem tam setki godzin ze znajomymi. Fabuła? Proszę Cię. Widziałeś Residenta z choć namiastką ambitnej fabuły?Podobno właśnie jedynka póki co nie jest w planach.
Były spekulacje,że jedynka i piątka, ale sporo głosów fanów było za Code Veronica.
Piątkę to musieliby całkowicie przebudować włącznie z fabułą bo to cholernie nijaka gra.
W sumie zle się wyraziłem - nie tyle co scenariusz a bardziej atmosfera/klimat - te lokacje i postacie z piątki były takie bez wyrazu.Siła piątki to granie w coop po sieci. Spędziłem tam setki godzin ze znajomymi. Fabuła? Proszę Cię. Widziałeś Residenta z choć namiastką ambitnej fabuły?
Mi tam się bardzo podobało. Tyle że od razu grałem po sieci na PS3. Najsłabsze części wg mnie to Siódemka i szóstka. Vll zmiany kompletnie nie w tym kierunku a VI to taki zjazd do bazy że nawet nie pamiętam o czym to było.W sumie zle się wyraziłem - nie tyle co scenariusz a bardziej atmosfera/klimat - te lokacje i postacie z piątki były takie bez wyrazu.
To był mój pierwszy RE i do czasu nadrobienia remaku 2 dwa lata temu odbiłem się od serii.
Jeżeli masz aktywną to chuj będziesz miał a nie zniżkę, tylko dla tych co nie mają plusa.Możecie sprawdzić czy macie promke na subskrypcje PSPlus na 12 m-cy. U mnie nie widzę
Do kiedy promocja?Jeżeli masz aktywną to chuj będziesz miał a nie zniżkę, tylko dla tych co nie mają plusa.
9 czerwcaDo kiedy promocja?
Jak tu się nie wkurwić? 12 kończyi się subskrypcja.9 czerwca
Mnie to wkurwia, że te cwele prawie nigdy nie docenią kogoś kto z nimi jest w chuj lat i ma ciągiem te subskrypcje. Co by im szkodziło żeby każdy skorzystał z promki. Ale wiadomo jak ktoś gra online to o tak kupi za pełną kwotę nie trzeba go zachęcaćJak tu się nie wkurwić? 12 kończyi się subskrypcja.
nie można inaczej niż dark souls 1 remake
A na pc czy konsola? Czy wedle preferencji?nie można inaczej niż dark souls 1 remake
Całą trylogie Dark Souls można wyrwać w pudle za ok 140 zł i jest to opłacalne w tym wydaniu.
Mariana kupiłem na Switcha i czeka na swoją kolej. Póki co cisnę w Zeldę Tears of the Kingdom z przerwami na No Man's Sky.Chuj już w tego Hollow Knighta na razie. Odkryłem dwa ostatnie biomy i już się zmęczyłem.
Chyba przerzucam się na Mario 3d World na WiiU. W ogóle fajna konsola, za połowę ceny Switcha można dorwać już przerobioną.
Elden ring podobno dość przystępny dla początkujących w soulsy. Ja na razie grałem w dwa - bloodborne i sekiro. Było trudno, ale jakoś ogarnąłem. I obie te gry są świetne, ale całkiem w różnym klimacie i stylu grania.
I jak wrażenia z Zeldy do czego byś porównał?Mariana kupiłem na Switcha i czeka na swoją kolej. Póki co cisnę w Zeldę Tears of the Kingdom z przerwami na No Man's Sky.
A WiiU to fajny sprzęt który niestety furory nie zrobił a szkoda
Ja się tak brutalnie odbiłem od bloodborna, a lubię trudne gierki. Sekiro może kiedyś zacznę.Elden ring podobno dość przystępny dla początkujących w soulsy. Ja na razie grałem w dwa - bloodborne i sekiro. Było trudno, ale jakoś ogarnąłem. I obie te gry są świetne, ale całkiem w różnym klimacie i stylu grania.
Ciężko do czegoś porównać, może trochę do No Man's Sky właśnie pod kątem swobody rozgrywki albo do skyrim też pod kątem wolności wyborów. Ale to mocno naciągane porównaniaI jak wrażenia z Zeldy do czego byś porównał
przez allegro to ja się trochę cykam
przez allegro to ja się trochę cykam
Tlou warto ograć wersję ps5. Naprawdę robi wrażenie. Co do cp2077 to jeslj grałeś dawno to graj od początku. To kompletnie inna gra niż jeszcze rok temu. Dodatek 2.0 i 2.1 wprawadzily ogromne zmiany. Co więcej wolałbym najpierw ogarnąć całą podstawkę z misjami pobocznymi i kontraktami. Zrobienie niektórych z tych zadań przez rozpoczęciem dlc powoduje kilka ciekawych możliwości fabularnych np interakcja z Sandrą Dorsett.@Risky @vitas Was Panowie kojarzę, więc pytanko, jeśli pojebałem użytkowników to sorry. Kupiłem w końcu plejaka 5, i chcę ograć jeszcze raz Last of us 2. Jest sens aktualizować wersje do ps5? Bo mam 4, ale właśnie nie wiem czy jest sens, czy mocno się różni? I jeszcze kupiłem dodatek do Cyberpunka tego Phantom Liberty, ale w zwykłą wersje gałem dawno temu, jest sens ogrywać od razu dodatek jak podstawy nie pamiętam? Czy lepiej podstawkę jeszcze raz najpierw skończyć?
Dzięki przyjacielu. Z tego co widziałem aktualizacja TLOU do ps5 to tam chyba z 50 złoty, więc żadne pieniądze, jak mówisz, że warto, to trzeba będzie to zrobić.Tlou warto ograć wersję ps5. Naprawdę robi wrażenie. Co do cp2077 to jeslj grałeś dawno to graj od początku. To kompletnie inna gra niż jeszcze rok temu. Dodatek 2.0 i 2.1 wprawadzily ogromne zmiany. Co więcej wolałbym najpierw ogarnąć całą podstawkę z misjami pobocznymi i kontraktami. Zrobienie niektórych z tych zadań przez rozpoczęciem dlc powoduje kilka ciekawych możliwości fabularnych np interakcja z Sandrą Dorsett.