Miskatonic
Vale Tudo Open
gdzie jesteś
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
gdzie jesteś
17 minut wisiało. Chyba już wszyscy najebani.
Z kart trzeba robić odznaki a nie je kisićkarty zdobyłem ginąc dzielnie na wysokim poziomie trudności
przemyślę
Nie wiem o czym piszesz.Z kart trzeba robić odznaki a nie je kisić
Ja lecę na nightmare, coś pięknego.
Z kompletu kart robisz "odznakę" danej gry, dostajesz ładny obrazek i kilka innych pierdółek dla nerdów, ja ostatnio m.in. ten kupon na -75% na tę grę, o której pisałem wyżej.Nie wiem o czym piszesz.
jestem kompletnie zielony w tej steamowej gwarze
W Dragon Age Początek to się naparzałona Epic Games za darmo Dragon Age Inquisition, nie wiem czy to coś warte ale normalnie kosztuje 189 zł. a za darmo to i łocyt słodki
Już coraz bliżej premiera nowej odsłony Dragon Age, ciekawy jestem jak bardzo woke zjeby zniszczą kolejną część znanej serii.W Dragon Age Początek to się naparzało
Straszny średniak.Przeciętna fabuła,zadania poboczne rodem z MMO do tego lpg wjechało tam na pełnej.na Epic Games za darmo Dragon Age Inquisition, nie wiem czy to coś warte ale normalnie kosztuje 189 zł. a za darmo to i łocyt słodki
Też rozważam żeby zagrać jeszcze raz ale dla mnie za wcześnie. Teraz jeszcze miesiąc intensywnej pracy i na wakacje wjeżdża Elden Ring z DLC.Pobrałem wczoraj Phantom Liberty.
Zacząłem też grać nową postacią tym razem jako Valerie.
Chyba spróbuje tym razem jako netrunner.
No i trzeba się dobrać do dupy Alvarezowej
W jakie staty ładować na ten build?Też rozważam żeby zagrać jeszcze raz ale dla mnie za wcześnie. Teraz jeszcze miesiąc intensywnej pracy i na wakacje wjeżdża Elden Ring z DLC.
Granie stylem netrunnera jest dla mnie kompletnie niesatysfakcjonujące. Po obejrzeniu Edgerunners tylko sandevistan.
Masz dwa buildy w których możesz fajnie walczyć w zwarciu. Tzw ninja i David Martinez. Ja gram hybrydą tych dwóch bo lubię też rewolwer Johnnego silverhanda i czasem postrzelać z pompki. Budowa ciała 15, zdolności techniczne 20 opanowanie 20, budowa ciała 15 i inteligencja 10. Ta kombinacja pozwala też dostać się do prawie wszystkich pomieszczeń gdzie potrzeba specjalnych umiejętności.W jakie staty ładować na ten build?
To u mnie opcja nr 2 bo już zacząłem w inteligencje ładować.Masz dwa buildy w których możesz fajnie walczyć w zwarciu. Tzw ninja i David Martinez. Ja gram hybrydą tych dwóch bo lubię też rewolwer Johnnego silverhanda i czasem postrzelać z pompki. Budowa ciała 15, zdolności techniczne 20 opanowanie 20, budowa ciała 15 i inteligencja 10. Ta kombinacja pozwala też dostać się do prawie wszystkich pomieszczeń gdzie potrzeba specjalnych umiejętności.
Sandevistan Apogee !!! Ten build z waleniem headshotów/pompka/snajpa coś na CC - katana albo młot/ gorilla arms/rakiety ZABAWA PRZEDNIA!!!Też rozważam żeby zagrać jeszcze raz ale dla mnie za wcześnie. Teraz jeszcze miesiąc intensywnej pracy i na wakacje wjeżdża Elden Ring z DLC.
Granie stylem netrunnera jest dla mnie kompletnie niesatysfakcjonujące. Po obejrzeniu Edgerunners tylko sandevistan.
Tylko w ten sposób można zjechać Smashera tak jak na to zasługuje. Nie żeby przed nim uciekać tylko naprawdę go zezłomowac twarzą w twarz. Nigdy jeszcze w żadnej grze nie pałałem szczerą nienawiścią do żadnego bossa jak do Adama.Sandevistan Apogee !!! Ten build z waleniem headshotów/pompka/snajpa coś na CC - katana albo młot/ gorilla arms/rakiety ZABAWA PRZEDNIA!!!
ja budowałem inaczej build zupelnie nie pod smashera i przyznam że to był dla mnie najwiekszy problem w tej grze. Ale no gram na very hard i jak z nim sie meirzylem na ktoryms tam updejcie nanowszzym to mialem tylko ok 40 lvlaTylko w ten sposób można zjechać Smashera tak jak na to zasługuje. Nie żeby przed nim uciekać tylko naprawdę go zezłomowac twarzą w twarz. Nigdy jeszcze w żadnej grze nie pałałem szczerą nienawiścią do żadnego bossa jak do Adama.
Przed zmianami najlepszy był buildy pod katanę. Mogłem go skończyć w 40sekund na very hard. Teraz jest trochę trudniej, tak na trzy minuty. Skurwiel dostosowuje się do Twojej taktyki więc warto mieć rozwinięte umiejętności pod miecz oraz jakaś broń dystansową. U mnie był to rewolwer Johnnego.ja budowałem inaczej build zupelnie nie pod smashera i przyznam że to był dla mnie najwiekszy problem w tej grze. Ale no gram na very hard i jak z nim sie meirzylem na ktoryms tam updejcie nanowszzym to mialem tylko ok 40 lvla
Włączyłem wczoraj i jest nawet gorzej niż jeszcze w styczniu.Po chuj wie ilu łatkach cdp dalej nie ogarnął tematu lewitujących samochodów i postaci
ktoś inny skorzysta