Miskatonic
Vale Tudo Championship
gdzie jesteś

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
gdzie jesteś

17 minut wisiało. Chyba już wszyscy najebani.

Z kart trzeba robić odznaki a nie je kisićkarty zdobyłem ginąc dzielnie na wysokim poziomie trudności
przemyślę
![]()

Nie wiem o czym piszesz.Z kart trzeba robić odznaki a nie je kisić
Ja lecę na nightmare, coś pięknego.

Z kompletu kart robisz "odznakę" danej gry, dostajesz ładny obrazek i kilka innych pierdółek dla nerdów, ja ostatnio m.in. ten kupon na -75% na tę grę, o której pisałem wyżej.Nie wiem o czym piszesz.
jestem kompletnie zielony w tej steamowej gwarze

W Dragon Age Początek to się naparzałona Epic Games za darmo Dragon Age Inquisition, nie wiem czy to coś warte ale normalnie kosztuje 189 zł. a za darmo to i łocyt słodki![]()

Już coraz bliżej premiera nowej odsłony Dragon Age, ciekawy jestem jak bardzo woke zjeby zniszczą kolejną część znanej serii.W Dragon Age Początek to się naparzało![]()
Straszny średniak.Przeciętna fabuła,zadania poboczne rodem z MMO do tego lpg wjechało tam na pełnej.na Epic Games za darmo Dragon Age Inquisition, nie wiem czy to coś warte ale normalnie kosztuje 189 zł. a za darmo to i łocyt słodki![]()
Też rozważam żeby zagrać jeszcze raz ale dla mnie za wcześnie. Teraz jeszcze miesiąc intensywnej pracy i na wakacje wjeżdża Elden Ring z DLC.Pobrałem wczoraj Phantom Liberty.
Zacząłem też grać nową postacią tym razem jako Valerie.
Chyba spróbuje tym razem jako netrunner.
No i trzeba się dobrać do dupy Alvarezowej![]()
W jakie staty ładować na ten build?Też rozważam żeby zagrać jeszcze raz ale dla mnie za wcześnie. Teraz jeszcze miesiąc intensywnej pracy i na wakacje wjeżdża Elden Ring z DLC.
Granie stylem netrunnera jest dla mnie kompletnie niesatysfakcjonujące. Po obejrzeniu Edgerunners tylko sandevistan.
Masz dwa buildy w których możesz fajnie walczyć w zwarciu. Tzw ninja i David Martinez. Ja gram hybrydą tych dwóch bo lubię też rewolwer Johnnego silverhanda i czasem postrzelać z pompki. Budowa ciała 15, zdolności techniczne 20 opanowanie 20, budowa ciała 15 i inteligencja 10. Ta kombinacja pozwala też dostać się do prawie wszystkich pomieszczeń gdzie potrzeba specjalnych umiejętności.W jakie staty ładować na ten build?
To u mnie opcja nr 2 bo już zacząłem w inteligencje ładować.Masz dwa buildy w których możesz fajnie walczyć w zwarciu. Tzw ninja i David Martinez. Ja gram hybrydą tych dwóch bo lubię też rewolwer Johnnego silverhanda i czasem postrzelać z pompki. Budowa ciała 15, zdolności techniczne 20 opanowanie 20, budowa ciała 15 i inteligencja 10. Ta kombinacja pozwala też dostać się do prawie wszystkich pomieszczeń gdzie potrzeba specjalnych umiejętności.
Sandevistan Apogee !!! Ten build z waleniem headshotów/pompka/snajpa coś na CC - katana albo młot/ gorilla arms/rakiety ZABAWA PRZEDNIA!!!Też rozważam żeby zagrać jeszcze raz ale dla mnie za wcześnie. Teraz jeszcze miesiąc intensywnej pracy i na wakacje wjeżdża Elden Ring z DLC.
Granie stylem netrunnera jest dla mnie kompletnie niesatysfakcjonujące. Po obejrzeniu Edgerunners tylko sandevistan.
Tylko w ten sposób można zjechać Smashera tak jak na to zasługuje. Nie żeby przed nim uciekać tylko naprawdę go zezłomowac twarzą w twarz. Nigdy jeszcze w żadnej grze nie pałałem szczerą nienawiścią do żadnego bossa jak do Adama.Sandevistan Apogee !!! Ten build z waleniem headshotów/pompka/snajpa coś na CC - katana albo młot/ gorilla arms/rakiety ZABAWA PRZEDNIA!!!
ja budowałem inaczej build zupelnie nie pod smashera i przyznam że to był dla mnie najwiekszy problem w tej grze. Ale no gram na very hard i jak z nim sie meirzylem na ktoryms tam updejcie nanowszzym to mialem tylko ok 40 lvlaTylko w ten sposób można zjechać Smashera tak jak na to zasługuje. Nie żeby przed nim uciekać tylko naprawdę go zezłomowac twarzą w twarz. Nigdy jeszcze w żadnej grze nie pałałem szczerą nienawiścią do żadnego bossa jak do Adama.
Przed zmianami najlepszy był buildy pod katanę. Mogłem go skończyć w 40sekund na very hard. Teraz jest trochę trudniej, tak na trzy minuty. Skurwiel dostosowuje się do Twojej taktyki więc warto mieć rozwinięte umiejętności pod miecz oraz jakaś broń dystansową. U mnie był to rewolwer Johnnego.ja budowałem inaczej build zupelnie nie pod smashera i przyznam że to był dla mnie najwiekszy problem w tej grze. Ale no gram na very hard i jak z nim sie meirzylem na ktoryms tam updejcie nanowszzym to mialem tylko ok 40 lvla
Włączyłem wczoraj i jest nawet gorzej niż jeszcze w styczniu.Po chuj wie ilu łatkach cdp dalej nie ogarnął tematu lewitujących samochodów i postaci![]()
ktoś inny skorzysta
![]()