vitas
Bellator Middleweight
Leć bo warto.E mordy a tekken 8 ktoś gra? Bo zastanawiam się nad lotem do Argentyny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Leć bo warto.E mordy a tekken 8 ktoś gra? Bo zastanawiam się nad lotem do Argentyny
Ja powbijałem zaległe platyny w God of war i horizon zero dawn(miałem po kilka pucharów do zdobycia), no i teraz nie mam w co grać. Myślałem nad Hogwartem ale nadal nie wiem czy warto to ruszać. A nie pamiętam czy coś jeszcze na ps4 było wartego uwagi czy już to co chciałem to ograłem.Chciałem się pochwalić że przeszedłem Resident Evil 2 na poziomie dla inwalidów![]()
Hogwart jest w chuj generyczny, od fajna gierka ale nic wielkiego.Ja powbijałem zaległe platyny w God of war i horizon zero dawn(miałem po kilka pucharów do zdobycia), no i teraz nie mam w co grać. Myślałem nad Hogwartem ale nadal nie wiem czy warto to ruszać. A nie pamiętam czy coś jeszcze na ps4 było wartego uwagi czy już to co chciałem to ograłem.
Jak jesteś fanem uniwersum to warto w przeciwnym razie szybko się znudzisz.Myślałem nad Hogwartem ale nadal nie wiem czy warto to ruszać.
Nie mam pojęcia, nie kupuje plusaHogwart jest w chuj generyczny, od fajna gierka ale nic wielkiego.
Ja mam teraz w planach A Plague Tale: Requiem i czekam na jakieś promki dla RE8 i RE3 (przegapiłem ostatnią).
W sumie, po jakim czasie nowy GoW powinien wlecieć do plusa ?
O właśnie jakieś hordy bym sobie ponapierdalał.Days Gone
Szczególnie tą jebitną z tartaku.O właśnie jakieś hordy bym sobie ponapierdalał.
Poleciałem mordo jest gruboLeć bo warto.
niegrywalne gówno, nawet za darmoDiablo IV w Gamepass od 28 Marca
Gracze wkurwieni po długim oczekiwaniu. Tu i ówdzie widać promki i inne zachęty więc chyba sprzedaż gniota nie idzie.niegrywalne gówno, nawet za darmo
A kolejne gry mają być dopiero 2025 i to nie wiadomo jakieOgólnie to powinni zmienić nazwę na RemasterStation5 lub SequelStation5 bo najlepsze ekskluzywne tytuły w które zagrałem to remastery lub kolejne części. Coś Sony gra bezpiecznie z tytułami AAA w tej generacji.
Z drugiej strony nie ma co narzekać bo to bardzo dobre tytuły ale mogliby stworzyć coś nowego +18 co byłoby grubym przebojem.
za darmo to i ocet słodkiniegrywalne gówno, nawet za darmo
Potwór nie potwór ważne że otwórza darmo to i ocet słodki
już od jakiegoś czasu były przecieki, że to może być koniec Xboxa jako konsoli jednak ww. news nie do końca to potwierdził. Inna sprawa, że branża gier jest ostatnio w ogromnym kryzysie co przekłada się na masowe zwolnienia, anulowanie projektów i zamykanie studiów. Do tego dochodzi ogromna cena podzespołów i problem z którym będą mierzyć się Sony i MS przy kolejnej generacji. Ceny gier poszły mocno w górę ale i tak wychodzi na to, że zbytnio nie poprawiło to sytuacji w branży i zapowiadają się niezbyt ciekawe giereczkowe czasy.Tylko cios wizerunkowy czy oficjalny akt kapitulacji?![]()
Microsoft potwierdza 4 gry na konkurencyjnych konsolach. Zwiastuje też nowego Xboxa
Szefostwo Xboxa potwierdziło plany przeniesienia większej liczby gier Xbox na inne platformyithardware.pl
Z tym końcem Xboxa to nieprawda, dziś czytałem że planują kolejną platformę.już od jakiegoś czasu były przecieki, że to może być koniec Xboxa jako konsoli jednak ww. news nie do końca to potwierdził. Inna sprawa, że branża gier jest ostatnio w ogromnym kryzysie co przekłada się na masowe zwolnienia, anulowanie projektów i zamykanie studiów. Do tego dochodzi ogromna cena podzespołów i problem z którym będą mierzyć się Sony i MS przy kolejnej generacji. Ceny gier poszły mocno w górę ale i tak wychodzi na to, że zbytnio nie poprawiło to sytuacji w branży i zapowiadają się niezbyt ciekawe giereczkowe czasy.
Z drugiej strony, jeśli AI będzie rozwijać się w takim tempie (patrz Sora) to kto wie w jakim kierunku to pójdzie.
Gra bezpiecznie, bo spore grono użytkowników nie kupiło 5 na premierę, bo miało 4 pro i musieli wypuszczać tytuły na starszą generację jeszcze. Teraz skupieni są tylko na 5, a niektóre ikoniczne tytuły wypadało odświeżyć. Ten rok póki co bezpieczny, ale liczę, że 2025 pójdzie piecem (zwłaszcza jak w listopadzie wyjdzie 5 pro)Ogólnie to powinni zmienić nazwę na RemasterStation5 lub SequelStation5 bo najlepsze ekskluzywne tytuły w które zagrałem to remastery lub kolejne części. Coś Sony gra bezpiecznie z tytułami AAA w tej generacji.
Z drugiej strony nie ma co narzekać bo to bardzo dobre tytuły ale mogliby stworzyć coś nowego +18 co byłoby grubym przebojem.
Ale popierdolony filmik, ma moc, muza na full
Mnie z gier od From Software skutecznie wyleczyło pierwsze Dark Souls. Skończyłem je na ambicji, zajęło mi to jakieś pół roku łącznie. Straty natomiast to pad, jakieś 10 lat życia, zdrowie psychiczne i wgniecenia w ścianachAż chyba podniosę swoje zniszczone przez ER ego i znowu spróbuję przejść.