Olo
PRIDE FC Middleweight
Mnie gra kompletnie rozczarowała, żałuję, że kupowałem.Assassin’s Creed® Valhalla wersja complete 150zł w epic, warto ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mnie gra kompletnie rozczarowała, żałuję, że kupowałem.Assassin’s Creed® Valhalla wersja complete 150zł w epic, warto ?
To samo, znowu nabrałem się na Assassina. Dobrze, że tym razem za darmo bo chyba był w PSstore.Mnie gra kompletnie rozczarowała, żałuję, że kupowałem.
Mordo. Zawsze jest za darmoTo samo, znowu nabrałem się na Assassina. Dobrze, że tym razem za darmo bo chyba był w PSstore.
Bardziej chodziło mi o to, że nabrałem się na AC Origins i go kupiłem, a później porzuciłem, coś jak kolejne Far Cry. A jak za darmo to tylko czasu szkoda ;)Mordo. Zawsze jest za darmo
Umieli w soundtracki.. po latach wciąż przywołuje wspomnienia
A widziałeś ten HD project klasycznego RE2? Wygląda top, przymierzam się do ogrania tegoCały czas się noszę z myślą czy warto kupić RE 2 Remaster na X. Za dzieciaka to właśnie RE 2 był moim ulubionym.
A wiesz, że nawet nie sprawdzałem. Z prostego powodu - już dość mocno przestałem śledzić, co się dzieje w świecie gier. Ja dopiero przechodzę takie tytuły jak: FC6, COD Cold War, The Division 1, RDR2A widziałeś ten HD project klasycznego RE2? Wygląda top

A wiesz, że nawet nie sprawdzałem. Z prostego powodu - już dość mocno przestałem śledzić, co się dzieje w świecie gier. Ja dopiero przechodzę takie tytuły jak: FC6, COD Cold War, The Division 1, RDR2![]()
Właśnie pobieram tego gagatka. Nie grałem nigdy w całe resident Evil 2, teraz mam okazję ograć odświeżone. Jaram się w sumie. Jedynka to była pierwsza gra, w jaką grałem na ps one. Rozpykana bez karty pamięci, w strachu, przed szkołą.A wiesz, że nawet nie sprawdzałem. Z prostego powodu - już dość mocno przestałem śledzić, co się dzieje w świecie gier. Ja dopiero przechodzę takie tytuły jak: FC6, COD Cold War, The Division 1, RDR2![]()
Będę wdzięczny jeśli, byś podrzucił tytuły podobne do RDR2. Jestem zachwycony tym tytułemWłaśnie pobieram tego gagatka. Nie grałem nigdy w całe resident Evil 2, teraz mam okazję ograć odświeżone. Jaram się w sumie. Jedynka to była pierwsza gra, w jaką grałem na ps one. Rozpykana bez karty pamięci, w strachu, przed szkołą.
Ludzie demonizują strach ..

Warto.Gra bardzo dobra.Cały czas się noszę z myślą czy warto kupić RE 2 Remaster na X. Za dzieciaka to właśnie RE 2 był moim ulubionym.
O kurcze, szczerze mówiąc, to nic poza wiedźminem 3 ( otwarty świat ) nie przychodzi mi do głowy. W tych nowych grach się nie ogarniamBędę wdzięczny jeśli, byś podrzucił tytuły podobne do RDR2. Jestem zachwycony tym tytułem![]()
Ja jeszcze jedynki nie ogarnąłem heheBędę wdzięczny jeśli, byś podrzucił tytuły podobne do RDR2. Jestem zachwycony tym tytułem![]()
Na x store RE 2 jest za 40 zł, wersja remaster oczywiście i się zastanawiam czy kupićScenariusz A Leon Kennedy ukończony. Klasyczka.. polecam. Właśnie pobieram RE 3 HD mod :)

Jakbym miał na czym, to bym w to grał. Jeśli jesteś fanem serii.. bym się nie zastanawiałNa x store RE 2 jest za 40 zł, wersja remaster oczywiście i się zastanawiam czy kupić![]()
Fanem to za duże słowo, niedzielnym graczem bardziej :DJakbym miał na czym, to bym w to grał. Jeśli jesteś fanem serii.. bym się nie zastanawiał
Ja wszystkie residenty oprócz Village zaliczone, na to coś nie mogę się zebrac.Resident Evil 2 HD mod ograne Leonem. Poszedłem za ciosem i cisnę właśnie RE 3 Nemesis. Już niewiele do końca zostało. Już czeka na mnie Resident Evil zero, emulacja z game cube. Kurcze, nie spodziewałem się, że może mnie to tak porwać. Raccoon City top
Teraz to się u mnie kręci w czytniku..
Co za nuta...
Demo SH się nie liczy nawet 
Ja właśnie też nie. Ale coś mnie tknęło ostatnio i ogrywam te klasyczne horrory. Niespodziewanie dość, gdyż fanem horrorów nigdy nie byłem, a tu proszę..Nigdy nie zagrałem w żadną częśćDemo SH się nie liczy nawet
![]()