Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Btw przed New Londo polecałbym Catacombs jeśli jeszcze tam nie byłeś. Jest łatwiej i jest tam pewien istotny bonus do zdobycia.
Zabiłen Ornsteina i Grubasa
Panowie mówiliście, że ta gra jest trudna, ale aż tak?????? Jednego jakiegoś bossa bije się 8-14 godzin?????? I serio jak wspomniał @Yagiel nie ma tam save?????
Ale to jak, lejesz gościa kilka godzin bez przerwy? Żadnego savea?
Yagiel -> W takim razie omija Cię również jedna z najciekawszych fabuł w historii gier wideo. No, ale żeby i ją docenić, trzeba faktycznie zmusić się do grania i spędzić te +100 godzin z tytułem :p. Szkoda, że jesteś negatywnie nastawiony. W takim razie obejrzyj chociaż wytłumaczenie Vaatiego czym jest gra Dark Souls i jak bardzo różni się od większości podobnych tytułów. YouTuber ten zrobił to w dość nieinwazyjny sposób i bez zdradzania fabuły, a jedynie zagłębił się w koncepcję gry.
ja jestem słabym graczem
Ja też. Dlatego męczyłem się 8 godzin z bossem, a nie 3-4 jak większość graczy ;). No ale do Dark Souls trzeba dorosnąć. Życzę Ci kiedyś więcej czasu wolnego i motywacji:) a tymczasem Dragon Age: Inkwizycja bardziej mnie podjarał niż Shadow of Mordor i na święta właśnie ten pierwszy tytuł zagości u mnie. Nie wiem kim grać czy magiem czy wojownikiem z bronią dwuręczną.