Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pytanko ostatnie, bo wracam farmić dusze:
Czy Prepare to Die Edition zawiera DLC o Artoriasie? Bo gdzieś, czytałem że jego historia jest super i chciałbym sobie z nim powalczyć (i zdobyć później jego pancerz, ale dobra, najpierw trzeba go zabić)
Pany potrzebuję jakiegoś dobrego crpga z klimatem i fajną fabułą? Ale nic raczej z 2014 roku, bo moja rakieta tego Cię nie udźwignie.
@Mojso
Blackguards (fantasy) - Bardzo trudna gra z bardzo ciekawą fabułą. Jak lubisz bardziej taktyczne bitwy to chwytaj ;)
Jedna z moich ulubionych gier, do tego to będzie zawsze najlepszy trailer gry jaki widziałem, pewnie dzięki muzyce - OST odsłuchiwany raz na tydzień :]
szukaj na poludniu mapki,nie wiem na jakim etapie jestes ale swiniaki sa obok miejsca zwanego TIRTHA, sa tez na zachodzie mapki nieopodal miejsca zwanego TEREN CWICZEN SHANATH. Co do ciemnosci to wystarczy rozjasnic obraz,niewiem jak sobie ustawiles na poczatkuGdzie są te jebane świnie w Far Cry 4? Mapa nie pokazuje, a mi boczek potrzebny ...
@down
ja nie mam ... na początku rozjaśniłem słonia :]