GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Jak ktoś chce do klanu SC 2 Rocks to piszcie chętnie pogram jakieś fun game. A nie chce klanu, w którym gram z jakimś przypadkowymi grajkami.

klan? grupa po prostu...

Wczoraj i dzisiaj bylem i gralem nawet, widzialem jednego nicka online, to ty?

Mało nas to musiałem być ja :D

Dużo ostatnio byłem online, ale grałem mało bo mi zawracali głowe non stop to odpuściłem granie na słabszych graczy w klanie.

heheh no ja sie na 1v1 nie nadaje, za tschenky jestem. wiec raczej fun game 2v2. Moze dzisiaj po treniengu zasiade, zreszta, jak zobacze kogos online w grupie to zagadam :)

Wszystkie gry praktycznie ukonczylem i musze cos nowego kupic. Last of us / god of war polecacie?

Zależy co preferujesz. GoW to arcadowa nawalanka na najwyższym poziomie, LoU stawia bardziej na klimat, opowieść itp. Kupuj obie ;)

a ja skusiłem sięna AC I. Wszyscy piszą, że nudne, zobaczymy, może da się przejśći kontynuować przygodę z serią. a jak nie to skończy jak Gothic :P

Ktos mi powie co jest ciete na steamie?

Zamowilem gre, zaplacilem, otrzymalem kod. Chce wpisac go i dostaje wiadomosc:

Niedostępna

Przepraszamy, ale wymienione elementy nie są dostępne w tym kraju. Twoje zamówienie zostało anulowane.

@Yagiel - nie zrażaj się AC1. Dla mnie był momentami nudny, a na dodatek bardzo powtarzalny. Warto jednak przejść dla samej fabuły, a potem mieć niesamowitą frajdę grając w kolejne części. Ja właśnie przerabiam AC: Revelations i bardzo się cieszę, że nie zraziłem się jedynką.

no Assasins Creed świetna seria, ale 2 to dla mnie mistrzostwo. do tego klimaty templariuszy i Włochy z tamtego okresu, no poezja. Mój pies wabi się Ezio :-)

Taka gra co się sama przechodzi i bardzo trudno zginąć ;) Dwie pierwsze części przeszedłem i było fajnie, ale na dalsze nie mam ochoty zupełnie.

Teraz w Trine gram, miło pograć czasem w jakiegoś 2D platformera.

Mi Assassin's Creed cholernie się podobał do momentu SPOILER SPOILER SPOILER wkroczenia do akcji tych starożytnych kosmitów To kompletnie zepsuło obraz gry w moich oczach. Nie lubię motywu ,,proroka" i mieszania rzeczywistości z fikcją w taki sposób. KONIEC SPOILERA.

Ja na gorące wakacyjne południa przewidziałem sobie stare, dobre RPGi. Skończyłem pierwszego KOTORA, teraz jestem mniej więcej w połowie drugiego, a w kolejce czeka Fallout 3.

Ja to GTA będe musiał przejść na X.. chyba, że jelenia znajde co je kupi :D

@Calu

UWAGA SPOILERY !!!111oneoneone Wątek kosmitów mi bardzo nie przeszkadzał, bo się go spodziewałem, ale końcowy boss w Watykanie i walka z nim w dwójce - CO JA GRAM :-)

@Bolt

UWAGA SPOILERY

Jak dla mnie motyw Borgii był bardzo biednie okrojony. . Liczyłem na jakąś wiekszą scene kiedy Ezio dowiaduje się że Rodrigo ma plany co do Watykanu, a także sądziłem że na jego zabójstwo będzie poświęcone więcej czasu, moze i ze dwie sekwencje, a nie ostatnie kilkanaście minut gry.

SPOILERY WSZĘDZIE SPOILERY

Mnie jeszcze koszmarnie w fabule rozbawiła końcówka, gdy pojawia się wątek katastrofy - gdy Desmond już ucieka z bazy zostaje poinformowany o zagrożeniu dla świata w mniej więcej taki sposób, spokojnym tonem - "A wiesz, że za niedługo na Ziemi rozbije się taka wielka asteroida?" (czy jakoś tak).

Strasznie zmarnowany potencjał niestety.

Jak wszyscy spoilerują to ja też ;)

UWAGA SPOILER!

car-spoiler.gif

KONIEC SPOILERA!

Nie czytam Waszych spoilerów, ale faktycznie, ten pierwszy AC aż dziwny,że cały czas to samo :) Takie NFS z zabójca w rogli głownej zamiast samochodu :D No, ale mimo wszystko gra się przyjemnie i frajda jest ze skakania po dachach :) No i oprawa graficzna, jak na 2008 rok, zdaje się być bardzo dobra. Gra do przejścia, tym bardziej,że Mass Effect I też mnie nie powalił,a przy drugiej części odleciałem ;]

Assasin's Creed (jedynka) to dobra gra, ale dopiero za trzecim podejściem ją ukończyłem. Natomiast co do fabuły to przegięli trochę z nią, przeszedłem wszystkie części, a praktycznie nic z tego nie zapamiętałem oprócz tego, że templariusze i asasyni walczą o potężne artefakty.

Back