GameZone... czyli co sie kreci w czytnikach.

Ze względu na ustawienia routera lub modemu typ translacji NAT to Umiarkowana. Może to powodować problemy w grach dla wielu graczy i rozmowach. Aby uzyskać więcej pomocy odwiedź witrynę www.xbox.com/net-help

O co tu chodzi? Pomoże ktoś :)?

A co tam chodzi z tym X-em w ogóle? Bo coś w drugim temacie chyba też pisałeś. NAT tak najogólniej jest używany jak kilka urządzeń musi korzystać z dostępu do netu z jednego adresu IP. Czyli praktycznie każda sieć z routerem z tego korzysta. Ale X powinien sobie sam pobrać adres z routera.

Hubi ja tez tak mam czasami, ale nie ma to żadnego wpływu na granie przez neta. Ot przy łączeniu się z live wyskakuje mi cos takiego, a wszystko działa cacy.

Zakończyłem Dragon Age. Irytowała często, ale czekam do wypłaty i kupuję Przebudzenie i dwójkę :] Patenty oklepane, w Mass Effect było sporo podobnych sytuacji i rozwiązań, z innymi produktami Bioware też tak jest ?:)

A w przerwie od rpg zacząłem grać w Riddicka i już mi się podoba bo jest Vin i jego kozackie teksty, no i nie trzeba walić jak głupi do wszystkiego co się rusza :)

Jakimś cudem wreszcie po takim czasie mogę grać przez xbox live w Fife :O Normalnie pobralo mi aktualizację bez problemów, jajca!

Jak ktoś z Was był kiedyś zarejestrowany na forum Paradox Interactive, to niech sprawdzi email, bo wysyłają klucze aktywacyjne na Steama do gry Europa Universalis III Chronicles ! Dla pół miliona osób :-)

Szkoda, że nie byłem tam zarejestrowany :/

Orientuje się ktoś, kiedy EA robi aktualizacje z formami graczy? Jutro już będą obowiązujące z niedzieli?

Ja na PC do FIFY zassałem patch ktory podmienia wszystkie herby w ekstraklasie, wszystkie koszulki, bannery, boiska, all inclusive i sam nadaje licencję na LE i LM...bajka. Do tego RM ma na koszulce bwin, a nie pustkę

Przecenione gry na Gram.pl po 20 zł. :

• Alice: Madness Returns

• Command & Conquer: Red Alert 3

• Dragon Age: Początek

• Dragon Age: Początek - Przebudzenie

Kingdoms of Amalur: Reckoning

SimCity 4: Deluxe Edition

Syndicate

@Yagiel masz tu przebudzenie

Też bym się ucieszył gdyby nie fakt, że Gram.pl wysyła gry tylko kurierem. Nie ma nawet opcji wysyłki pocztą polską. W takim razie dziękuję.

EDYTA: Widzę, że to wersje cyfrowe. W takim razie może coś ugramy :)

http://www.facebook.com/NVIDIAGeForce

Rozdają klucze beta do SimCity

Wystarczy polubić ich stronę i otrzymasz key do zarejestrowania na platformie origin. Beta zaczyna się 25.01, a kończy 28.01.

Niestety tylko 1000 dziennie:-)

Kończę ostatnio tytuły które zacząłem i nie miałem okazji skończyć. Po DLC do DNF i 2 epizodzie HL2 przyszła pora na Prey. Całkiem konkretny i innowacyjny FPP. Szkoda że zapewne ma otwarte zakończenie skoro jest takie ciśnienie na dwójkę.

Miał być Starcraft kupiłem Sleeping dogs, jest jedno, ale laptop nie czyta płyty na stacjonarce normalnie czyta bez problemu, a płytę z Alan Wake wykrywa bez problemu

Z tego co czytałem Sleeping Dogs to całkiem udana produkcja i spore, pozytywne zaskoczenie. Może jest to jakiś nietypowy typ płyty i laptop nie obsługuje (DVDR+cośtam :D)

A tak mnie naszło, bo po promocji w Empiku. Ogólnie miałem dylemat czy kupić StarCrafta II, Dishonored czy Dogsów :D była. A co do płyty zwykły DVD ROM

Promocja to znaczy jaka cena ? Mam kupon do Empiku na 50 zł i pewnie wezmę jakąś książkę, bo mam naprawdę wiele gier na steamie w zaległościach, ale takie SD kuszące :)

z Heroesami na laptopie też tak mam. Kupiłem oryginał, mamy z żoną 2 identyczne laptopy - na jej czytało, na moim nie. Sleeping Dogs zajebiste, ale w starcrafta to latami można grać :)

Zapłaciłem 90 zł. Poczyściłem laser, śpirytusem :D i wykryło, alkohol lekiem na wszystko :D. Starcraft II kupię następnym razem już na 100 proc :D

Zapłaciłem 90 zł. Poczyściłem laser, śpirytusem :D i wykryło, alkohol lekiem na wszystko :D. Starcraft II kupię następnym razem już na 100 proc :D

Gdzieś kiedyś czytałem, że spirytus się nie nadaje, bo wolno odparowuje i zostawia nalot na soczewce.

Back