Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
![]()
Starcie, które jest fantastycznym przykładem jak KSW rozwinęło się na przestrzeni lat. Aslambek Saidov po utracie pasa nie chce walk na przetarcie od razu mierzy się z zawodnikiem, który wprawdzie nieznacznie przegrał z Wallheadem, ale pokazał się ze świetnej strony.
KSW 48 w CZWARTEK o 20:00 - chat.mmarocks.pl
SAIDOV VS FABIŃSKI
@mmag vs @mateusz19191010
Skąd wiedziałem, że będziesz mieć ból dupy? Fakt jest taki, że hala pełna nie jest i raczej już trochę biletów zostanie, a czyim nazwiskiem jest sygnowana gala każdy widzi. I to nie jest jakieś umniejszenie, tylko stwierdzenie faktu, weź maść na ból odbytu, bo nie napisałem, że Twój zawodnik jest chujowy. ;)-@spike do Pana z KBPromotion to wiem że boli to że Twój zawodnik nigdy nie będzie mieć pasa, ale to sam szef @Droni KSW uważa że to najciekawszy pojedynek w historii, więc daruj sobie obniżanie wartości main eventu.
pardon, typowanko będzie, bo nie ma mnie do czwartku do około 19:00 nawet.Menago chciał, nie Aslan -_-
KSW sprzedaje bilety w całości niezależnie czy jest to Torwar w Warszawie, czy Stadion Narodowy, panie Spike, spokojnie, zostało 3000 biletów, Hala w Szkocji będzie pełna ! OGIEŃ!Skąd wiedziałem, że będziesz mieć ból dupy? Fakt jest taki, że hala pełna nie jest i raczej już trochę biletów zostanie, a czyim nazwiskiem jest sygnowana gala każdy widzi. I to nie jest jakieś umniejszenie, tylko stwierdzenie faktu, weź maść na ból odbytu, bo nie napisałem, że Twój zawodnik jest chujowy. ;)
PS: Na kolejne bezmyślne zaczepki nie zamierzam odpowiadać. c:
A teraz pokaż mi gdzie powiedziałem, że w dniu gali nie będzie kompletu. Nigdzie? Ano, na to wychodzi. Więc uspokój pieska, rzuć mu kość, bo najwidoczniej nudzi mu się pilnowanie Twoich ubrań i znów zaczyna bezmyślnie szczekać.KSW sprzedaje bilety w całości niezależnie czy jest to Torwar w Warszawie, czy Stadion Narodowy, panie Spike, spokojnie, zostało 3000 biletów, Hala w Szkocji będzie pełna ! OGIEŃ!

BEZ INSYNUACJI PROSZĘ MNIE TUA teraz pokaż mi gdzie powiedziałem, że w dniu gali nie będzie kompletu. Nigdzie? Ano, na to wychodzi. Więc uspokój pieska, rzuć mu kość, bo najwidoczniej nudzi mu się pilnowanie Twoich ubrań i znów zaczyna bezmyślnie szczekać.![]()
Nie bawie sie juz w ta gre .A co do t-t to pocwicz bo jest żałosny.BLAGOI IVANOV udzielił wywiadu dla jakiegoś Bułgarskiego szmatławca:
-Dieta mnie męczy, nie będę gotowy na 100%do walki, wniosę na wagę tylko 103,5kg! Bo tyle aktualnie waże. Nie chce by było mówione że wygrałem bo byłem cięższy.
-po walce wracam znów do moich ukochanych kebabów, gdy nie trzymam diety czuję się silny, teraz nie czuje tego.
-Mój najbliższy rywal? Myślę że jest to top 20na świecie, nr1 w KSW w swojej kategorii i jest dominatorem. Będzie to naprawdę ciekawy pojedynek, jest silny, szybki i poukładany technicznie, ale to moja ręka będzie w górze bo po prostu jestem lepszy. Po prostu rozpierdole szmate jak każdego innego. @DamiannN
-Hans dowiedziałem się że nie trzymasz moczu gdy się boisz, ja sprawię że się zesrasz! Będzie bardzo bolało!
-@spike do Pana z KBPromotion to wiem że boli to że Twój zawodnik nigdy nie będzie mieć pasa, ale to sam szef @Droni KSW uważa że to najciekawszy pojedynek w historii, więc daruj sobie obniżanie wartości main eventu.
@DamiannN mam nadzieję że jesteś gotowy, bo po tej walce zwakujesz swój pas i będziesz do końca życia oglądał tylko walki w domu, odechce Ci się tego sportu! Gala już za dwa dni!
no narazie Damiann to ty jesteś żałosny bo obraziłeś się na grę, że Jay Silva przegrał z Prachnio.Nie bawie sie juz w ta gre .A co do t-t to pocwicz bo jest żałosny.
i to w dodatku wtedy, kiedy zorganizowałem Ci największą walkę...Nie bawie sie juz w ta gre .A co do t-t to pocwicz bo jest żałosny.
ja to juz nie marnuje atramentów na takich lamusów . ja go cisnąłem na chatcie , a ty broniłeś go i walki nie chciałeś nam zorganizowaćdawaj Janusz pociśnij go ! :D
Ale widzę , że sie nawróciłeś i wybaczam 
Haha a nie mówiłem że się zesrasz? I to jeszcze przed walką. No cóż, ważne że Blagoi wejdzie do klatki i zrobi swoje.Nie bawie sie juz w ta gre .A co do t-t to pocwicz bo jest żałosny.
Juz od dawna sie w to nie bawie . Twoj post pokazuje na jakim jestes poziomie .Haha a nie mówiłem że się zesrasz? I to jeszcze przed walką. No cóż, ważne że Blagoi wejdzie do klatki i zrobi swoje.

Gratulacje jestes najlepszy ! Szkoda , ze tylko w grze :(pardon, typowanko będzie, bo nie ma mnie do czwartku do około 19:00 nawet.
śpiesz sie kurwa na co liczysz?Będzie nawet zara
śpiesz sie kurwa na co liczysz?