Droni
Bellator Welterweight
Zapraszam dzisiaj o 21:30 szczególnie
@Arlovski
@damianancelotti
@mmag
@mateusz19191010
@YurikoReload
@Arlovski
@damianancelotti
@mmag
@mateusz19191010
@YurikoReload
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zapraszam dzisiaj o 21:30 szczególnie
@Arlovski
@damianancelotti
@mmag
@mateusz19191010
@YurikoReload
Będę i widzę, że moje starania o walkę wyżej na karcie się opłaciły, jest walka całkiem wysoko :D DziękiZapraszam dzisiaj o 21:30 szczególnie
@Arlovski
@damianancelotti
@mmag
@mateusz19191010
@YurikoReload
Nie mam kurwa jak wysłać taktyki na macka ja jebe :/MAIN EVENT: KSW 38: STRINGER VS NARKUN II
KSW LIGHT HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP FIGHT:
205 lbs.: Hans Stringer (23-7-3) © VS Tomasz Narkun (12-3) - Nie będe doszukiwał się spisków, ani niczego. Wiem, że Stringer po prostu olał te przygotowania i przyjechał po wypłatę, Żyrafa w Szczecinie przegrać nie możen. Narkun by SUB 2rd
MAIN CARD:
265 lbs.: Karol Bedorf (14-3) VS Michał Włodarek (8-1) - Bedorf po porażce z Ivanovem załamał się psychicznie i zamiast dostać rywala na odbudowę dostaje jednego z najlepszych ciężkich w Europie. Komar moim zdaniem spokojnie skontroluje COCO, który sporo zrzucił wagi. Włodarek by MD
170 lbs.: Maciej Jewtuszko (11-4) VS Jesse Taylor (29-14) - Taylor ma bardzo złą passe w KSW, Jewtuszko ogólnie w sportowym w życiu, musi się w końcu odbudować, kiedy jak nie w Szczecinie. Jewtuszko by TKO 3 rd
145 lbs.: Vaso Bakocevic (24-10-1) VS Kamil Łebkowski (13-5) - Jedno z tych zestawień, w których może wydarzyć się absolutnie wszystko. Ja tutaj widzę remis.
170 lbs.: Kamil Szymuszowski (15-4) VS Amir Sadollah (7-5) - Bilans Kamila w KSW to 3 walki wygrane, 3 przez decyzję. Nie sądze, żeby miało coś się zmienić, Amir to wypalony zawodnik, a Kamil nie potrafi kończyć rywali. Szymuszowski by UD
170 lbs.: Rafał Moks (10-9) VS Keith Wisniewski (28-15-1) - Podobnie jak Irokez, Kulturysta w końcu też musi się kiedyś przełamać. Moks by SUB 3rd
185 lbs.: Łukasz Bieńkowski (4-2) VS Maciej Różański (10-1) - Jeżeli walka wyjdzie po za 2gą rundę to wygra ją Różański, jeżeli będzie nokaut to raczej wiadomo na kim. Bieńkowski by KO 1rd
155 lbs.: Marif Piraev (14-1-1) VS Luiz Firmino (19-6) - Fenomenalne zestawienie. Uważam, że doświadczenie Brazylijczyka odegra tu kluczową rolę. Firmino by UD
185 lbs.: Piotr Wawrzyniak (8-3) VS Rafał Haratyk (7-1-2) - Jestem zdania, że tylko Coco Bedorf poniesie porażkę z Bereserkerów, passę zwycięstw rozpocznie Rafał Haratyk. Haratyk by SD
155 lbs.: Grzegorz Szulakowski (6-2) VS Marian Ziółkowski (14-3-1) - Ziółkowski nie bez powodu jest jednym z największych prospektów wagi lekkiej udowodni to w walce z Szulim. Ziółkowski by SUB 3rd
ZAPRASZAM DZISIAJ NA GALĘ PO PUNCHERZE. GODZINA 21:20 chat.mmarocks.pl 21:30 Opening POLSAT
@Mr.Robot
@darosanok
@BeerFest
@Kolczu
@lukasz4493
Wolałbym by KSW kontraktowało poważniejszych rywali. PAS JEST MÓJ!205 lbs.: Hans Stringer (23-7-3) © VS Tomasz Narkun (12-3) - Nie będe doszukiwał się spisków, ani niczego. Wiem, że Stringer po prostu olał te przygotowania i przyjechał po wypłatę, Żyrafa w Szczecinie przegrać nie możen. Narkun by SUB 2rd
Twoim zawodnikiem jest Jewtuszko, myslalem ze RaphTaby? błąd jakis mam?Nie mam kurwa jak wysłać taktyki na macka ja jebe :/
Serio?185 lbs.: Łukasz Bieńkowski (4-2) VS Maciej Różański (10-1) - Jeżeli walka wyjdzie po za 2gą rundę to wygra ją Różański, jeżeli będzie nokaut to raczej wiadomo na kim. Bieńkowski by KO 1rd
Raczej spodziewałem się głosów, że wygrana Bieńkowskiego będzie zaskoczeniem 
Serio? Ważenie i gala tego samego dnia? Dopiero co do domu wróciłem, a wyszedłem przed 11... Dobra, ja chyba odpadam bo czasu nie mam.