JanuszWanZant
WSOF Lightweight
Obydwa lata więcej upokarzania przez maxa. tak będzie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Obydwa lata więcej upokarzania przez maxa. tak będzie.
Mam pewne obawy, że to któryś z przybyłych do Anglii lekarzy i prawników z Angoli lub Pakistanu, mógł nieopatrznie pomylić swój suty portfel z portfelem Lando. Przykre ale ludzie się mylą. Jak otworzy w domu to na pewno odda.Anglicy nawet Lando okradli na Wembley, co za kurwy.
Z tego co wiem to go zaatakowali przy jego samochodzie, dawno po meczu. Ochrona dała dupy.Mam pewne obawy, że to któryś z przybyłych do Anglii lekarzy i prawników z Angoli lub Pakistanu, mógł nieopatrznie pomylić swój suty portfel z portfelem Lando. Przykre ale ludzie się mylą. Jak otworzy w domu to na pewno odda.
PS Dasz źródło, bo mnie to intryguje. Żadnej ochrony obok Norisa? Czy złodziej taki sprytny? Gdzie, jak? Tyle pytań.
Ooo. Widzę tu sceptyka.Ciekawe czy takie same komentarze by były gdyby to na miejscu Hamiltona był Holender
Akurat nie mam tu na myśli mediów, tym bardziej brytyjskich czy holenderskich bo obie strony będą pisały pod swoich zawodników. Bardziej mi chodzi o odbiór normalnych postronnych kibiców i tu moim zdaniem, gdyby to na miejscu Hamiltona był Holender to mówiono by jak to Max odważnie jeździ i taka sytuacja mogła się zdarzyć.
Żadne wielkie odkrycie.Williams ostatni raz pkt zdobył w 2019r za sprawą Kubicy, to są jaja
Russell się poryczał po zdobyciu 2pkt, już chyba dostał info od Toto, że będzie w Mercedesie.
Russell się poryczał po zdobyciu 2pkt, już chyba dostał info od Toto, że będzie w Mercedesie.