Formuła 1

:heart:
AF6163D8-72BF-4243-8736-32675C6BDDDE.jpeg

Anglicy nawet Lando okradli na Wembley, co za kurwy.
Mam pewne obawy, że to któryś z przybyłych do Anglii lekarzy i prawników z Angoli lub Pakistanu, mógł nieopatrznie pomylić swój suty portfel z portfelem Lando. Przykre ale ludzie się mylą. Jak otworzy w domu to na pewno odda.
PS Dasz źródło, bo mnie to intryguje. Żadnej ochrony obok Norisa? Czy złodziej taki sprytny? Gdzie, jak? Tyle pytań.

Mam pewne obawy, że to któryś z przybyłych do Anglii lekarzy i prawników z Angoli lub Pakistanu, mógł nieopatrznie pomylić swój suty portfel z portfelem Lando. Przykre ale ludzie się mylą. Jak otworzy w domu to na pewno odda.
PS Dasz źródło, bo mnie to intryguje. Żadnej ochrony obok Norisa? Czy złodziej taki sprytny? Gdzie, jak? Tyle pytań.
Z tego co wiem to go zaatakowali przy jego samochodzie, dawno po meczu. Ochrona dała dupy.

Ciekawe czy takie same komentarze by były gdyby to na miejscu Hamiltona był Holender
Ooo. Widzę tu sceptyka.
Tak były by w tym samym tonie tylko ostrzej, bo w brytyjskich mediach pisali by o ataku rasistowskim na Lewisa, tak jak pisali o Chiellinim i jego faulu jako próbie zatrzymania niewolnika ( gdyby faulował np Kanea to nikt by nic podobnego nie powiedział).
Lewis zaczyna nie trzymać ciśnienia chyba już 5 lat z nikim nie walczył (od czasów Rosbetga) i wie, że jak ma poważnego rywala to przegrywa i powoli zawory puszczają u niego.
Jeździ dobrze ale psychikę ma kruchą i tutaj Max go ma.

Akurat nie mam tu na myśli mediów, tym bardziej brytyjskich czy holenderskich bo obie strony będą pisały pod swoich zawodników. Bardziej mi chodzi o odbiór normalnych postronnych kibiców i tu moim zdaniem, gdyby to na miejscu Hamiltona był Holender to mówiono by jak to Max odważnie jeździ i taka sytuacja mogła się zdarzyć.

Akurat nie mam tu na myśli mediów, tym bardziej brytyjskich czy holenderskich bo obie strony będą pisały pod swoich zawodników. Bardziej mi chodzi o odbiór normalnych postronnych kibiców i tu moim zdaniem, gdyby to na miejscu Hamiltona był Holender to mówiono by jak to Max odważnie jeździ i taka sytuacja mogła się zdarzyć.
:rutekajak:

Williams ostatni raz pkt zdobył w 2019r za sprawą Kubicy, to są jaja :waldeklaugh:
Żadne wielkie odkrycie.
Przy każdej transakcji wyścigu o tym mówią na eleven.
A i tak różni uważają że Russell król. Według mnie spali się w mercu szybciej niż zabłyśnie.

Oponiarz mimo że jest głupi to ma sporo szczęścia. Poprzednio zezłomował Maxa a z jego bolidem nic i tylko śmieszna kara 10s. Teraz bottas zrobił kamikaze i 2 redbule rozjebał. Good job valtteri

Alonso pięknie przytrzymywał Hamiltona przez kilka okrążeń,gdyby nie to mogło by być w samej końcówce mega ciekawie.

Back