Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

A tam, producenta nikt nie skojarzy jak crap wyjdzie. A jakby gebe na ekranie zobaczyli to co innego. :D

Arnold powraca jako Conan! :D Może lekko to śmieszne,ale cieszę się:) Film ma nawiązywać fabularnie do pierwowzoru

Bruce Willis też nie ma zamiaru zakładać ciepłych kapci i przechodzić na emeryturę. Najnowszy zwiastun piątej już części Szklanej Pułapki:

@Highlander no chyba, że tak... Mimo wszystko zachowam chłodny dystans do tej produkcji. Wolę przeżyć miłe zaskoczenie niż kolejne rozczarowanie z powodu miałkiej, holyłódzkiej produkcji.

Nawet jak bym chicał to nie dam rady ;]

Martwica Mózgu jest od tego od Titanica to w sumie jak romansidło :)

A co mi tam, sieknij sobie Spielen wir Liebe (1977), a tak poważnie Hubi po co Ci jakieś romansidła, ja jak mam okazję to co jakiś czas wracam do piczki Evy Green w Dreamersach - myślę, że jakoś od tego filmu zaczeła się moja fascynacja :-)

@Zlatan

Podejrzewam,że nawet nie oglądałeś Kocha,lubi,szanuje.

Dodatkowo nie powiedziałem,że będę to oglądał sam, także...

Sa gusta i gusciki :) pisalem to w zartach. Nie lubuje sie w tej tematyce i niestety nie moge Ci nic poradzic.

Notting Hill, Listy do M.( nie oglądałem ale słyszałem dużo pozytywnych opinii), Nie kłam kochanie ( całkiem dobra komedia rom. jak na polskie standardy).

@ Hubi: nie bądź pantofel, obejrzyj z dziewczyną Commando :) A tak szczerze to mogę polecić Między słowami, Bezdroża, jakieś filmy z Deppem albo Goslingiem, był jeszcze jakiś TVNowski film z Karolakiem o gotowaniu or something... idzie na tym wytrzymać. Było też coś takiego jak "100 pierwszych randek" bodajże.

Btw @ Yagiel: Martwicę Mózgu nakręcił ten od Władcy pierścieni a nie Titanica. Titanica nakręcił ten od Terminatora i Obcego 2. Get your facts straight :)

Nie romantiko komedia, ale jeśli jeszcze nie oglądałes to śmiało z dupencją możesz Nietykalnych obejrzeć, pamiętam że jeszcze Druhny mnie rozjebały

Nietykalnych oglądałem, Listy do M. też. Sprawdzę te filmy które poleciliście, dzięki :)

@ziggy1234

to było 50 pierwszych randek, a ja jako fan Goslinga oglądałem już większość filmów z nim i właśnie chodziło mi o to, aby obejrzeć film podobny do Kocha,lubi,szanuje. Nie włączę melodramatu, nie lubię, a "pantoflem" nie bedę,dlatego szukam komedii romantycznej,żeby czasami chociaz się uśmiechnąć czy coś.

Spoko, z tym pantoflem to żart a propos włączenia commando... ogólnie to wiadomo jak jest, nie włączysz dziewczynie czasu apokalipsy :) Ale te co podałem są do obejrzenia (bezdroża są dobrą komedią samą w sobie). Dobrze sie oglada tez z dziewczyną horrory, to też może być jakiś kierunek. Btw na mojej ulubionej stronce filmowej Rotten tomatoes jest funkcja wyszukiwania podobnych filmów: http://www.rottentomatoes.com/m/771203531/movies_like_771203531/

Oglądał ktoś "Ostatni dom po lewej" z 2009 roku? Bo w szkole robią jakiś wieczór filmowy i to puszczają i nie wiem czy opłaca się iść :-)

Hubi, nawet niezly film, ja dalem 7/10.

Ale przyznam, ze dosc dziwny wybor jak na film puszczany w szkole :-)

W szkole puszczają Ostatni dom po lewej ?! Do tej pory spotykam sie z opiniami purytanów, ze jest tam najgorsza scena gwałtu ever a tu widać system edukacji ewoluuje, jeszcze trochę i doczekamy się automatów z prezerwatywami w szkolnych toaletach, a pomyśleć, że mój pierwszy kontakt z kondomem polegał na wypełnieniu go wodą i rzucaniu w koleżanki na przerwie :]

@ziggy1234

też uważam RT za najlepszą stronkę filmową, chociaż metacritic też daje radę

EDIT ...

chyba jednak mi się filmy pomyliły i ta scena gwałtu nie była w nowej wersji filmu Cravena tylko w I Spit on Your Grave :-)

Back