Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
no i cieszy!

Czemu ty jeszcze bana nie dostales?17 września Odyseja wbija na streamingi i wyspy?
Warto?
Uśmiałem się po pachy
Polecam w chuj 
Również obejrzałem, dobry film. Fajne różne etapy jak w grach. Trochę pojebane też , że ostatni dobry RE to była animacja i to z przed jakoś 12 lat.Byłem na Residencie w kinie, piękna sprawaUśmiałem się po pachy
Polecam w chuj
![]()

NIe czytalem, nie ogladalem, ale taki njusik mi wyskoczyl

Humor był, że sam się śmiałem, głównie przy o kluczach i kłódkach.Mi też się Resident podobał. Nie spodziewałem się aż tak dużo humoru czarnego/sytuacyjnego. Nawet klasyczne jump scary wchodzą nietypowo, nie w momencie kiedy się ich właśnie spodziewamy. Nie jest to żadna wierna ekranizacja, ale dość ciekawy przypadek jakbyśmy mieli zwykłego gościa wrzuconego do świata gry. Widać, że Creggera od samego typowego przełożenia znanej gry na ekran bardziej jara bawienie się body horrorem i innymi dziwactwami. Od strony audio wizualnej film wygląda świetnie. A i zaskakująco mało fan serwisu, jest tylko parę subtelniejszych mrugnięć okiem do fanów gier.
7/10
Ogólnie śnieg i noc robią robotę. Klimat też trochę jak z " Coś" i to co go goniło przez cały film .
nie przebije