Mmayhem
UFC Heavyweight
Powinien być jakiś brytol z krwi i kości. Jakiś mohamed najlepiej.
Ten się nadaje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Powinien być jakiś brytol z krwi i kości. Jakiś mohamed najlepiej.
Idealny Anglik

Jest nas 4%... Tak czy siak na bagnety.I to będzie koniec cywilizacji białego człowieka. Jest nas niecałe 15% wśród wszystkich ras na świecie.
Ale to już offtop w wątku o filmach, dlatego jeszcze raz polecam Odyseję Nolana, jako uniwersalną i aktualną opowieść o kruchym bycie cywilizacji.
Jest nas 4%... Tak czy siak na bagnety.
Poatan się sprzedał, zagrał w filmie i łatwy wpierdol. Btw czy był jakiś fighter oprócz Bispinga który nie przegrał zaraz jak grał w filmie?
Ten film oficjalnie jest w uniwersumTo wygląda trochę jak uniwersalny żołnierz. Wingard ma tam jakieś fajne filmy zrobione to może będzie trzeba dać mu szansę.
Niby tak, ale był taki czas, The Guest miał mieć "normalną" kontynuację. Troszkę szkoda.Ten film oficjalnie jest w uniwersum
The Guest więc dla mnie pozycja obowiązkowa.
Z punishera pajaca zrobili czyli klasycznie na dzisiejsze standardy. Spider-Man 2 z 2004 GOAT! 
Fajna koszulka. Taka na niedzielę do kościoła.

7.5/10 lekko, ciarki to była tylko gra wstępna, do końca filmu się utrzymywały - nawet nie przez sam film tylko to, co wiem o sztucznej, plus świadomość teorii spiskowej na temat bestii 666,czyli Właśnie sztucznej - jeśli tak ŹLE będzie działać, to mamy przejebane.![]()
90 minut do wolnoÅci | Film | 2026
90 minut do wolnoÅci (2026) Mercy - Historia detektywa, który zostaje oskarżony o brutalnÄ zbrodniÄ i zmuszony do udowodnienia swojej niewinnoÅci.www.filmweb.pl
O kurwa... Już po kwadransie mam ciarki. Tym bardziej że w miarę rozumiem działanie AI i polecam ten film.
"Muszą wam pokazać"![]()
moze dobrze knage doi?Powiedzcie mi co ludzie widzą w tej Zendayi, że jest ostatnio w co drugim filmie? Ja tego nie ogarniam.

PoprawiłemTo jest kurwa zendaja.

Jaka kurwa bestia 666?7.5/10 lekko, ciarki to była tylko gra wstępna, do końca filmu się utrzymywały - nawet nie przez sam film tylko to, co wiem o sztucznej, plus świadomość teorii spiskowej na temat bestii 666,czyli Właśnie sztucznej - jeśli tak ŹLE będzie działać, to mamy przejebane.
A jest na to spora szansa, bo ludzie zajmujący się software'm są w większości debilami i w firmach zawsze brak ludzi, którzy mają podejście typu "jack of all trades", a nawet jak są, to mają ciężko z przebiciem się do poziomu zarządzania głównymi kanonami firmy...
Obejrzyjcie śmiało, nawet abstrahując od AI to nawet niezły thriller/film akcji.
Przecież napisałem. Ty naprawdę czarny jesteś?Jaka kurwa bestia 666?

Nic takiego nie widzą, jest to kolejny produkt Disneya hodowany od dziecka na produkcjach dziecięcych/młodzieżowych tak jak Gosling, Zac Efron, Emma Roberts itd. Hodują swoje gwiazdy, pompują ile się da, wyciskają jak cytrynę i leci kolejnaPowiedzcie mi co ludzie widzą w tej Zendayi, że jest ostatnio w co drugim filmie? Ja tego nie ogarniam.
Żadna z nich praktycznie nie robi kariery na tyle dużej żeby stać się legendą na lata. Wszystkie dopóki są ładne/przystojne to mają swoje 5 minut a potem cóż....Głodujący Marvin pisał o gwiazdkach obu płci
O kobietach również się kiedyś mówiło: "przystojna"Głodujący Marvin pisał o gwiazdkach obu płci