Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Powinien być jakiś brytol z krwi i kości. Jakiś mohamed najlepiej.

Ten się nadaje.

IMG_7663.jpeg

Poatan się sprzedał, zagrał w filmie i łatwy wpierdol. Btw czy był jakiś fighter oprócz Bispinga który nie przegrał zaraz jak grał w filmie?

Poatan się sprzedał, zagrał w filmie i łatwy wpierdol. Btw czy był jakiś fighter oprócz Bispinga który nie przegrał zaraz jak grał w filmie?

To wygląda trochę jak uniwersalny żołnierz. Wingard ma tam jakieś fajne filmy zrobione to może będzie trzeba dać mu szansę.

O kurwa... Już po kwadransie mam ciarki. Tym bardziej że w miarę rozumiem działanie AI i polecam ten film.

"Muszą wam pokazać" :wtf2:

O kurwa... Już po kwadransie mam ciarki. Tym bardziej że w miarę rozumiem działanie AI i polecam ten film.

"Muszą wam pokazać" :wtf2:
7.5/10 lekko, ciarki to była tylko gra wstępna, do końca filmu się utrzymywały - nawet nie przez sam film tylko to, co wiem o sztucznej, plus świadomość teorii spiskowej na temat bestii 666,czyli Właśnie sztucznej - jeśli tak ŹLE będzie działać, to mamy przejebane.

A jest na to spora szansa, bo ludzie zajmujący się software'm są w większości debilami i w firmach zawsze brak ludzi, którzy mają podejście typu "jack of all trades", a nawet jak są, to mają ciężko z przebiciem się do poziomu zarządzania głównymi kanonami firmy...

Obejrzyjcie śmiało, nawet abstrahując od AI to nawet niezły thriller/film akcji.

Back