ninja
Vale Tudo Championship
pomyliłeś zawodnikówMordzia, myślę że prawie nikt tego nie obejrzy poza tobą i mulciakami żelaznego![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
pomyliłeś zawodnikówMordzia, myślę że prawie nikt tego nie obejrzy poza tobą i mulciakami żelaznego![]()

No i właśnie dlatego poprosiłem o tamten film bo mnie interesuje i chciałbym go sam ocenić.Jeżeli faktycznie mnie coś interesuje to obejrzę nie patrząc nawet na opinię i oceny, ale jeżeli czegoś szukam do obejrzenie i ocenę ma chujową to zazwyczaj faktycznie jest gniot.
![]()

zagrzeje troche atmosfere z rana..

Anżejku, daruj sobie, film z 2025,No i właśnie dlatego poprosiłem o tamten film bo mnie interesuje i chciałbym go sam ocenić.
Poza tym, oceny są często "polityczne", zwłaszcza przy filmach historycznych więc im nie ufam.
Może ja szukam tylko miłej rozrywki a oceny 1 dają maniaki historyczne albo jakieś mundzioły, których historia boli?
Zwróć uwagę ile tam 1 i ile 10, nikt tak filmów nie ocenia, zawsze są jakoś pomiędzy, a tu ewidentnie wg jakiejś agendy, tym bardziej mnie kusi żeby zobaczyć.
Zwróć uwagę na obsadę, aż tak źle? Chyba nie.
To właśnie dzięki takim łowcom paździerzy jak ja, udaje się czasami wyciągnąć jakieś perełki z otchłani, gdyby wszyscy tak szli bezrefleksyjnie w kierunku wskazywanym przez innych to w jakim świecie byśmy żyli?!
A, nie czekaj... o nie, o kurwa...![]()

Anżejku, daruj sobie, film z 2025,
na filmweb nie ma, nawet na torrentach tego nie widzę
ten film chyba nie istnieje...
Zresztą :
View attachment 150064
przecie on zmarł w 2023 roku
![]()

Może nawet ja nie obejrzęMordzia, myślę że nikt tego nie obejrzy poza tobą i mulciakami żelaznego![]()

Niby tak. Ale szczerze to ile miałeś przypadków, że film z oceną powiedzmy poniżej 5 na imdb Ci się podobał?Eh, filmy się ogląda samemu i wtedy się ocenia, tak samo jak ze wszystkim, jak można coś robić albo nie tylko dlatego, że inni tak mówią?![]()
No, teraz nie policzę ale wiem, że było ich niemałoNiby tak. Ale szczerze to ile miałeś przypadków, że film z oceną powiedzmy poniżej 5 na imdb Ci się podobał?

No i właśnie dlatego poprosiłem o tamten film bo mnie interesuje i chciałbym go sam ocenić.
Poza tym, oceny są często "polityczne", zwłaszcza przy filmach historycznych więc im nie ufam.
Może ja szukam tylko miłej rozrywki a oceny 1 dają maniaki historyczne albo jakieś mundzioły, których historia boli?
Zwróć uwagę ile tam 1 i ile 10, nikt tak filmów nie ocenia, zawsze są jakoś pomiędzy, a tu ewidentnie wg jakiejś agendy, tym bardziej mnie kusi żeby zobaczyć.
Zwróć uwagę na obsadę, aż tak źle? Chyba nie.
To właśnie dzięki takim łowcom paździerzy jak ja, udaje się czasami wyciągnąć jakieś perełki z otchłani, gdyby wszyscy tak szli bezrefleksyjnie w kierunku wskazywanym przez innych to w jakim świecie byśmy żyli?!
A, nie czekaj... o nie, o kurwa...![]()

Anżejku, daruj sobie, film z 2025,
na filmweb nie ma, nawet na torrentach tego nie widzę
ten film chyba nie istnieje...
Zresztą :
View attachment 150064
przecie on zmarł w 2023 roku
![]()

No to spoko, mi żaden taki przypadek nie przychodzi teraz do głowy. Takie np February Perkinsa, które bardzo lubię i uważam za niedocenione ma tam te 5,9. Ale zazwyczaj jak coś nie jest horrorem i nie ma przynajmniej 6 to nie sprawdzam. Czysto statystycznie, za duże ryzyko, za mało czasu. Z ciekawości jakby Ci się przypomniał jakiś tytuł to daj znać.No, teraz nie policzę ale wiem, że było ich niemało![]()
Jakoś mi do głowy przyszło to bo myślałem, że będzie miało bardzo niską ocenę, a tu proszę jaka niespodzianka.No to spoko, mi żaden taki przypadek nie przychodzi teraz do głowy. Takie np February Perkinsa, które bardzo lubię i uważam za niedocenione ma tam te 5,9. Ale zazwyczaj jak coś nie jest horrorem i nie ma przynajmniej 6 to nie sprawdzam. Czysto statystycznie, za duże ryzyko, za mało czasu. Z ciekawości jakby Ci się przypomniał jakiś tytuł to daj znać.
O ten już bliżej takiej oceny, a pamiętam go pozytywnie, co prawda było to te 20 lat temu, ale cóż, ciekawe jak się zestarzał.Jakoś mi do głowy przyszło to bo myślałem, że będzie miało bardzo niską ocenę, a tu proszę jaka niespodzianka.
Jak mi się kiedyś coś takiego przypomni to dam znać.
m.ok.ru

Kierwa, ten ich język@Miskatonic jeśli znaszjęzyk orkówwęgierski, to jest:
![]()
Видео 1242: A nyugat kapujában 2025 HD | OK.RU
magyar történelmi film, 105 perc, 2025 Amikor a Magyar Királyság hadseregét megsemmisítik a mongol erők a muhi csatában, már csak az esztergomi vár áll a mongolok útjában Európa felé. Batu kán, Dzsingisz kán unokája a seregeivel Esztergom falai alá érkeznek. A vár védelmezői, akit Özséb, az...m.ok.ru
![]()
1242 - A Nyugat kapujában
Amikor a Magyar Királyság hadseregét megsemmisítik a mongol erők a muhi csatában, már csak az esztergomi vár áll a mongolok útjában Európa felé. Batu kán, Dzsingisz kán unokája a seregeivel Esztergom falai alá érkeznek. A vár védelmezői, akit Özséb, az esztergomi kanonok és a spanyol...videa.hu
![]()

To w odysei jakiś czarnuch wyskoczy mu z dupy?

Wiem, wiem, już kiedyś zwróciłem na to uwagę gdy w którymś filmie, który oglądałem miał takie samo imię.

to chujowe tłote chujowe tło

A teraz sobie książkę przeczytaj (czy tam audiobook, co kto woli).Po tylu latach w końcu obejrzałem Adwokata Diabła. I mam pytanko...
Czy to jest najlepszy film w historii w którym aktorzy wchłonęli cały budżet i nie było ich stać na grafików innych niż statyści? Bo te chujowe tło przez cały film mogę wybaczyć, ale to co się działo z efektami specjalnymi to ogarniałem w WMV jak byłem małolatem. Ale ogólnie aktorstwo genialne, świetny dobór obsady, każdy tam idealnie pasuje. Film 8/10.