Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Już miałem szukać, już patrzę... i znowu murzynolandia :siara:
Potwierdzam, schemat grany od parunastu lat, jak biały to zło, jak czarna małpa to dobro, wyłączyłem po 20min, jak zawsze sekta złych białych ludzi (w rzeczywistości to są zawsze żydzi)
nawet ojciec/ojczym biały też zły, mi godność białego człowieka nie pozwoliła kontynuować seansu, przez takie między innymi filmidła małpy myślą, że można bezkarnie białych mordować.

Last edited:
Potwierdzam, schemat grany od parunastu lat, jak biały to zło, jak czarna małpa to dobro, wyłączyłem po 20min, jak zawsze sekta złych białych ludzi (w rzeczywistości to są zawsze żydzi)
nawet ojciec/ojczym biały też zły, mi godność białego człowieka nie pozwoliła kontynuować seansu, przez takie między innymi filmidła małpy myślą, że można bezkarnie białych mordować.
tumblr_n3qzpeawmg1r4gei2o1_400.gifv

Idealnie będzie pasował do reszty obsady. Z innej beczki ciekawe czy Patisson dalej wygląda jak szczur 60 kg. Czy może schudnie jeszcze do roli. :juanlaugh: I ludzie mówią, że to najlepszy film o Batmanie.
No w pierwszej części jeszcze tak mega szczupły nie był, ale do takiego Bale'a trochę mu brakowało. Nie mówiąc już o Afflecku w formie z BvS.

Ex machina- krytycy Filmwebu ładnie odlecieli, że to wielkie arcydzieło.

Taki sobie film na maks 6 na 10

Upgrade w podobnej konwencji zjada ten film na śniadanie, a ma 100 razy mniejszy hype

Jak ktoś nie oglądał to mega polecam Morze Żółte od Hong-jin Na. Wyszło właśnie z lektorem PL w niezłej wersji. Jak oglądałem 14 lat temu to miałem rmvb wersję pocięta na dwie części i niepasujące napisy. To były czasy. :antonio:
Jak ktoś chce to wołać w premiones. Ja robię dzisiaj powtórkę.

Jak ktoś nie oglądał to mega polecam Morze Żółte od Hong-jin Na. Wyszło właśnie z lektorem PL w niezłej wersji. Jak oglądałem 14 lat temu to miałem rmvb wersję pocięta na dwie części i niepasujące napisy. To były czasy. :antonio:
Jak ktoś chce to wołać w premiones. Ja robię dzisiaj powtórkę.
potwierdzam bardzo dobre kino koreańskie

warto?

warto?

Filmy z tym murzynem gdzie gra główne role to kupsztal. Najlepsze w czym był to Sicario, o ile nie pomyliłem aktora.

Filmy z tym murzynem gdzie gra główne role to kupsztal. Najlepsze w czym był to Sicario, o ile nie pomyliłem aktora.

Black Mirror miał odcinek
I jeszcze był go pamiętam co u Angoli chcieli coś zrobić biednemu mudzynowi ale już nie pamiętam tytułu
:beczka:

Jedynka lepsza trochę bardziej miała sens i nie była tak odrealniona jak dwójka która z kwestią ppkebanych pomysłów przechodzi sama siebie, jakoś ledwo dotrwałem do końca. Schemat praktycznie identyczny jak w jedynce. Nie polecam.

Film pojebany, ale mnie zaciekawił, jak najbardziej można obejrzeć. Choć poziom pojebanej logiki filmu pod jego koniec mocno wyjebał w górę, do obejrzenia. Jak ktoś lubi jatkę, mnóstwo krwii i bijatymi z różnego typu narzędziami to jak najbardziej. Do obejrzenia.

Last edited:
Back