Michael Angelo
Bellator Welterweight
Johny Cage to powiedziałFilm w konwencji lat '90, trochę humoru, trochę akcji, sceny walki ze szpagatami, wygibasami i takimi tam karatami, a nie Keanu Reeves zabijający tysiąc przeciwników ołówkiem![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Johny Cage to powiedziałFilm w konwencji lat '90, trochę humoru, trochę akcji, sceny walki ze szpagatami, wygibasami i takimi tam karatami, a nie Keanu Reeves zabijający tysiąc przeciwników ołówkiem![]()

Johny Cage to powiedział![]()

W sumie dobrze powiedział. Bo Wicków czy podobnych nie chce się oglądać.
I to było właśnie tym żartem, on o tym mówił, jednocześnie oglądaliśmy film, o którym on mówił, że już nikt takich nie chce oglądać.
![]()
I ludzie mówią, że to najlepszy film o Batmanie.Potwierdzam, schemat grany od parunastu lat, jak biały to zło, jak czarna małpa to dobro, wyłączyłem po 20min, jak zawsze sekta złych białych ludzi (w rzeczywistości to są zawsze żydzi)Już miałem szukać, już patrzę... i znowu murzynolandia![]()
Potwierdzam, schemat grany od parunastu lat, jak biały to zło, jak czarna małpa to dobro, wyłączyłem po 20min, jak zawsze sekta złych białych ludzi (w rzeczywistości to są zawsze żydzi)
nawet ojciec/ojczym biały też zły, mi godność białego człowieka nie pozwoliła kontynuować seansu, przez takie między innymi filmidła małpy myślą, że można bezkarnie białych mordować.
No w pierwszej części jeszcze tak mega szczupły nie był, ale do takiego Bale'a trochę mu brakowało. Nie mówiąc już o Afflecku w formie z BvS.Idealnie będzie pasował do reszty obsady. Z innej beczki ciekawe czy Patisson dalej wygląda jak szczur 60 kg. Czy może schudnie jeszcze do roli.I ludzie mówią, że to najlepszy film o Batmanie.
No w pierwszej części jeszcze tak mega szczupły nie był, ale do takiego Bale'a trochę mu brakowało. Nie mówiąc już o Afflecku w formie z BvS.

potwierdzam bardzo dobre kino koreańskieJak ktoś nie oglądał to mega polecam Morze Żółte od Hong-jin Na. Wyszło właśnie z lektorem PL w niezłej wersji. Jak oglądałem 14 lat temu to miałem rmvb wersję pocięta na dwie części i niepasujące napisy. To były czasy.
Jak ktoś chce to wołać w premiones. Ja robię dzisiaj powtórkę.
![]()
Nope (2022) - IMDb
Nope: Directed by Jordan Peele. With Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Brandon Perea, Michael Wincott. The residents of a lonely gulch in inland California bear witness to an uncanny and chilling discovery.www.imdb.com
warto?

ciebie nie pytalem

Statki kosmiczne?serio nie masz czego oglądać
![]()

![]()
Nope (2022) - IMDb
Nope: Directed by Jordan Peele. With Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Brandon Perea, Michael Wincott. The residents of a lonely gulch in inland California bear witness to an uncanny and chilling discovery.www.imdb.com
warto?
nope![]()
Nope (2022) - IMDb
warto?
Filmy z tym murzynem gdzie gra główne role to kupsztal. Najlepsze w czym był to Sicario, o ile nie pomyliłem aktora.

to był też film tego czarnucha peela, stąd dobór aktorów ten samBlack Mirror miał odcinek
I jeszcze był go pamiętam co u Angoli chcieli coś zrobić biednemu mudzynowi ale już nie pamiętam tytułu
![]()
![]()
Nope (2022) - IMDb
warto?
Jakbym dziadka słyszałTo bym obejrzał.

Nowy MK w dobrej jakości na torrentach

Alita - Wojowniczy Anioł.
Przeciętne 4 na 10. Czuć chyba że miała być 2 część