Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak obejrzysz to w kinie to się nie pokazuj na forum.
Jak obejrzysz to w kinie to się nie pokazuj na forum.
Piszę jak najbardziej poważnie, a jak obejrzysz i się nie przyznasz, spokojnie użytkując forumek, to podejdź tego samego dnia wieczorem do lustra i odpowiedz sobie co tam widzisz.
cos w tym jest. od tamtej pory nie powstał film który byłby choć blisko w 2/10 do niego.
Gadasz z typem, który dyskutuje sam z sobą... Nie szkoda czasu?Nuda

Jeszcze nie. Oglądałeś już? Ale byłem dzisiaj na Obsesji i bardzo polecam. Jest jednocześnie niepokojąco straszny i momentami bardzo zabawny.Nie widziałem wcześniej horroru, który tak fajnie gra tematyką związków i randkowania. Film nakręcony przez youtubera za mniej niż milion dolarów.Hokum już dostępny :)
@old snake , widziałeś już?
Z mojego polecenia...Jeszcze nie. Oglądałeś już? Ale byłem dzisiaj na Obsesji i bardzo polecam. Jest jednocześnie niepokojąco straszny i momentami bardzo zabawny.Nie widziałem wcześniej horroru, który tak fajnie gra tematyką związków i randkowania. Film nakręcony przez youtubera za mniej niż milion dolarów.
9/10

Tak, pamiętam. Ale już od dość dawna go miałem na oku. Już teraz mój mocny kandydat do filmu roku.Z mojego polecenia...![]()
To jest od powstania tego filmu.Nuda
Wybitny to jest Król LewTo jest od powstania tego filmu.
To był wybitny film i tak jak mówi ten ziomek może już nigdy nie do powtórzenia.
Niezły film, ale w podobnej tematyce lepsze jest They Will kill youCzarna komedia na odmóżdżenie, śmiechłem ładnych parę razy, dostajemy mniej więcej to samo co w pierwszej części - do chipsów jak znalazł.
![]()
Zabawa w pochowanego 2 | Film | 2026
Zabawa w pochowanego 2 (2026) Ready or Not 2: Here I Come - Po przetrwaniu śmiertelnie niebezpiecznej gry Grace i jej siostra Faith muszą wyprzedzić cztery rywalizujące ze sobą rodziny walczące o...www.filmweb.pl
Dokładnie to samo miałem napisać. Nawet oglądałem jeden po drugim ;)Niezły film, ale w podobnej tematyce lepsze jest They Will kill you
Niezły film, ale w podobnej tematyce lepsze jest They Will kill you
Już miałem szukać, już patrzę... i znowu murzynolandiaDokładnie to samo miałem napisać. Nawet oglądałem jeden po drugim ;)

Właśnie zacząłem oglądaćNiezły film, ale w podobnej tematyce lepsze jest They Will kill you
Film może będzie lepszy ale jakoś przyjemniej było mi patrzeć na Samarę 
Słyszałem wiele dobrego i tez czekam ;)Dobra Obsesja do nadrobienia, a na tym ktoś był??
![]()
Pasażer | Film | 2026
Pasażer (2026) Passenger - MÅoda para, która byÅa Åwiadkiem makabrycznego wypadku na autostradzie, staje siÄ celem demonicznej siÅy czyhajÄcej na ich życie.www.filmweb.pl
Ja nigdy nie byłem jego fanem. Batmany były dla mnie ok, Dunkierka mi się nie podobała, interstellar wizualnie fajny, ale ta kwantyfikacja miłości… Incepcji nie znoszę, z kolei scenariusza filmu z synem Washingtona nie rozumieli sami aktorzy… na dobrą sprawę najbardziej podobał mi się Oppenheimer. Odyseja w ogóle mnie nie grzeje. A kiedyś uwielbiałem grecką mitologię. Nawet Gierkowe wariacje jak seria GOW. Bardzo lubię za to Villeneuve’a i czekam na D3.Niby to Nolan, ale te zwiastuny są strasznie bezpłciowe i momentami wygląda to aż kiczowato. Jeszcze czytałem, że film ma być oparty o jakiś sfeminizowany/nowoczesny przekład Odyseji.
Idziesz do kina balasie?![]()
WÅadcy WszechÅwiata | Film | 2026
WÅadcy WszechÅwiata (2026) Masters of the Universe - Po latach ksiÄÅ¼Ä Adam wraca na EterniÄ, by powstrzymaÄ Szkieletora i jako He-Man ocaliÄ Åwiat oraz swojÄ rodzinÄ.www.filmweb.pl

Memento, Morczyny Rycerz i Oppenheimer to jego najlepsze filmy, reszta tak jak napisałeś średniawkaJa nigdy nie byłem jego fanem. Batmany były dla mnie ok, Dunkierka mi się nie podobała, interstellar wizualnie fajny, ale ta kwantyfikacja miłości… Incepcji nie znoszę, z kolei scenariusza filmu z synem Washingtona nie rozumieli sami aktorzy… na dobrą sprawę najbardziej podobał mi się Oppenheimer. Odyseja w ogóle mnie nie grzeje. A kiedyś uwielbiałem grecką mitologię. Nawet Gierkowe wariacje jak seria GOW. Bardzo lubię za to Villeneuve’a i czekam na D3.