Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Z 2 lata nie byłem w kinie. Ostatnia była Diuna 2 która mi się nie podobała i żałowałem tyle czasu poświęconego na siedzenie na dupsku w kinie. Wolę w domu bo można się ruszyć, napić, wyszczać czy tam zajarać.

Miałem się przełamać i iść na Odyseję. Ale to co czytam o tym filmie to już mi się odechciewa. Teraz pytanie. Czy to jakaś nagonka w czasach ai czy rzeczywiście będą tak obsadzone role Achillesa, Heleny i innych ? Serio to ma być taki lgbtowsko/czarnuchowski syf ?
Jeżeli tak to sikiem prostym olewam ten film. Ogólnie popierdoliło wszystkich robiących filmy, same kurwa ciulstwa robią. Kupuję Odyseję Homera i to pierdole.
Idź na nowe Mortal Kombat. Dobra zabawa :tiphatb:

8sfwkf.png

Wiem, że jest tu sporo fanów koreańskiego kina

Koreańskie jak koreańskie, ale jak tylko Hong-jin Na wydaje tytuł to powinno być jakieś święto narodowe. 10 lat czekania po The Wailing.

A jak już przy Hope i Korei to polecam tego dewastatora (już nie raz tu o nim pisałem).

Koreańskie jak koreańskie, ale jak tylko Hong-jin Na wydaje tytuł to powinno być jakieś święto narodowe. 10 lat czekania po The Wailing.

A jak już przy Hope i Korei to polecam tego dewastatora (już nie raz tu o nim pisałem).

Ty to lubisz takie pojebane, chore rzeczy... :boystop:

Co tu duzo pisać - "Mumia" od Le Cronina (2026) jest bardzo dobrym, choć może nieco za długim horrorem. Zawiera wszystko czego potrzeba żeby zmieścić się w ramach gatunku i raczej poza nie nie wychodzi, być moze dlatego bezwysiłkowo się go ogląda.

Jeżeli na poczatku filmu pomyślałes o jakiejś postaci, ze na pewno zginie, to zginie.

7/10

htrt.jpg

Last edited:

Mógłbyś przestać się już tak nad tą Odyseją brandzlować,
skoro wiesz już, że to będzie porażka.
Żółw get your shit together.

Chyba, że wiesz coś o czym nie wiemy...
:beczka:
Na żadnym zdjęciu wciąż nie pokazuje małpy
tfu, Helenki trojańskiej.

niesamowita-sprawa-dziwne-nie-asteriks-i-obeliks-misja-kleopatra.jpg

Mógłbyś przestać się już tak nad tą Odyseją brandzlować,
skoro wiesz już, że to będzie porażka.
Żółw get your shit together.

Chyba, że wiesz coś o czym nie wiemy...
:beczka:
Na żadnym zdjęciu wciąż nie pokazuje małpy
tfu, Helenki trojańskiej.

niesamowita-sprawa-dziwne-nie-asteriks-i-obeliks-misja-kleopatra.jpg
Może podejde do tego jakbym nie znał historii i oglądał sobie interpretacje Nolana?
:tysoncoffe:
:płacz:

Back