Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak obejrzysz to w kinie to się nie pokazuj na forum.
Jak obejrzysz to w kinie to się nie pokazuj na forum.
Piszę jak najbardziej poważnie, a jak obejrzysz i się nie przyznasz, spokojnie użytkując forumek, to podejdź tego samego dnia wieczorem do lustra i odpowiedz sobie co tam widzisz.
cos w tym jest. od tamtej pory nie powstał film który byłby choć blisko w 2/10 do niego.
Gadasz z typem, który dyskutuje sam z sobą... Nie szkoda czasu?Nuda

Jeszcze nie. Oglądałeś już? Ale byłem dzisiaj na Obsesji i bardzo polecam. Jest jednocześnie niepokojąco straszny i momentami bardzo zabawny.Nie widziałem wcześniej horroru, który tak fajnie gra tematyką związków i randkowania. Film nakręcony przez youtubera za mniej niż milion dolarów.Hokum już dostępny :)
@old snake , widziałeś już?
Z mojego polecenia...Jeszcze nie. Oglądałeś już? Ale byłem dzisiaj na Obsesji i bardzo polecam. Jest jednocześnie niepokojąco straszny i momentami bardzo zabawny.Nie widziałem wcześniej horroru, który tak fajnie gra tematyką związków i randkowania. Film nakręcony przez youtubera za mniej niż milion dolarów.
9/10

Tak, pamiętam. Ale już od dość dawna go miałem na oku. Już teraz mój mocny kandydat do filmu roku.Z mojego polecenia...![]()
To jest od powstania tego filmu.Nuda
Wybitny to jest Król LewTo jest od powstania tego filmu.
To był wybitny film i tak jak mówi ten ziomek może już nigdy nie do powtórzenia.
Niezły film, ale w podobnej tematyce lepsze jest They Will kill youCzarna komedia na odmóżdżenie, śmiechłem ładnych parę razy, dostajemy mniej więcej to samo co w pierwszej części - do chipsów jak znalazł.
![]()
Zabawa w pochowanego 2 | Film | 2026
Zabawa w pochowanego 2 (2026) Ready or Not 2: Here I Come - Po przetrwaniu śmiertelnie niebezpiecznej gry Grace i jej siostra Faith muszą wyprzedzić cztery rywalizujące ze sobą rodziny walczące o...www.filmweb.pl
Dokładnie to samo miałem napisać. Nawet oglądałem jeden po drugim ;)Niezły film, ale w podobnej tematyce lepsze jest They Will kill you
Niezły film, ale w podobnej tematyce lepsze jest They Will kill you
Już miałem szukać, już patrzę... i znowu murzynolandiaDokładnie to samo miałem napisać. Nawet oglądałem jeden po drugim ;)

Właśnie zacząłem oglądaćNiezły film, ale w podobnej tematyce lepsze jest They Will kill you
Film może będzie lepszy ale jakoś przyjemniej było mi patrzeć na Samarę