Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

chlopie-murzyn-patrzy-z-politowaniem-reakcja-mem.jpg

COŚ TY ZROBIŁ..

Dzikie historie - ogladalem kilka lat temu, zajebisty film. Polecam
Ostatnio przypadkiem trafiłem na ten film. Ciekawy, polecam jak nie widziałeś.

Dzieki Mordki, biore oba zaczne od pierwszego, ciekawy opis fabuly :dobry:

MK2 mocne 7/10, lepsza niż jedynka. Jak finansowo im dobrze pójdzie to jest szansa na 3. Choć podobno już przed premierą tej części studio kazało pracować nad nowym scenariuszem :frankapprove:
Nie no, jedynka to było rozczarowanie w wuj
:usunto:

Nie no, jedynka to było rozczarowanie w wuj
:usunto:
Nie no, rozczarowanie w chuj to aż nie.
Dzieło sztuki to może być było, ale była akcja, humor i bez żadnych transów i czarnych Raidenów :awesome: to już zajebisty sukces.

W dzisiejszych czasach ten film za bardzo akceptowalny do oglądania, nic nie razi w oczy.

Z 2 lata nie byłem w kinie. Ostatnia była Diuna 2 która mi się nie podobała i żałowałem tyle czasu poświęconego na siedzenie na dupsku w kinie. Wolę w domu bo można się ruszyć, napić, wyszczać czy tam zajarać.

Miałem się przełamać i iść na Odyseję. Ale to co czytam o tym filmie to już mi się odechciewa. Teraz pytanie. Czy to jakaś nagonka w czasach ai czy rzeczywiście będą tak obsadzone role Achillesa, Heleny i innych ? Serio to ma być taki lgbtowsko/czarnuchowski syf ?
Jeżeli tak to sikiem prostym olewam ten film. Ogólnie popierdoliło wszystkich robiących filmy, same kurwa ciulstwa robią. Kupuję Odyseję Homera i to pierdole.

Z 2 lata nie byłem w kinie. Ostatnia była Diuna 2 która mi się nie podobała i żałowałem tyle czasu poświęconego na siedzenie na dupsku w kinie. Wolę w domu bo można się ruszyć, napić, wyszczać czy tam zajarać.

Miałem się przełamać i iść na Odyseję. Ale to co czytam o tym filmie to już mi się odechciewa. Teraz pytanie. Czy to jakaś nagonka w czasach ai czy rzeczywiście będą tak obsadzone role Achillesa, Heleny i innych ? Serio to ma być taki lgbtowsko/czarnuchowski syf ?
Jeżeli tak to sikiem prostym olewam ten film. Ogólnie popierdoliło wszystkich robiących filmy, same kurwa ciulstwa robią. Kupuję Odyseję Homera i to pierdole.

są te gagatki w obsadzie, na razie cisza o tej najbardziej popierdolonej (w sensie ci najbardziej wkurwiający nie mają podpisu jaką rolę graję), widocznie nie chcą na razie naiwniaków odstraszać

Back