Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale linka to już nie podrzuciDawac cos dobrego...
![]()

jakiego linka?Ale linka to już nie podrzuci
Nie ma linków nie ma polecajek
Dzikie historie - ogladalem kilka lat temu, zajebisty film. PolecamDawac cos dobrego...
![]()
Dawac cos dobrego...
![]()
Dzikie historie - ogladalem kilka lat temu, zajebisty film. Polecam
Dzieki Mordki, biore oba zaczne od pierwszego, ciekawy opis fabulyOstatnio przypadkiem trafiłem na ten film. Ciekawy, polecam jak nie widziałeś.
![]()
Rzut życia | Film | 2022
Rzut życia (2022) Hustle - Pechowy koszykarski Åowca talentów odkrywa wyjÄtkowego gracza z trudnÄ przeszÅoÅciÄ i postanawia zabraÄ go do Stanów bez zgody drużyny. ChoÄ piÄtrzÄ siÄ przed...www.filmweb.pl

Dzieki Mordki, biore oba zaczne od pierwszego, ciekawy opis fabuly![]()

To?"Dzikie historie" klasa - bez dwóch zdań oglądać. Aż dziw że taki koneser tego nie zna...![]()
Dawac cos dobrego...
![]()

Nie no, jedynka to było rozczarowanie w wujMK2 mocne 7/10, lepsza niż jedynka. Jak finansowo im dobrze pójdzie to jest szansa na 3. Choć podobno już przed premierą tej części studio kazało pracować nad nowym scenariuszem![]()

Nie no, rozczarowanie w chuj to aż nie.Nie no, jedynka to było rozczarowanie w wuj
![]()
to już zajebisty sukces.Ronda już byla chyba, i film od razu gorszyRonda się załapie z Giną
![]()

![]()
The Nyggassey![]()
edit: jeszcze te współczesne tatuaże na małpie po prawej
![]()

Z 2 lata nie byłem w kinie. Ostatnia była Diuna 2 która mi się nie podobała i żałowałem tyle czasu poświęconego na siedzenie na dupsku w kinie. Wolę w domu bo można się ruszyć, napić, wyszczać czy tam zajarać.
Miałem się przełamać i iść na Odyseję. Ale to co czytam o tym filmie to już mi się odechciewa. Teraz pytanie. Czy to jakaś nagonka w czasach ai czy rzeczywiście będą tak obsadzone role Achillesa, Heleny i innych ? Serio to ma być taki lgbtowsko/czarnuchowski syf ?
Jeżeli tak to sikiem prostym olewam ten film. Ogólnie popierdoliło wszystkich robiących filmy, same kurwa ciulstwa robią. Kupuję Odyseję Homera i to pierdole.
Ktoś oglądał nowego Punisher na Disney? Jest sens wykupywać znów subskrypcję?
nie warto finansować pejsów. Np na filman kropka CC też obejrzysz