Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

1776714447493.png

żółw kurwa zerknij zawsze z 3 posty poniżej oryginału

@Roshi
Zauważyłem, że jesteś giga spamerem. 42 tysiące postów w 5 lat robi wrażenie. Jeszcze jakbyś dorzucił do swojego contentu z 8-10 akcji ICE w USA co 2 dzień to byłoby miło.

@Roshi
Zauważyłem, że jesteś giga spamerem. 42 tysiące postów w 5 lat robi wrażenie. Jeszcze jakbyś dorzucił do swojego contentu z 8-10 akcji ICE w USA co 2 dzień to byłoby miło.
Policzmy to krok po kroku.

@Roshi
1. Od 21.03.2021 do 20.04.2026

• To dokładnie 5 lat (z jednym rokiem przestępnym — 2024) → 1826 dni
    • okres od 21.03.2026 do 20.04.2026 → 30 dni
  • Razem: 1856 dni

Średnia:

• 42143 ÷ 1856 ≈ 22,7 posta dziennie

@dżejson
2. Od 31.03.2026 do 20.04.2026

• Liczba dni: 20 dni

Średnia:

• 456 ÷ 20 = 22,8 posta dziennie
:najmancoty:

dawno cie bezdomni nie ruchali? ::really::

Lecisz w ignora.

Spaceball nawet, nawet. Chyba jakbym dorzucił to do tej niedawnej 5 co oglądałem. To tylko sędziego Dredda cenie wyżej.

Niektóre sceny naprawdę dobre :lol:

Taka ciekawostka, zawsze myślałem, że to jakiś skecz z jakiegoś programu i dopiero niedawno dowiedziałem się, że to pełnometrażowy film :lol:

Policzmy to krok po kroku.

@Roshi
1. Od 21.03.2021 do 20.04.2026

• To dokładnie 5 lat (z jednym rokiem przestępnym — 2024) → 1826 dni
    • okres od 21.03.2026 do 20.04.2026 → 30 dni
  • Razem: 1856 dni

Średnia:

• 42143 ÷ 1856 ≈ 22,7 posta dziennie

@dżejson
2. Od 31.03.2026 do 20.04.2026

• Liczba dni: 20 dni

Średnia:

• 456 ÷ 20 = 22,8 posta dziennie
:najmancoty:

Liczby nie kłamią, to jest jedna osoba. :benny:

images

:korwinlaugh:

Widzieliście już „ @dżejson - historia cwela ”?

To opowieść o oplocie, który na forum internetowym spruł się do gościa, którego nie zna i nigdy nie widział na oczy o coś co powinno go chuj obchodzić, a w czym - jak się z biegiem fabuły okazuje - sam jest jeszcze „gorszy”.

Kulminacyjna scena gdzie @dżejson przeruchany przez wszystkich bezdomnych alkoholików z miasta, leży na plecach z nogami założonymi za głowę i wali sobie konia do buzi, żeby następnie bić pianę z własnej spermy stawia wiele niedomkniętych pytań.

Przejmujący dramat z elementami grozy i niezwykłym świadectwem prawdy na temat oplotów. Bo każdy z nas był kiedyś jednym, ale niektórzy zostają nimi na zawsze.

Gościu odstaw internet. Nic się nie sprułem do niego tylko jak odkryłem, że jest giga spamerem to fajnie jakby wrzucał fajne kompile z ICE jeszcze do repertuaru i to tyle. Tam nie było żadnego ataku.

PS- ,, o którym nic nie wie""

O kurwa to żeby o kimś napisać giga spamer muszę poznać jego calą biografie w realu.

Internet nie jest dla wszystkich ludzi jak widać. Wy niektórzy straciliście rozum na na jego punkcie.
:DC::siara:

PS- nawet gdyby oskarżenia że jestem żelazną ręką ,wojtkiem100 , freakboyem i Zawodnikiem567 były prawda to Łączna liczba postów do tej pory nie dobiła nawet do 15 tysięcy.

On ma ponad 42 tysiące.

Rzeczywiście nie ma żadnej różnicy :lol:

Last edited:
Gościu odstaw internet. Nic się nie sprułem do niego tylko jak odkryłem, że jest giga spamerem to fajnie jakby wrzucał fajne kompile z ICE jeszcze do repertuaru i to tyle. Tam nie było żadnego ataku.

O kurwa to żeby o kimś napisać giga spamer muszę poznać jego calą biografie w realu.

Internet nie jest dla wszystkich ludzi jak widać. Wy niektórzy straciliście rozum na na jego punkcie.
Spierdalaj

PS- nawet gdyby oskarżenia że jestem żelazną ręką ,wojtkiem100 , freakboyem i Zawodnikiem567 były prawda to Łączna liczba postów do tej pory nie dobiła nawet do 15 tysięcy.

On ma ponad 42 tysiące.

wyruchali cie już bezdomni na plaży czy nie?

On ma ponad 42 tysiące.

:najmancoty: I pisze to gość który co chwila zakłada nowe konta po tym jak cię wyjebali. A te twoje Ice i wojny domowe wszyscy mają :gdzie:

Spokój, łachmyty pieprzone, bo @dżejson Błorn was rozpieprzy stylem krewetki!

Dla niego "spamer" to określenie nobilitujące, więc nie warto doszukiwać się sensu w słowach i czynach. Nie warto próbować zrozumieć.

Jak dla mnie to Craig najlepszy Bond, tak ogólnie z tych wszystkich aktorów grających agenta 007. Wybrali wtedy idealnie.

Back