Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Daj żółwiowi zwalić spokojnie![]()

ja pierdole, jebac to AI niech ginie![]()
@Roshi
Zauważyłem, że jesteś giga spamerem. 42 tysiące postów w 5 lat robi wrażenie. Jeszcze jakbyś dorzucił do swojego contentu z 8-10 akcji ICE w USA co 2 dzień to byłoby miło.

dawno cie bezdomni nie ruchali?![]()

Policzmy to krok po kroku.
@Roshi
1. Od 21.03.2021 do 20.04.2026
- To dokładnie 5 lat (z jednym rokiem przestępnym — 2024) → 1826 dni
- okres od 21.03.2026 do 20.04.2026 → 30 dni
- Razem: 1856 dni
Średnia:
- 42143 ÷ 1856 ≈ 22,7 posta dziennie
@dżejson
2. Od 31.03.2026 do 20.04.2026
- Liczba dni: 20 dni
Średnia:
- 456 ÷ 20 = 22,8 posta dziennie
![]()

Liczby nie kłamią, to jest jedna osoba.
![]()
![]()

SpierdalajGościu odstaw internet. Nic się nie sprułem do niego tylko jak odkryłem, że jest giga spamerem to fajnie jakby wrzucał fajne kompile z ICE jeszcze do repertuaru i to tyle. Tam nie było żadnego ataku.
PS- ,, o którym nic nie wie""
O kurwa to żeby o kimś napisać giga spamer muszę poznać jego calą biografie w realu.
Internet nie jest dla wszystkich ludzi jak widać. Wy niektórzy straciliście rozum na na jego punkcie.
![]()
wyruchali cie już bezdomni na plaży czy nie?Gościu odstaw internet. Nic się nie sprułem do niego tylko jak odkryłem, że jest giga spamerem to fajnie jakby wrzucał fajne kompile z ICE jeszcze do repertuaru i to tyle. Tam nie było żadnego ataku.
O kurwa to żeby o kimś napisać giga spamer muszę poznać jego calą biografie w realu.
Internet nie jest dla wszystkich ludzi jak widać. Wy niektórzy straciliście rozum na na jego punkcie.
PS- nawet gdyby oskarżenia że jestem żelazną ręką ,wojtkiem100 , freakboyem i Zawodnikiem567 były prawda to Łączna liczba postów do tej pory nie dobiła nawet do 15 tysięcy.
On ma ponad 42 tysiące.
Rzeczywiście nie ma żadnej różnicy![]()
Gościu odstaw internet. Nic się nie sprułem do niego tylko jak odkryłem, że jest giga spamerem to fajnie jakby wrzucał fajne kompile z ICE jeszcze do repertuaru i to tyle. Tam nie było żadnego ataku.
PS- nawet gdyby oskarżenia że jestem żelazną ręką ,wojtkiem100 , freakboyem i Zawodnikiem567 były prawda to Łączna liczba postów do tej pory nie dobiła nawet do 15 tysięcy.
On ma ponad 42 tysiące.
Rzeczywiście nie ma żadnej różnicy![]()
I pisze to gość który co chwila zakłada nowe konta po tym jak cię wyjebali. A te twoje Ice i wojny domowe wszyscy mają 
A te twoje Ice i wojny domowe wszyscy mają![]()