Masta
Vale Tudo Championship
Ciocia Scarlet porobiona jak Honda civic 2 gen przed zlotemMordo, ona ma już ponad 40tke, to nie Monica Bellucci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ciocia Scarlet porobiona jak Honda civic 2 gen przed zlotemMordo, ona ma już ponad 40tke, to nie Monica Bellucci.
Mordo, ona ma już ponad 40tke, to nie Monica Bellucci.
Ja bym klepał...Ciocia Scarlet porobiona jak Honda civic 2 gen przed zlotem

Włechałby jak w strefe czystego powietrzaJa bym klepał...![]()
Ja bym z chęcią zobaczył deathstrokaDobry aktor. Batman ma tyle ciekawych, mniej znanych przeciwników, a w filmach ciągle ci sami najbardziej popularni. Liczę jednak na jakieś zaskoczenie i może w ogóle two face się nie pojawi w filmie.
No już był kiedyś przymierzany jak Affleck był batmanem. Joe Manganiello miał go zagrać i jakieś tam nawet cameo miał, ale nie wyszło.Ja bym z chęcią zobaczył deathstroka
No już był kiedyś przymierzany jak Affleck był batmanem. Joe Manganiello miał go zagrać i jakieś tam nawet cameo miał, ale nie wyszło.

Szkoda, że poszło w pizdu bo Batman Affleca był bardzo dobry. Starszy napakowany jak z komiksów. A ten nowy bardziej brokuł emo![]()
Dokładnie, jeszcze czarna obsada narzucona. A ogólnie film nie był zły, może za długi o godzinę.Nie mogę oglądać tego nowego Batmana,bo mi w ogóle Pattinson na Bruca Wayna nie pasuje. Co to za jakiś emo Bruce, jak to w komiksach był playboy.
Nie mogłem obejrzeć do końca, ponieważ ten Batman mnie zrażał. Może kiedyś się przekonam, lecz dla mnie Nolanowskie Batmany są nie do przebiciaDokładnie, jeszcze czarna obsada narzucona. A ogólnie film nie był zły, może za długi o godzinę.
Nie mogłem obejrzeć do końca, ponieważ ten Batman mnie zrażał. Może kiedyś się przekonam, lecz dla mnie Nolanowskie Batmany są nie do przebicia
Mroczny rycerz genialny, Burton też zrobił robotę i najlepiej wspominam za dzieciaka jego filmy. Jeszcze dodam Kevina Conroya z Batman TASNie mogłem obejrzeć do końca, ponieważ ten Batman mnie zrażał. Może kiedyś się przekonam, lecz dla mnie Nolanowskie Batmany są nie do przebicia
Nie mogę oglądać tego nowego Batmana,bo mi w ogóle Pattinson na Bruca Wayna nie pasuje. Co to za jakiś emo Bruce, jak to w komiksach był playboy.
Nie mogłem obejrzeć do końca, ponieważ ten Batman mnie zrażał. Może kiedyś się przekonam, lecz dla mnie Nolanowskie Batmany są nie do przebicia
Może klimat Ghotam jest dobrze oddany, lecz tak jak mówię Pattinson w ogóle nie przypomina kominkowego Bruce Wayna. Wygląda jak by miał depresję i zaburzenia żywienioweOgólnie jak oglądałem pierwszy raz to też mi jakoś nie siadł. Cały film obejrzałem ze trzy razy i według mnie jest to najlepszy film z batmanem. Jakoś się przemógłem do Pattisona i stwierdziłem że pasuję tam idealnie jeżeli chodzi o ten klimat. Cały film od początku do końca to mroczny ciężki klimat, cały czas pada i jest ponuro. Sceny i charakteryzacja bardzo dobrze dopasowane, pościg batmana za pingwinem to kozak. Właśnie według mnie taki powinien być batman jeżeli chodzi o klimat i miasto Gotham.
Bo ma, takie wzorce są teraz propagowaneMoże klimat Ghotam jest dobrze oddany, lecz tak jak mówię Pattinson w ogóle nie przypomina kominkowego Bruce Wayna. Wygląda jak by miał depresję i zaburzenia żywieniowe

W sumie gorzej mogło być: czarny Bruce gejMoże klimat Ghotam jest dobrze oddany, lecz tak jak mówię Pattinson w ogóle nie przypomina kominkowego Bruce Wayna. Wygląda jak by miał depresję i zaburzenia żywieniowe

Czemu tak chujowo link wyświetla?
Zajebiste. Cudowna odmiana od tych wszystkich Batmanów, Diun i innych nastoletnich czarownic.
Smakowałby lepiej chyba tylko gdybym się z tydzień nie kąpał.
Dobre, dobre. Szukam dalej, ale boję się, że już niewiele zostało.

Czemu tak chujowo link wyświetla?![]()
Bo forum jest chujowe i ma problem z osadzaniem linkówBo chujowo wrzuciłeś?

Bo forum jest chujowe i ma problem z osądzaniem linków
![]()
Tylko administracja może nas sądzić?

Dobrze, że nie ma problemów z osadzaniem linków od żelaznegoczopkaBo forum jest chujowe i ma problem z osadzaniem linków
![]()

Dobrze, że nie ma problemów z osadzaniem linków od żelaznegoczopka![]()

A to tylko początek trylogii xD