Film obleci, mi najbardziej przypasowała ścieżka dźwiękowa w kluczowych momentach.Moge polecic Niewidzialny czlowiek na Netflix. Bardziej triller z elementami science fiction niz horror. Calkiem dobrze sie oglada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Film obleci, mi najbardziej przypasowała ścieżka dźwiękowa w kluczowych momentach.Moge polecic Niewidzialny czlowiek na Netflix. Bardziej triller z elementami science fiction niz horror. Calkiem dobrze sie oglada.
A to tylko początek trylogii xD
Jak lubisz filmy dla dzieci ;)
Projekt Hail Mary w Imax to majstersztyk.
Świetna adaptacja fantastycznej książki. Polecam.

Potwierdzam, to film familijny. Co niekoniecznie jest wadą oczywiscie, ja poszedlem z ziomkami a juz wiem ze bede ogladal z cala rodzinka w domu.Jak lubisz filmy dla dzieci ;)
Berry ma niezlych chirurgowOd dzisiaj na Prime wleciał Crime 101 - polecajka w chuj.
Wystarczy się w miarę normalnie prowadzić. Choć myślę, że w jej przypadku to mogą być sztuczki czarnej magii, a nie geny i proste zabiegi.Berry ma niezlych chirurgow
View attachment 143886
Albo komorki macierzyste. Ma 60 lat i wyglada lepiej niz 10 lat temu. Nie no jape ma naciagnietąWystarczy się w miarę normalnie prowadzić. Choć myślę, że w jej przypadku to mogą być sztuczki czarnej magii, a nie geny i proste zabiegi.
Tak swoją drogą, Projekt Hail Mary całkiem przyjemny scifi, jest to raczej kino dla rodzinnej rozrywki ale w swojej kategorii jest świetny. W oczekiwaniu na danie główne w postaci Disclosure Day i trzecij Diuny, to film z Goslingiem jest bardzo dobrą przystawką.
Ciebie wiadomo, że grzeją chlopy z lat 90 żelazny zjebie aka zawodnik 567Mnie nic w tym sezonie nie grzeje z kinowych filmów, z resztą od dawna.
Jedynie liczę, że ten tajemniczy film Toma Cruise z łopatą może zaskoczy.
Żółw?Rollo Tomasi![]()
Byku znajdziesz mi
Dałem prawie 20 lat temu 9/10 więc film zapewne mocarny ale nic z niego nie pamiętam.
to pora odswiezyć ramoluDałem prawie 20 lat temu 9/10 więc film zapewne mocarny ale nic z niego nie pamiętam.

to jest film? podrzuc jakiegos linka do imdb np.Byku znajdziesz mi
The monkey
Bring Her Back
![]()
Na koncu wszyscy giną. A to juz 7/10 conajmnjiejDałem prawie 20 lat temu 9/10 więc film zapewne mocarny ale nic z niego nie pamiętam.
Bardziej mnie ta małpa interesuje mordkoto jest film? podrzuc jakiegos linka do imdb np.

Bardziej mnie ta małpa interesuje mordko
![]()