Nie jest źle ale dupy mi nie urwało, po prostu zakończenie całej historii. Spodziewałem się czegoś więcej ale być może to przez sentyment do tego serialu.I jak? I jak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie jest źle ale dupy mi nie urwało, po prostu zakończenie całej historii. Spodziewałem się czegoś więcej ale być może to przez sentyment do tego serialu.I jak? I jak?
I jak? I jak?

Hehe, to nie jest żart.
Czuję, ze postać Franka Duxa będzie teraz rozpisana jako jakieś imigranckie trans-latynoszcze, które po treningach z homo-komandem jest przygotowane na walkęz cis-patriarchatem.
View attachment 143390
Jak to było?![]()
taki monument rozkurwią...
Przeszłości ślad dłoń nasza zmiata
"Inna" (Other/O.T.H.E.R) wystaje NIECO ponad przecietność w zalewie horrorowego chłamu ostatnich miesięcy. W filmie pojawiają się różne postacie, ale nigdy nie widzimy ich twarzy (oprócz twarzy głownej bohaterki), co poteguje wymowę ostatnich scen - fajny patent. Załamało mnie tłumaczenie tytułu, jakby polscy dystrybutorzy nie obejrzeli historii do końca i nie zrozumieli, skąd owo "other" się wzieło. Przez 1,5 godziny trwania filmu zjadłem 150g sera w plastrach maasdamer, dwie bagiety czosnkowe z Żabki, ok 100g majonezu dekoracyjnego Winiary (tego z żółtą etykietą) popijając 330ml Skyrem o smaku mango-marakuja oraz 500ml Blackiem zero sugar. Jak dla mnie "może być" czyli 5,5/10.
View attachment 143441

Dobre?
![]()
Serpico | Film | 1973
Serpico (1973) - Historia Franka Serpico podejmującego samotną walkę z korupcją w szeregach nowojorskiej policji.www.filmweb.pl
Wiem, to bylo prowo. Ogladam kolejny razDobre.
Klasyk.

Wiem, to bylo prowo. Ogladam kolejny raz![]()

No pewnieDobre?
![]()
Serpico | Film | 1973
Serpico (1973) - Historia Franka Serpico podejmującego samotną walkę z korupcją w szeregach nowojorskiej policji.www.filmweb.pl
Mam mokro
Takie slogany ładnie brzmią i robią hype. Nawet jak będzie w połowie tak dobre to biorę w ciemno i zacną ekipę zmontowali ;)Już parę razy słyszałem ten tekst, że "najlepszy film akcji od wyjścia Raidu", ale to wygląda naprawdę interesująco.
Mam mokro

DziękiDobre?
![]()
Serpico | Film | 1973
. Od dłuższego czasu większość filmów które oglądam to "stare" filmy.nie, w kilku miejscach widziane to realne fotoObawiam się że to A.I
Obawiam się że to A.I
nie, w kilku miejscach widziane to realne foto

Roshi najpierw je widział w pokoju, potem w kuchni, a na końcu w łazience.
![]()
Wlasnie dzis to obejrzalem, zobaczylem ocene na filmweb i tym sie zasugerowalem aby wlączyc.Dobre, polecam.
![]()
Późna noc z diabÅem | Film | 2023
Późna noc z diabÅem (2023) Late Night with the Devil - Rok 1977. Telewizyjna transmisja na żywo jednego z talk-show wprowadza zÅe moce do domostw w caÅym kraju.www.filmweb.pl