Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Szkoda że tak późno się za to zabrali. Domniemywam że będzie to coś w stylu: Arni siedzi na tronie i tłumaczy małym kurwiom jak został królem. Ciekawe czy w rolę młodszego Conana zatrudnią Jasona Momoe? Do tego jest opcja na kilka filmów jeśli wszystko dobrze zostanie przykęte.
I do tego muza Basila Poledourisa :antonio:

Szkoda że tak późno się za to zabrali. Domniemywam że będzie to coś w stylu: Arni siedzi na tronie i tłumaczy małym kurwiom jak został królem.
Też bym tak obstawiał , dobra myśl.
Ciekawe czy w rolę młodszego Conana zatrudnią Jasona Momoe? Do tego jest opcja na kilka filmów jeśli wszystko dobrze zostanie przykęte.
Ale co do Momoai on chyba już za stary jest na jakiegoś młodego Conana, chyba że akcja by się toczyła po pierwszych częściach.
Pewnie znajdą jakiegoś młodszego byczka co sobie karierę zbuduje, jak ten typek od serialu Reacher.

Też bym tak obstawiał , dobra myśl.

Ale co do Momoai on chyba już za stary jest na jakiegoś młodego Conana, chyba że akcja by się toczyła po pierwszych częściach.
Pewnie znajdą jakiegoś młodszego byczka co sobie karierę zbuduje, jak ten typek od serialu Reacher.
Tylko według książek Conan wcale nie był taki znowu młody jak zasiadł na tronie Aquilonii jak miał około 40 lat więc Mamoa byłby w sam raz. W "Ekipie wyburzeniowej" wygadał całkiem spoko.

A mi się podobało przesłanie filmu, niezły zwrot, nie spodziewałem się tego, myślałem że będzie kolejne love story :cryme:
Przesłanie jak zwykle takie samo, nie ufaj babie, nigdy
:tiphatb:
Edit
A film, no nie. weź to, zanieś tam, idź tam, zabierz to, zero jakiegoś napięcia i żwawej akcji. Nawet zakończenie go nie ratuje

HDij8nSWEAABzwi

Back