Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I do tego muza Basila PoledourisaSzkoda że tak późno się za to zabrali. Domniemywam że będzie to coś w stylu: Arni siedzi na tronie i tłumaczy małym kurwiom jak został królem. Ciekawe czy w rolę młodszego Conana zatrudnią Jasona Momoe? Do tego jest opcja na kilka filmów jeśli wszystko dobrze zostanie przykęte.

Szkoda że tak późno się za to zabrali. Domniemywam że będzie to coś w stylu: Arni siedzi na tronie i tłumaczy małym kurwiom jak został królem. Ciekawe czy w rolę młodszego Conana zatrudnią Jasona Momoe? Do tego jest opcja na kilka filmów jeśli wszystko dobrze zostanie przykęte.

jak wiedźmina z netflixaTeż bym tak obstawiał , dobra myśl.Szkoda że tak późno się za to zabrali. Domniemywam że będzie to coś w stylu: Arni siedzi na tronie i tłumaczy małym kurwiom jak został królem.
Ale co do Momoai on chyba już za stary jest na jakiegoś młodego Conana, chyba że akcja by się toczyła po pierwszych częściach.Ciekawe czy w rolę młodszego Conana zatrudnią Jasona Momoe? Do tego jest opcja na kilka filmów jeśli wszystko dobrze zostanie przykęte.
Tylko według książek Conan wcale nie był taki znowu młody jak zasiadł na tronie Aquilonii jak miał około 40 lat więc Mamoa byłby w sam raz. W "Ekipie wyburzeniowej" wygadał całkiem spoko.Też bym tak obstawiał , dobra myśl.
Ale co do Momoai on chyba już za stary jest na jakiegoś młodego Conana, chyba że akcja by się toczyła po pierwszych częściach.
Pewnie znajdą jakiegoś młodszego byczka co sobie karierę zbuduje, jak ten typek od serialu Reacher.
Ale co do Momoai
Pewnie znajdą jakiegoś młodszego byczka co sobie karierę zbuduje, jak ten typek od serialu Reacher.
MamojiMomoi.
Ritschson?
On jest tylko trzy lata młodszy.
Mamauikawałchui.Momoi.
Czyjś syn na pewno tak.Ritsch son?
O proszę :) +1On jest tylko trzy lata młodszy.
no i niech spierdalają się tłuc razem po kątach chuj im w dupeOd dawna w branży chodziły plotki, że jest gejem. Co ciekawe jego rodzony brat przeszedł operację zmiany płci i jest teraz kobietą![]()
Dzieki za polecenie.. niezly zwrot akcjiPolecam:
![]()
SygnaliÅci | Film | 2024
SygnaliÅci (2024) Relay - Do poÅredniczÄcego miÄdzy sygnalistami a skorumpowanymi firmami Asha zgÅasza siÄ klientka z proÅbÄ o ochronÄ.www.filmweb.pl
przyjemnie sie ogladalo.A ja nie polecam, flak z olejem, zmarnujecie tylko czasPolecam:
![]()
SygnaliÅci | Film | 2024
SygnaliÅci (2024) Relay - Do poÅredniczÄcego miÄdzy sygnalistami a skorumpowanymi firmami Asha zgÅasza siÄ klientka z proÅbÄ o ochronÄ.www.filmweb.pl

A mi się podobało przesłanie filmu, niezły zwrot, nie spodziewałem się tego, myślałem że będzie kolejne love storyA ja nie polecam, flak z olejem, zmarnujecie tylko czas
![]()

Przesłanie jak zwykle takie samo, nie ufaj babie, nigdyA mi się podobało przesłanie filmu, niezły zwrot, nie spodziewałem się tego, myślałem że będzie kolejne love story![]()

Jak masz miękkie serce to masz twardą dupę...Przesłanie jak zwykle takie samo, nie ufaj babie, nigdy
![]()