Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Sicario - o kurwa :antonio: .

Chyba w piwnicy przesiedziałem 10 lat, że takie kino mnie ominęło. Ale to jest filmicho. Absolutnie świetny film. W huj polecam jak ktoś zamulił tak jak ja i nie widział. Bez pierdolenia się w tańcu.

Już ściągam dwójkę.

Sicario - o kurwa :antonio: .

Chyba w piwnicy przesiedziałem 10 lat, że takie kino mnie ominęło. Ale to jest filmicho. Absolutnie świetny film. W huj polecam jak ktoś zamulił tak jak ja i nie widział. Bez pierdolenia się w tańcu.

Już ściągam dwójkę.
Tutaj w temacie wiele razy i nim pisaliśmy. Film sztos, dwojeczka też świetna.

Tutaj w temacie wiele razy i nim pisaliśmy. Film sztos, dwojeczka też świetna.
Wiem wiem, dlatego w końcu obejrzałem. Czytam porady Cohones :cool:.Wczoraj zacząłem trochę pierwszego odcinka rycerza siedmiu królestw i już wiem, że to też mi podejdzie, po pierwszych minutach już czuć klimat. A w nocy dziś oglądam Sicario 2. No i obsada Sicario to mistrzostwo, Del Toro i Brolin w rolach głównych w takim filmie :antonio:

Wiem wiem, dlatego w końcu obejrzałem. Czytam porady Cohones :cool:.Wczoraj zacząłem trochę pierwszego odcinka rycerza siedmiu królestw i już wiem, że to też mi podejdzie, po pierwszych minutach już czuć klimat. A w nocy dziś oglądam Sicario 2. No i obsada Sicario to mistrzostwo, Del Toro i Brolin w rolach głównych w takim filmie :antonio:

Właśnie miałem pisać po Twoim pierwszym poście że Benicio del Toro i Josh Brolin. :antonio:

Dwójka też dobra. :conorsalute:

Dwójka, hehe.

Obsada kapitalna, ale przede wszystkim wypłynął tam talent Sheridana, to był jego pierwszy scenariusz do filmu pełnometrażowego. Do tego Villeneuve za kamerą, zdjęcia Deakinsa i muzyka Johannsson to jest pierdolony szczyt szczytów.
Scena wjazdu do Juarez rozjebuje system (nawet jak pierwszy raz wjechałem do Sosnowca nie miałem takich ciar).

A włoską Suburre widziałeś?

Suburry jeszcze nie oglądałem. Gomorre oglądałem i ten serial to dla mnie też jest top z kapitalną muzyką (no ostatni sezon naciągany wiadomo).

:cool:

Suburry jeszcze nie oglądałem. Gomorre oglądałem i ten serial to dla mnie też jest top z kapitalną muzyką (no ostatni sezon naciągany wiadomo).

:cool:

To polecam, film nie serial. Reżyserem jest gość od Sicario 2, serialowej Gomorry i Zero Zero Zero.

Wszystko (ale tak by było tylko dla mnie!) :lol:
Może być rozłożone na parę dni. Żadnego z tych filmów nie widziałem
O chuj, poczekaj mordo bo mi się premium skończyło :beczka:
O 22 mogę wrzucić na premiones, ale musiałbyś od razu pobrać.
Na razie lecę z finałem Klangora.

poczekaj mordo bo mi się premium skończyło

1823446110c6aa0582dbc85f250f_osize9.jpg

Dziwne to było, Spodziewałem się dużo więcej. Szczerze nie wiem o czy miałaby być 3 cześć jeśli powstanie.

Nie ma materiału moim zdaniem.
Czyli jak pisalem opinie o tym filmie po obejrzeniu, to Ty z nia dyskutowałes przed obejrzeniem? :beczka:

Czyli jak pisalem opinie o tym filmie po obejrzeniu, to Ty z nia dyskutowałes przed obejrzeniem? :beczka:

nie, byłem po part 1. Myslałem, ze part 2 bedzie lepsze, a to bardzo lokalna historia i szczerze jak zbierze się do kupy to jakby nie powstała to duzo by nie zmieniło. Dlatego part 3 uwazam za zbędną po 2.

Długi marsz- nie wiem co sądzić, choć przyznam, że obejrzałem go w stylu tik tokowym czyli z 1 godz 30 min zrobiłem go w 20-30 minut. Niech będzie takie 6/10.

Back