Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tutaj w temacie wiele razy i nim pisaliśmy. Film sztos, dwojeczka też świetna.Sicario - o kurwa.
Chyba w piwnicy przesiedziałem 10 lat, że takie kino mnie ominęło. Ale to jest filmicho. Absolutnie świetny film. W huj polecam jak ktoś zamulił tak jak ja i nie widział. Bez pierdolenia się w tańcu.
Już ściągam dwójkę.
Wiem wiem, dlatego w końcu obejrzałem. Czytam porady CohonesTutaj w temacie wiele razy i nim pisaliśmy. Film sztos, dwojeczka też świetna.
.Wczoraj zacząłem trochę pierwszego odcinka rycerza siedmiu królestw i już wiem, że to też mi podejdzie, po pierwszych minutach już czuć klimat. A w nocy dziś oglądam Sicario 2. No i obsada Sicario to mistrzostwo, Del Toro i Brolin w rolach głównych w takim filmie 
Wiem wiem, dlatego w końcu obejrzałem. Czytam porady Cohones.Wczoraj zacząłem trochę pierwszego odcinka rycerza siedmiu królestw i już wiem, że to też mi podejdzie, po pierwszych minutach już czuć klimat. A w nocy dziś oglądam Sicario 2. No i obsada Sicario to mistrzostwo, Del Toro i Brolin w rolach głównych w takim filmie
![]()

Obsada kapitalna, ale przede wszystkim wypłynął tam talent Sheridana, to był jego pierwszy scenariusz do filmu pełnometrażowego. Do tego Villeneuve za kamerą, zdjęcia Deakinsa i muzyka Johannsson to jest pierdolony szczyt szczytów.Wiem wiem, dlatego w końcu obejrzałem. Czytam porady Cohones.Wczoraj zacząłem trochę pierwszego odcinka rycerza siedmiu królestw i już wiem, że to też mi podejdzie, po pierwszych minutach już czuć klimat. A w nocy dziś oglądam Sicario 2. No i obsada Sicario to mistrzostwo, Del Toro i Brolin w rolach głównych w takim filmie
![]()
Suburry jeszcze nie oglądałem. Gomorre oglądałem i ten serial to dla mnie też jest top z kapitalną muzyką (no ostatni sezon naciągany wiadomo).
![]()
Acha. Nie wiedziałem że jest film. W takim razie do kolejki.To polecam, film nie serial. Reżyserem jest gość od Sicario 2, serialowej Gomorry i Zero Zero Zero.

Czy są dostępne na roshitv?Acha. Nie wiedziałem że jest film. W takim razie do kolejki.
1. Sicario 2 i Sicario 1
2. Casablanka
3. Suburra
Są, tylko powiedz kiedy i ile xDCzy są dostępne na roshitv?
Wszystko (ale tak by było tylko dla mnie!)Są, tylko powiedz kiedy i ile xD

O chuj, poczekaj mordo bo mi się premium skończyłoWszystko (ale tak by było tylko dla mnie!)
Może być rozłożone na parę dni. Żadnego z tych filmów nie widziałem
Nie wiem kto to ten Klangor i dlaczego lecisz razem z nim aż do jego finału, ale postaram się około 22 zerknąć do premionesO chuj, poczekaj mordo bo mi się premium skończyło
O 22 mogę wrzucić na premiones, ale musiałbyś od razu pobrać.
Na razie lecę z finałem Klangora.

Na razie lecę z finałem Klangora.
Ty mi powiedz czy tb7 to jedyne dobre wyjście czy wykupić coś lepszego

Zdecydowanie.Warto drugi sezon?
Ty mi powiedz czy tb7 to jedyne dobre wyjście czy wykupić coś lepszego![]()

A huj wieCzy są dostępne na roshitv?
Czyli jak pisalem opinie o tym filmie po obejrzeniu, to Ty z nia dyskutowałes przed obejrzeniem?Dziwne to było, Spodziewałem się dużo więcej. Szczerze nie wiem o czy miałaby być 3 cześć jeśli powstanie.
Nie ma materiału moim zdaniem.

Czyli jak pisalem opinie o tym filmie po obejrzeniu, to Ty z nia dyskutowałes przed obejrzeniem?![]()