Roshi
Roshi
nie, w LOTR oparli sie na charakteryzacji dlatego jest tak dobryTen demon i ent to nie jest przypadkiem sztuczna inteligencja?! W dzisiejszych czasach jestem mocno nieufny
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
nie, w LOTR oparli sie na charakteryzacji dlatego jest tak dobryTen demon i ent to nie jest przypadkiem sztuczna inteligencja?! W dzisiejszych czasach jestem mocno nieufny
nie, w LOTR oparli sie na charakteryzacji dlatego jest tak dobry
Nie wkurwiaj mnieTo przyznam, że mocna ciekawostka jeśli to prawda. Zawsze sądziłem że te drzewa, demon, słonie, to efekty CGI

To przyznam, że mocna ciekawostka jeśli to prawda. Zawsze sądziłem że te drzewa, demon, słonie, to efekty CGI
Jak nie przepadam za światem HP to jednak dałbym im z 1 Oscara choćby za muzykę i fajny klimat pierwszych 2-3 filmów, bo resztę uważam za przeciętną.
Miałem rację sekwencje z jeźdźcem Nazguli ,entem ,słoniem i demonem to AI.nie, w LOTR oparli sie na charakteryzacji dlatego jest tak dobry
Miałem rację sekwencje z jeźdźcem Nazguli ,entem ,słoniem i demonem to AI.
Nawet te normalne tła z aktorami mogą być AI
Co ty gadasz! Nawet P. Jackson mówił, że najtrudniej było wyhodować takie gigantyczne słonie z 4 kłami by udawały olifanty.Cały ten filmik to AI
Sterydy podobno im podawali.Co ty gadasz! Nawet P. Jackson mówił, że najtrudniej było wyhodować takie gigantyczne słonie z 4 kłami by udawały olifanty.
Rośnie, ale w bok

Byłeś w kinie czy może już jest do pobrania?![]()
Drakula. Historia wiecznej miÅoÅci | Film | 2025
Drakula. Historia wiecznej miÅoÅci (2025) Dracula: A Love Tale - Å»ar miÅoÅci czy chÅód nieÅmiertelnoÅci? XV-wieczny ksiÄÅ¼Ä Vlad (Caleb Landry Jones), po stracie ukochanej, zostaje przeklÄty...www.filmweb.pl
7/10 A muzykę Elfmana
pewnie kino, ale od dawna jest do pobrania w niezlej jakosci.Byłeś w kinie czy może już jest do pobrania?
W necie oglądałem, normalnie dobra jakoscByłeś w kinie czy może już jest do pobrania?
@ZELAZNAREKA gdzie byłeś, jak cię nie było? Co tam słychać?Sequelioza podobno też dotknęła filmu Godziny Szczytu.
Jestem ciekawy jak 71 letni Jakie Chan sprosta temu wyzwaniu. To chyba będzie jakiś rekord jeśli będzie wykonywał jakieś sceny akcji, bo Arnold,Stallone,Ford grywają już w takim wieku, ale dużo scen pojedynków tam nie ma. Za to Chan będzie musiał co 20 minut kopać 3 kolesi naraz.
@ZELAZNAREKA gdzie byłeś, jak cię nie było? Co tam słychać?

Widział, ale nie odpisał...@ZELAZNAREKA gdzie byłeś, jak cię nie było? Co tam słychać?

@ZELAZNAREKA gdzie byłeś, jak cię nie było? Co tam słychać?

Na zabicie nudy moge polecic 30 dni mroku. Stary film, bo z 2007 roku ale chyba jeden z lepszych jesli nie najlepszy o wampirach. Fajny klimat - śnieg, ponuro itp.
Byl kiedys na Netflix i widze, ze jest teraz na HBO MAX

No Blade to klasyka. Mi sie podobal, fajna charakteryzacja wampirow i klimat. Chociaz Blade to troche inna kategoria, wiecej akcji, bijatyk.Mi jakoś nie siadł, a nawet wręcz przeciwnie, kawał gówna.. oglądałem niedawno bo w tym roku.
Mogę wymienić kilka lepszych bez specjalnego szukania..
Wywiad z wampirem
Nosferatu
Od zmierzchu do świtu
Blade
![]()
No Blade to klasyka. Mi sie podobal, fajna charakteryzacja wampirow i klimat. Chociaz Blade to troche inna kategoria, wiecej akcji, bijatyk.
w 2007 robił wrażenie, oglądałeś o prawie 20 lat za późnoNo zgadza się, dlatego wymieniłem na końcu, jednak główna fabuła i wątek filmu jest o wampirach.
Jeżeli chodzi o 30 dni mroku, to nie wiem no jakoś mi strasznie nie siadł, w trakcie filmu nawet zastanawiałem się czy go nie przewinąć albo nie wyłączyć.
Zamysł fajny, niektóre sceny też spoko, ale wydaje mi się że aktorzy tam nie siedli.

w 2007 robił wrażenie, oglądałeś o prawie 20 lat za późno
potem filmów z podobnym scenariuszem (ale zamień wampiry na coś innego) było trochę
kiedyś zrobił na mnie duże wrażenie, ale oglądałem z 3 lata temu to już tak średnio
edit: i coś mi się kojarzy, że jakiś idiotyzm był na końcu

Zajebsity film. Bardzo niedocenionyNa zabicie nudy moge polecic 30 dni mroku. Stary film, bo z 2007 roku ale chyba jeden z lepszych jesli nie najlepszy o wampirach. Fajny klimat - śnieg, ponuro itp.
Byl kiedys na Netflix i widze, ze jest teraz na HBO MAX