Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Widzieliście tego nowego Znachora? Oglądam to i mam takie: kurwa co to jest? :siuu:
Oprócz głównego aktora, to reszta dobrana jak pięść do brody. Scenariusz też z dupy co do oryginału, a oceny widzę wysokie. Nie wiem skąd :no no:

Nolan Srolan

IMG_6350.jpeg

Oho, brace yourselves!
Kolejna śmierdząca kupa incoming!

A szkoda, bo chętnie bym obejrzał, tym bardziej prawdziwą wersję, bo że wiesz o tym, że podobna akcja się naprawdę wydarzyła, to nie wątpię.

Pewnie problem w tym, że tam wszystko było ok, bo dzieci wychowane wg starej szkoły życia. Nikt tego nie nakręci, bo happy end.

Jakby obecne dzieciaki były w podobnej sytuacji... :suchykarol:

Pamiętam jakie wrażenie na mnie wywarła adaptacja książki z bodajże 1990 roku. Do dziś pamiętam scenę gdy zabijają jednego z chłopców spuszczając na niego duży kamień. Film mnie wtedy bardziej zszokował niż wszystkie terminatory i predatory razem wzięte.
Tutaj już widzę grupkę białych potworów terroryzującą jakiegoś brązowego z ptasim gniazdem na głowie. Będzie faaajne.

Raz na jakiś czas włącze polski film nawet jeśli wiem, że jest delikatnie mówiąc "kiepski". Czasem oglądam, czasem leci w tle a ja coś robię na komputerze. Chyba trafiłem na nawiększy gniot polskiego kina. Druga Furioza. Film trwa prawie 3 godziny. Dałem radę godzinę i chyba już nie będę się dłużej katował.
Wyjątkowej klasy porażka
1/10

Raz na jakiś czas włącze polski film nawet jeśli wiem, że jest delikatnie mówiąc "kiepski". Czasem oglądam, czasem leci w tle a ja coś robię na komputerze. Chyba trafiłem na nawiększy gniot polskiego kina. Druga Furioza. Film trwa prawie 3 godziny. Dałem radę godzinę i chyba już nie będę się dłużej katował.
Wyjątkowej klasy porażka
1/10

Mi sie podobal, takie kino na odmóżdżenie.
Bobrowski jak zwykle dal rade.

Kto był na Smashing Machine? Wczoraj byłem, dobry film, fajnie się oglądało te momenty z gal Pride między innymi. Czegoś mi brakowało w tym filmie, ale ogólnie na plus.

6.2 na filmwebie. Warto?
Córka poleca : ) Ale patrząc z perspektywy dorosłego to też mi się kącik ust uniósł parę razy więc jak na film jadący na marce to nie ma dramatu chociaż gdyby był krótszy o jakieś 30 minut to by mu nie zaszkodziło. Widziałem na sali że niektóre dzieci miały już problem pod końcem żeby się skupić.

GIFs de Freedom Mel Gibson | Tenor

kurwa trzeba Melowi zaspamować wszystkie soszjale...jeśli ma.

Nie mogę tu zaglądać, jprd, jeśli ona zagra - już wiem co będę miał przed oczyma...
---------
Edit:
ponoć jednak nie ma mediów społecznościowych, te w necie to fejczury, do tego zdjęcia już trwają od dwóch tygodni.... takie więc wpisy gówno dadzą :childcry:

Weź bo kasi będzie smutno...

Back