Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zawsze odbierałem twórczość Ekipy jako skierowaną do ludzi ułomnych intelektualnie.

Nie no chlopaki, to nasza wspólna decyzja! Chcemy zobaczyć ten film XD

Nolan Srolan
Jak przygłupi Nolan doszedł do tej decyzji:

Oho, brace yourselves!
Kolejna śmierdząca kupa incoming!

Oho, brace yourselves!
Kolejna śmierdząca kupa incoming!
Tutaj już widzę grupkę białych potworów terroryzującą jakiegoś brązowego z ptasim gniazdem na głowie. Będzie faaajne.Pamiętam jakie wrażenie na mnie wywarła adaptacja książki z bodajże 1990 roku. Do dziś pamiętam scenę gdy zabijają jednego z chłopców spuszczając na niego duży kamień. Film mnie wtedy bardziej zszokował niż wszystkie terminatory i predatory razem wzięte.
Tutaj już widzę grupkę białych potworów terroryzującą jakiegoś brązowego z ptasim gniazdem na głowie. Będzie faaajne.
jeszcze się pewnie okaże, że to gender fluid czy inny muppet.
Nowy Perkins już niedługo

Mi sie podobal, takie kino na odmóżdżenie.Raz na jakiś czas włącze polski film nawet jeśli wiem, że jest delikatnie mówiąc "kiepski". Czasem oglądam, czasem leci w tle a ja coś robię na komputerze. Chyba trafiłem na nawiększy gniot polskiego kina. Druga Furioza. Film trwa prawie 3 godziny. Dałem radę godzinę i chyba już nie będę się dłużej katował.
Wyjątkowej klasy porażka
1/10
![]()
Druga Furioza | Film | 2025
Druga Furioza (2025) - Po zabójstwie nowy szef Furiozy, Golden, chwyta za stery brutalnego i budzącego postrach gangu chuliganów, zamierzając rozwinąć skrzydła poza granicami kraju.www.filmweb.pl
Jeszcze nie byłem ale za to byłem na Kocim Domku Gabi jeżeli zależy Ci na opiniiKto był na Smashing Machine? Wczoraj byłem, dobry film, fajnie się oglądało te momenty z gal Pride między innymi. Czegoś mi brakowało w tym filmie, ale ogólnie na plus.

Cycków?Czegoś mi brakowało w tym filmie
6.2 na filmwebie. Warto?Jeszcze nie byłem ale za to byłem na Kocim Domku Gabi jeżeli zależy Ci na opinii![]()
Córka poleca : ) Ale patrząc z perspektywy dorosłego to też mi się kącik ust uniósł parę razy więc jak na film jadący na marce to nie ma dramatu chociaż gdyby był krótszy o jakieś 30 minut to by mu nie zaszkodziło. Widziałem na sali że niektóre dzieci miały już problem pod końcem żeby się skupić.6.2 na filmwebie. Warto?
![]()
kurwa trzeba Melowi zaspamować wszystkie soszjale...jeśli ma.
Nie mogę tu zaglądać, jprd, jeśli ona zagra - już wiem co będę miał przed oczyma...
---------
Edit:
ponoć jednak nie ma mediów społecznościowych, te w necie to fejczury, do tego zdjęcia już trwają od dwóch tygodni.... takie więc wpisy gówno dadzą