Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Nie, ale dobrych westernów nigdy za mało.

Dzięki ale wszystkie już odhaczone

:fjedzia:

Proponuję, zobaczyć ten tytuł i gwarant, że zostaniesz fanem koreańczyków ;)
Widziałem.
Propozycja bardzo dobry.

Nie no, teraz to już took it personal, skoro Andrzejowi się udało ;)

Nie no, teraz to już took it personal, skoro Andrzejowi się udało ;)

Never grow old, tego nie widziałem

:OK:

Never grow old, tego nie widziałem

:OK:
Uff ... :beczka:
Już z 10 razy to tu polecałem, a do tego

I wiele więcej ;)

Nie wiem, czy "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" należy do grona typowych westernów, ale tak ma wpisane na filmwebie, a jako że jest to jeden z moich ulubionych filmów, to nie omieszkam się z nim wpierdolić na siłę. Jak ktoś pyta o fabułę, to tam właściwie nic się nie dzieje, ale paaaanie - jak pięknie tam się nic nie dzieje.

Ja za pierwszym razem
1752871062235.png

Nie wiem, czy "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" należy do grona typowych westernów, ale tak ma wpisane na filmwebie, a jako że jest to jeden z moich ulubionych filmów, to nie omieszkam się z nim wpierdolić na siłę. Jak ktoś pyta o fabułę, to tam właściwie nic się nie dzieje, ale paaaanie - jak pięknie tam się nic nie dzieje.

Jeden z moich ulubionych. I podróż do yumy.

Oglądałem, bardzo dobry.

Marvel przeszacowało. Co nie zmienia faktu że dopóki nie pokażą nowych transformerów to nadal nie uwierzę w to IP po ostatnich filmach.

Back