Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co tam jest w tej klatce? Bo chyba nie wyłapałem1:39 i wszystko jasne![]()
![]()
Chujowe cgi jak wylatuje z pociągu, bardzo nienaturalnie to wygląda.Co tam jest w tej klatce? Bo chyba nie wyłapałem
A ja myślałem, że już na 0:151:39 i wszystko jasne![]()
![]()
Nie oglądałem całego, po paru sekundach zacząłem przewijać w losowe miejsca i natrafiłem na tego babolaA ja myślałem, że już na 0:15![]()
Chujowe CGI to jest w Havoc. NFS Carbon miał lepsze trailery pościgów...Chujowe cgi jak wylatuje z pociągu, bardzo nienaturalnie to wygląda.
Mimo że film z Arniem jest nie bez powodów kultowy, to jako ekranizacja książki ma z nią mało wspólnego (jedynie bardzo ogólny zarys). Ta nowa ekranizacja zapowiada się na bardziej wierną wersję.przecież oryginału nic nie przebije...
A co w książce? Ja bym widział coś w stylu książki "Amok", że typ siedział x lat w dżungli i dopiero potem zaczął zabijaćMimo że film z Arniem jest nie bez powodów kultowy, to jako ekranizacja książki ma z nią mało wspólnego (jedynie bardzo ogólny zarys). Ta nowa ekranizacja zapowiada się na bardziej wierną wersję.
Twórcy Spider-Mana Across spiderverse co znaczy, że twór pod względem chociażby animacji napewno nie zawiedzie
Główny bohater też ruchał czekoladę w książce? Nie pamiętam ;) a czytałem z 10 lat temu. Faktycznie film ten stary ma niewiele wspólnego z książką.Mimo że film z Arniem jest nie bez powodów kultowy, to jako ekranizacja książki ma z nią mało wspólnego (jedynie bardzo ogólny zarys). Ta nowa ekranizacja zapowiada się na bardziej wierną wersję.