D
Deleted member 13171
Guest
Polecam apke film plus + Bear Player, są polskie napisy, także Sztosik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co tam jest w tej klatce? Bo chyba nie wyłapałem1:39 i wszystko jasne![]()
![]()
Chujowe cgi jak wylatuje z pociągu, bardzo nienaturalnie to wygląda.Co tam jest w tej klatce? Bo chyba nie wyłapałem
A ja myślałem, że już na 0:151:39 i wszystko jasne![]()
![]()

Nie oglądałem całego, po paru sekundach zacząłem przewijać w losowe miejsca i natrafiłem na tego babolaA ja myślałem, że już na 0:15![]()

Chujowe CGI to jest w Havoc. NFS Carbon miał lepsze trailery pościgów...Chujowe cgi jak wylatuje z pociągu, bardzo nienaturalnie to wygląda.
Mimo że film z Arniem jest nie bez powodów kultowy, to jako ekranizacja książki ma z nią mało wspólnego (jedynie bardzo ogólny zarys). Ta nowa ekranizacja zapowiada się na bardziej wierną wersję.przecież oryginału nic nie przebije...
A co w książce? Ja bym widział coś w stylu książki "Amok", że typ siedział x lat w dżungli i dopiero potem zaczął zabijaćMimo że film z Arniem jest nie bez powodów kultowy, to jako ekranizacja książki ma z nią mało wspólnego (jedynie bardzo ogólny zarys). Ta nowa ekranizacja zapowiada się na bardziej wierną wersję.

Twórcy Spider-Mana Across spiderverse co znaczy, że twór pod względem chociażby animacji napewno nie zawiedzie
Główny bohater też ruchał czekoladę w książce? Nie pamiętam ;) a czytałem z 10 lat temu. Faktycznie film ten stary ma niewiele wspólnego z książką.Mimo że film z Arniem jest nie bez powodów kultowy, to jako ekranizacja książki ma z nią mało wspólnego (jedynie bardzo ogólny zarys). Ta nowa ekranizacja zapowiada się na bardziej wierną wersję.

Byłem w kinie,m ogladałem z zapartym tchem. Zrobił na mnie wrażenie. Warto zaznaczyć, że fajnie wygląda to jakby zrobili film na 2 ujęcia. Jak się nie mylę to tylko jedno cięcie kamery jest w tym filmie. Czytałem, ze to taki zabieg bo nie realne było tak nagrać ten film ale mimo to dodaje to klimatu. Polecam również.1917. Weszło. Polecam.
Do takich rzeczy projektor się mega nadaje.
Philippou nie tracą formy, a nawet jest lepiej niż w Talk to me. Niby sporo klisz, ale w drugiej polowie łapie za jaja.![]()
Oddaj jÄ | Film | 2025
Oddaj jÄ (2025) Bring Her Back - Historia rodzeÅstwa, które odkrywa przerażajÄce rytuaÅy w odosobnionym domu ich nowej matki zastÄpczej.www.filmweb.pl
Mocne gówno.