Mmayhem
UFC Heavyweight
Horyzont Costnera też spoko, tylko na drugą część chuj wie ile trzeba będzie czekać, bo pokłócił się z jakimiś żydkami z Hollywood
Już jest na mojej liście

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Horyzont Costnera też spoko, tylko na drugą część chuj wie ile trzeba będzie czekać, bo pokłócił się z jakimiś żydkami z Hollywood

Już oglądałeś?
Nie, ale dobrych westernów nigdy za mało.

![]()
oglądałeś?

Nie widziałeś? Zajebisty.Koreański ?
![]()
Nie, ale dobrych westernów nigdy za mało.
Nie widziałeś? Zajebisty.

![]()
Propozycja | Film | 2005
Propozycja (2005) The Proposition - Kiedy bracia Charlie i Mike Burns zostają schwytani przez policję, kapitan Stanley składa starszemu z nich propozycję.www.filmweb.pl
![]()
Bone Tomahawk | Film | 2015
Bone Tomahawk (2015) - Czterech mężczyzn wyrusza na ratunek grupie jeńców porwanych przez prymitywny lud kanibali.www.filmweb.pl
![]()
Hostiles | Film | 2017
Hostiles (2017) - Rok 1892. Legendarny kapitan armii amerykańskiej podejmuje się misji eskortowania wodza Czejenów przez niebezpiecznie terytoria.www.filmweb.pl
![]()
Bracia Sisters | Film | 2018
Bracia Sisters (2018) The Sisters Brothers - Rok 1850, Oregon. Bracia Charlie i Eli tropią poszukiwacza złota, który jest w posiadaniu tajemnej receptury.www.filmweb.pl

Proponuję, zobaczyć ten tytuł i gwarant, że zostaniesz fanem koreańczyków ;)Nie jestem fanem kina koreańskiego, jeśli chodzi o Azję to wolę japońskie ale zerknę.
![]()
Widziałem.Proponuję, zobaczyć ten tytuł i gwarant, że zostaniesz fanem koreańczyków ;)
![]()
W pogoni | Film | 2008
W pogoni (2008) Choo-gyeok-ja - Alfons odkrywa, że za zniknięciami jego pracownic stoi psychopatyczny morderca.www.filmweb.pl
Propozycja bardzo dobry.![]()
Propozycja | Film | 2005
Propozycja (2005) The Proposition - Kiedy bracia Charlie i Mike Burns zostają schwytani przez policję, kapitan Stanley składa starszemu z nich propozycję.www.filmweb.pl
![]()
Bone Tomahawk | Film | 2015
Bone Tomahawk (2015) - Czterech mężczyzn wyrusza na ratunek grupie jeńców porwanych przez prymitywny lud kanibali.www.filmweb.pl
![]()
Hostiles | Film | 2017
Hostiles (2017) - Rok 1892. Legendarny kapitan armii amerykańskiej podejmuje się misji eskortowania wodza Czejenów przez niebezpiecznie terytoria.www.filmweb.pl
![]()
Bracia Sisters | Film | 2018
Bracia Sisters (2018) The Sisters Brothers - Rok 1850, Oregon. Bracia Charlie i Eli tropią poszukiwacza złota, który jest w posiadaniu tajemnej receptury.www.filmweb.pl
Proponuję, zobaczyć ten tytuł i gwarant, że zostaniesz fanem koreańczyków ;)
![]()
W pogoni | Film | 2008
W pogoni (2008) Choo-gyeok-ja - Alfons odkrywa, że za zniknięciami jego pracownic stoi psychopatyczny morderca.www.filmweb.pl
Dzięki ale wszystkie już odhaczone
![]()
![]()
Slow West | Film | 2015
Slow West (2015) - Siedemnastolatek wyrusza w podróż, poszukując miłości życia. Towarzyszy mu tajemniczy mężczyzna o imieniu Silas.www.filmweb.pl
![]()
Sweet Country | Film | 2017
Sweet Country (2017) - Aborygen zabija w samoobronie białego pracodawcę i staje się przestępcą. Uciekającego mężczyznę próbują schwytać tropiciele.www.filmweb.pl
![]()
Niepokonana Jane | Film | 2015
Niepokonana Jane (2015) Jane Got a Gun - Kobieta prosi swojego byłego kochanka o pomoc w obronie wyjętego spod prawa męża, którego ściga żądny zemsty gang.www.filmweb.pl
Dzięki ale wszystkie już odhaczone

Nie no, teraz to już took it personal, skoro Andrzejowi się udało ;)
Nie no, teraz to już took it personal, skoro Andrzejowi się udało ;)
![]()
Psie pazury | Film | 2021
Psie pazury (2021) The Power of the Dog - Dwaj bracia, właściciele dużego rancza w Montanie, stają przeciwko sobie, gdy George żeni się potajemnie z miejscową wdową.www.filmweb.pl
![]()
Nowiny ze Åwiata | Film | 2020
Nowiny ze Åwiata (2020) News of the World - WÄdrujÄcy od miasta do miasta i dzielÄcy siÄ z ludźmi nowinami weteran wojny secesyjnej rusza w niebezpiecznÄ podróż przez Teksas, by doprowadziÄ...www.filmweb.pl
![]()
Nigdy nie doroÅniemy | Film | 2019
Nigdy nie doroÅniemy (2019) Never Grow Old - Kiedy bandyci przejmujÄ przygraniczne amerykaÅskie miasteczko, wÅaÅcicielowi zakÅadu pogrzebowego zaczyna powodziÄ siÄ finansowo, jednak jego rodzina jest...www.filmweb.pl
![]()
Zaginione | Film | 2003
Zaginione (2003) The Missing - Po dwudziestu latach nieobecności mężczyzna powraca do domu, by naprawić relacje z córką. Kiedy pojawia się na farmie, ta prosi go, by odzyskał jej dziecko,...www.filmweb.pl
![]()
Eskorta | Film | 2014
Eskorta (2014) The Homesman - Historia nietypowej pary, która ma za zadanie przewieźć trzy niepoczytalne kobiety ze stanu Nebraska do Iowa.www.filmweb.pl

Proponuję, zobaczyć ten tytuł i gwarant, że zostaniesz fanem koreańczyków ;)
![]()
W pogoni | Film | 2008
Uff ...Never grow old, tego nie widziałem
![]()
Już z 10 razy to tu polecałem, a do tego![]()
Ja za pierwszym razemUff ...![]()
Nie wiem, czy "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" należy do grona typowych westernów, ale tak ma wpisane na filmwebie, a jako że jest to jeden z moich ulubionych filmów, to nie omieszkam się z nim wpierdolić na siłę. Jak ktoś pyta o fabułę, to tam właściwie nic się nie dzieje, ale paaaanie - jak pięknie tam się nic nie dzieje.
![]()
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda | Film | 2007
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda (2007) The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - Legendarny Jesse James przyjmuje do szajki Roberta...www.filmweb.pl
Na gwarancjach czasami jest dużo czasu, a jak nie napierdala jakieś radio w tle to można i obejrzeć film z liderem.Kiedy wy te wszystkie filmy oglądacie?
Chyba żadnego z tych kilkunastu/parudziesięciu propozycji nie widziałem

Umysłowych to akurat bym nie podejrzewał o oglądanie tak nieambitnych filmów. To rozrywka dla tłuszczy robotniczejNa gwarancjach czasami jest dużo czasu, a jak nie napierdala jakieś radio w tle to można i obejrzeć film z liderem.![]()
Ja oglądałem w chuj filmów jak byłem młody, teraz jak się uda w weekend obejrzeć jeden z żoną i nie zasnąć w połowie to jest sukces.Kiedy wy te wszystkie filmy oglądacie?
Chyba żadnego z tych kilkunastu/parudziesięciu propozycji nie widziałem
Nie wiem, czy "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" należy do grona typowych westernów, ale tak ma wpisane na filmwebie, a jako że jest to jeden z moich ulubionych filmów, to nie omieszkam się z nim wpierdolić na siłę. Jak ktoś pyta o fabułę, to tam właściwie nic się nie dzieje, ale paaaanie - jak pięknie tam się nic nie dzieje.
![]()
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda | Film | 2007
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda (2007) The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - Legendarny Jesse James przyjmuje do szajki Roberta...www.filmweb.pl
A ja chyba odświeżę sobie "Tańczącego z wilkami"Tutaj macie jeszcze kilka dobrych/bardzo dobrych "westernów" z ostatnich lat
![]()
![]()
Brimstone - Erlöse uns von dem Bösen (2016) ⭐ 7.0 | Drama, Thriller, Western
2h 28m | 16www.imdb.com
![]()
![]()
![]()
![]()
The Last Confession of Alexander Pearce (2008) ⭐ 6.4 | Biography, Drama, History
1h | PG-13www.imdb.com
![]()
![]()
Begrabt mein Herz am Wounded Knee (TV Movie 2007) ⭐ 7.1 | Drama, History, Western
2h 13m | 16www.imdb.com
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zoologiczny musical? Co Ty oglądasz?A ja chyba odświeżę sobie "Tańczącego z wilkami"![]()

Arcydzieło w kategorii westernówA ja chyba odświeżę sobie "Tańczącego z wilkami"![]()