Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Look-at-how-they-massacred-my-boy-meme-6.png

Lipa panie, lipa. Ta seria nigdy nie była wybitnym kinem na miarę Oscara, ale to co zrobili z ostatnią częścią to jakiś żart. W zeszłym roku powtórzyłem wszystkie części, nie wszystkie pamiętam, ale strzelam w ciemno że ostatnia produkcja jest największą padaką. Nie polecam
4/10
Pierwsze 20 minut jest całkiem spoko i ciężko uwierzyć, że mając taki potencjał aż tak to spierdolili

View attachment 126068

Lipa panie, lipa. Ta seria nigdy nie była wybitnym kinem na miarę Oscara, ale to co zrobili z ostatnią częścią to jakiś żart. W zeszłym roku powtórzyłem wszystkie części, nie wszystkie pamiętam, ale strzelam w ciemno że ostatnia produkcja jest największą padaką. Nie polecam
4/10
Pierwsze 20 minut jest całkiem spoko i ciężko uwierzyć, że mając taki potencjał aż tak to spierdolili
Dałem 5/10, głównie z sentymentu chyba i za to, że to była ostatnia rola Tonyego Todda. Poza tym padaka ::clintdis::

Wczoraj na Amazonie oglądałem jakiś Powrót Odyseusza, napaliłem się bo myślałem, że to ten nowy ale to jakaś podróbka.
Kiedy się zorientowałem, było już za późno, omijać to, sroga kupa.
Ja oglądałem i nawet niezły, widać że wojna mocno odcisnęła piętno na głównym bohaterze (ptsd). To bardziej film psychologiczny niż akcyjniak. Ale ja wiedziałem za co się biorę więc nie było rozczarowania :fjedzia:

Ja oglądałem i nawet niezły, widać że wojna mocno odcisnęła piętno na głównym bohaterze (ptsd). To bardziej film psychologiczny niż akcyjniak. Ale ja wiedziałem za co się biorę więc nie było rozczarowania :fjedzia:
A mi się właśnie ta propaganda nie podobała. Penelopa taka szlachetna, wspaniała a Odyseusz mordował i gwałcił! Beeee :beczka:

edit:

I ten szlachetny ciapak co to "ja bym od niej nie odpłynął" :DC:

Zapomniałem, ale z tydzień temu byłem na Ballerina z świata Johna Wicka :D fajny akcyjniak, bezpośrednio porównując to gorszy niż oryginał ale na tle innych dobrze się ogląda o ile nie ma się za dużych wymagań. Trochę komiczne jak 55 kg laska napierdala dorosłych chłopów i wytrzymuje rzucaniem o ścianę i wybuchy ale wiadomo jak to z tymi filmami xD szkoda że Charlize Therone nie zrobiła kolejnego filmu z Blonde co była szpiegiem bo zajebiście pasowała na damskiego killera.

Mam pytanko. Czy ten nowy animowany Predator, jest nakręcony specjalnie tak, że wydaje się jakby widać przeskok klatek ?
Nie wiem jak to dokładnie opisać. Ale wydaje się tak jakby lekko zacinało czy coś, nie ma takiej szybkiej płynności.
Ściągłem już drugą wersję i to samo.
Celowo tak czy komputer do wymiany ?

Mam pytanko. Czy ten nowy animowany Predator, jest nakręcony specjalnie tak, że wydaje się jakby widać przeskok klatek ?
Nie wiem jak to dokładnie opisać. Ale wydaje się tak jakby lekko zacinało czy coś, nie ma takiej szybkiej płynności.
Ściągłem już drugą wersję i to samo.
Celowo tak czy komputer do wymiany ?
Animacji ewidentnie brakuje FPS. Ponoć celowy zabieg.

Nawet nawet. Doktor Kelson (Ralph Fiennes) mnie urzekł. Podobnie jak Alfy (SAMSON :bleed: ). Film odrobinę wypaczony i pojebany. Pod koniec to się nawet zwruszyłem.
Szkoda, że nie było sceny jak Afla rozpierdala komuś łeb kutasem. Był potencjał :awesome:
Takie naciągane 7/10, za dobrą zabawę i powiedzmy, że na zachętę. Jak Boyle jeszcze zdecyduje się kiedyś wrócić do tego świata, chętnie znowu zobaczę co zmajstrował.

Back