ninja
Vale Tudo Championship
No nie ma, co poradzę, próbowałem zrozumieć jego popularność i nie potrafię.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

![]()
Charyzmy.Bronson, Taboo, Lawless, Warrior, Peaky Blinders, Batman.
Czego jeszcze więcej trzeba?

Charyzmy.
Jedynie w Batmanie ją miał poprzez maskę, modulowany głos i powiększoną sztucznie sylwetkę.

No właśnie co z tym Banem? Co znaczy powiększona sztucznie sylwetka? Ja myślałem, że tam najważniejszy był odpowiedni sposób kadrowania i fakt, że Hardy był chyba na świniomasie. Bo naturalnie nie jest przecież taki duży.Charyzmy.
Jedynie w Batmanie ją miał poprzez maskę, modulowany głos i powiększoną sztucznie sylwetkę.
no o kadrowanie mi chodziłoNo właśnie co z tym Banem? Co znaczy powiększona sztucznie sylwetka? Ja myślałem, że tam najważniejszy był odpowiedni sposób kadrowania i fakt, że Hardy był chyba na świniomasie. Bo naturalnie nie jest przecież taki duży.
program od ReemaNo właśnie co z tym Banem? Co znaczy powiększona sztucznie sylwetka? Ja myślałem, że tam najważniejszy był odpowiedni sposób kadrowania i fakt, że Hardy był chyba na świniomasie. Bo naturalnie nie jest przecież taki duży.

Okaże się, że wszyscy są źli i tylko ten jeden murzyn może nas wszystkich uratowaćJak to jest możliwe tylko 1 murzyn w obsadzie, do tego jako 3 planowa postać??
![]()
Thunderbolts* (2025) peÅna obsada - Filmweb
PeÅna obsada filmu Thunderbolts* (2025) - Grupa zÅoczyÅców zostaje zrekrutowana przez rzÄd, aby wykonaÄ tajnÄ misjÄ.www.filmweb.pl
no może półtora bo ta jeszcze jest miksik
![]()
jak to przeszło przez sita holiłudzkiej cenzurki to ja nie wiem.

Ale będzie oglądane
Jak the rock to zjebie to jadę do holyłódź mu najebac!
Ale będzie oglądane
Jak the rock to zjebie to jadę do holyłódź mu najebac!

Kąklafe 2024
Nie oglondać gego gunwa po zaadnym posorem!
Jebać to!A po polsku?
polecam wszystkim znajomym <3 - na końcu każdy tak samo wkurwionyKąklafe 2024
Nie oglondać tego gunwa po zadnym posorem!

polecam wszystkim znajomym <3 - na końcu każdy tak samo wkurwiony![]()

Nie ale wiem co czująTeżjesteśbyłeś jego znajomym?
![]()
Najlepsze rolę Hardy'ego to Bronson i The Take - tam naprawdę jest świetny.
Tu mogę się zgodzić, reszta filmów są przeciętne, role również.
Edit: chociaż mi się najbardziej podobało Locke,
bo zawodowo jestem związany będąc kiedyś kiero budowy na dużych obiektach i znam ten kurwa ból odpowiedzialności. Ale to tylko dlatego.
Mi najbardziej podszedł w gangsterze.
To jego najlepsza rola:

Thunderbolts pokazuje że jak chcą to są jeszcze w stanie coś z tego uniwersum wycisnąć. Pierwsze pokazanie Sentrego![]()
Warto poświęcić czas żeby to obejrzeć?

Tak jak pisałem kiedyś, ja za to nie płacę i do kina mam 10 minut więc chodzę z przyzwyczajenia więc jestem mniej obiektywny. W każdym razie na strumyku czy VOD jeżeli ktoś lubi Marvela to zdecydowanie warto bo jest to poziom który powinien być od zawsze w MCU. Ale czy robiłbym specjalnie jakąś daleką wyprawę do kina + płacił pełną cenę biletów specjalnie dla tego filmu? Chyba nie.Warto poświęcić czas żeby to obejrzeć?