Filmy - co obejrzeć a co omijać szerokim łukiem.

Ktoś oglądał nosferatu? Warto? Ciekaw jestem Małpy, podobno wszyscy zachwycają się, ale aktualnie to recenzje filmów są takie jak w grach czyli tam gdzie poprawnosc tam będą wychwalac
eggers to dla mnie top 1 rezyserów na dzis, wszystko co robi mi podchodzi.

Gladiator 2. Popłuczyny po popłuczynach części pierwszej, scenariusz rodem z taniej telenoweli, słaba gra aktorska i jedno z najgorszych cgi jakie widziałem. Rekiny na poziomie smoka z polskiego wiedźmina. Nie polecam a w pierwszej części byłem zakochany. To był mój pierwszy własny film dvd na premierę PlayStation 2. Widziałem go chyba z 30 razy bo każdy znajomy chciał zobaczyć przeskok z VHS na DVD.
Jak głosi, jeden z komentarzy: "This short story was the only sequel to gladiator we ever needed."

A jeszcze zhańbili honor Maximusa przybijając mu romans z jakąś prostytutką...

IMG_20250227_112831.jpg

Napiszę krótko, no po prostu kurwa no nie. Słabe to i przewidywalne od początku do końca. Obejrzałem cały tylko dlatego, że w miarę lubię Lubosa i czytałem, że do tej roli przygotowywał się pod okiem specjalsów, oraz dlatego, że jego towarzyszką w filmie jest suczka malinoisa.

Napiszę krótko, no po prostu kurwa no nie. Słabe to i przewidywalne od początku do końca. Obejrzałem cały tylko dlatego, że w miarę lubię Lubosa i czytałem, że do tej roli przygotowywał się pod okiem specjalsów, oraz dlatego, że jego towarzyszką w filmie jest suczka malinoisa.
To łagodnie powiedziane to najglupszy polski film ever, kurwa ever. Nie mi sie tu spoilerowac, ale fabułę pisal bot, ktory byl niedojebany.

Z Hackmanem gorąco polecam Skok(Heist) film o złodziejach gdzie każdy próbuje przechytrzyć każdego. Znakomity
Hackman stara szkoła Hollywood, z nim było więcej dobrych filmów: Bat 21, Enemy of the State, Extreme Measures, The Quick and the Dead, Firm czy Unforgiven.
No i wielki szacun, że na starość nie rozmieniał się jak inni, skończył karierę w 2004 roku i basta.

Emilia Perez, polecam wszystkim kinowym masochistom, przy tym filmie cierpienie jest nieuniknione

from penis to vaginaaaaa

Hackman stara szkoła Hollywood, z nim było więcej dobrych filmów: Bat 21, Enemy of the State, Extreme Measures, The Quick and the Dead, Firm czy Unforgiven.
No i wielki szacun, że na starość nie rozmieniał się jak inni, skończył karierę w 2004 roku i basta.
Pojebane jest to, że w 2004 roku to on miał 74 lata, więc cieżko mówić o starości tylko w kontekście późniejszego życia :awesome:

Back